Nejsi přihlášen
GSX650F vs. GSX1250FA
Ahoj kluci. Mám dotaz zda někdo bude vědět či má známého v Suzuki a mohl by se vyptat - Jak se fyzicky dílově shodují polotučná s plnotučnou. U starších Banditů 6 a 12 to bylo v podstatě stejné až na pár drobností. Drží Suzuki stejnou línii dále? Na Partsdepot je u dílů jiné obj. číslo, ale de fakto díly mohou bejt na chlup stejné. Moc prosím o pomoc. Děkuji.
GSX1250FA
Re: GSX650F vs. GSX1250FA
Lukine,jak přišels na to,že sou motory GSXF1250 a GSF1250 jinačí? Max budou jinak naladěný,ale jinak myslím že sou ty motorky až na kapotu,světlo a budíky stejný A malá 650 bude taky stejná co se plastů týče,akorát jinačí vidle,brzdy,kyvka,kola atd,stejně jako u starejch banditů 12/6.
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
No Vikeci já si myslím že je to stejné, jen než budeme něco řešit chci mít co nejvíce info. Potřebujem opravit GSX1250FA a oprava je vyčíslena na mega moc peněz a levnější řešení je koupit druhou mašinu a přeskládat díly. Tak proto řešíme podobnost/stejnost. A PartsDepot nám v tomto neporadí, páč mají jen objednací čísla a ty se liší samozřejmě. A poznámka že rámy jsou stejné nikde ani ťuk.
GSX1250FA
zzzmrzlinar (Člen) 09.09.2012 22:04:52 Offline |
Filous ti to řekne přesně, ale myslím, že ti řekne, že až na detaily jako jednodílný sedl, samozřejmě kapoty a pár jiných věcí to je technicky to samé. myslím velká s velkou a malá s malou
LukinB6 psal:No Vikeci já si myslím že je to stejné, jen než budeme něco řešit chci mít co nejvíce info. Potřebujem opravit GSX1250FA a oprava je vyčíslena na mega moc peněz a levnější řešení je koupit druhou mašinu a přeskládat díly. Tak proto řešíme podobnost/stejnost. A PartsDepot nám v tomto neporadí, páč mají jen objednací čísla a ty se liší samozřejmě. A poznámka že rámy jsou stejné nikde ani ťuk.
To mě chceš říct,že ta funglovka cos s ní byl na Killerech to má zasebou?
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:LukinB6 psal:No Vikeci já si myslím že je to stejné, jen než budeme něco řešit chci mít co nejvíce info. Potřebujem opravit GSX1250FA a oprava je vyčíslena na mega moc peněz a levnější řešení je koupit druhou mašinu a přeskládat díly. Tak proto řešíme podobnost/stejnost. A PartsDepot nám v tomto neporadí, páč mají jen objednací čísla a ty se liší samozřejmě. A poznámka že rámy jsou stejné nikde ani ťuk.
To mě chceš říct,že ta funglovka cos s ní byl na Killerech to má zasebou?
Asi jo - http://www.motorkari.cz/forum-detail/?f … amp;fid=21
▀▄▀▄▀▄...sem se to nemělo nikdy dostat...▄▀▄▀▄▀
K.a.s.y.m. (Člen) 10.09.2012 19:43:36 Offline |
VikecB12 psal:Nevidím důvod to opravovat,kdyš to bylo pojištěný Nechal bych to zlikvidovat a vzal bych si zase novou.
Tak nějak..prachy co dal za leasing bych bral jako ,že jsi mi měl půjčenou a začal bych znova..tohle nemá smysl opravovat.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Banditatom (Člen) 10.09.2012 19:52:38 Offline |
cos dělals ty vole???
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
PS. Škoda vyčíslena Suzuki na 220.000 kč. Koupil to "jen předek dole a rám pod sedlem". Moto je leasingovky já za ni nedal ani korunu. Převzal jsem jen leasing od kluka kterej za ni akontoval asi 80.000 kč. Sere mě to páč je teda byla luxusní. Letos už si nezajezdím a řeším co na jaře. PU je v jednání asi 14 dní co u mě byl Halbich na čučku - zatím ticho po pěšině.
GSX1250FA
LukinB6 psal:No dobře, musím s pravdou tedy ven. Ano, boural jsem dost hrůzostrašně. Jel jsem na Pezinské Babě, v zatáčce byl písek a jak jsem ho zmerčil narovnal jsem bajk a pustil ho raději do strouhy u silnice. Co bylo v ní jsem zjistil asi za 5 sekund.
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … _gsx_5.jpg
Ten propustek mi připomíná někoho kdo dopadla hůř než ty...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:LukinB6 psal:No dobře, musím s pravdou tedy ven. Ano, boural jsem dost hrůzostrašně. Jel jsem na Pezinské Babě, v zatáčce byl písek a jak jsem ho zmerčil narovnal jsem bajk a pustil ho raději do strouhy u silnice. Co bylo v ní jsem zjistil asi za 5 sekund.
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … _gsx_5.jpgTen propustek mi připomíná někoho kdo dopadla hůř než ty...
Zajímavý, jak se ty propostě objeví v tu nejnevhodnější chvíli. třeba za zákrutou, kterou někdo nevybere...
Stránky: 1