Nejsi přihlášen
Banditatom (Člen) 09.09.2012 10:05:34 Offline |
Re: Pumpa v Dubé
ty voe co to je za buzer štráse, že každej cajzl muší jednou týdně projet dubou nebo přestane eksistovat?!
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
kdrk psal:Čau chlapi. Možná blbá otázka, ale nejezdí někdo na pumpu v Dubé u Č. L. ?
Ptám se proto, že ňákej čas už si tady píšu a nikoho vlastně neznám. Tak mě napadlo, že tam jezdí mraky lidí, tak estli bych s někym třeba nedal kafe ?
No vono je to těžký, v pátek sem vycházel z benzínky a proti mně nějakej čoporista tak už mám otevřenou hubu k pozdravu a on kolem mě prošel jako bych neexistoval. Potkat ho na silnici tak mi určitě mávne ale otevřít hubu.
Smrt je ze všeho to poslední.
Honzik8719 (Člen) 09.09.2012 13:48:28 Offline |
Banditatom psal:ty voe co to je za buzer štráse, že každej cajzl muší jednou týdně projet dubou nebo přestane eksistovat?!
v tom případě já ještě nezačal eksistovat
...relativní kochač...
vendous psal:kdrk psal:Čau chlapi. Možná blbá otázka, ale nejezdí někdo na pumpu v Dubé u Č. L. ?
Ptám se proto, že ňákej čas už si tady píšu a nikoho vlastně neznám. Tak mě napadlo, že tam jezdí mraky lidí, tak estli bych s někym třeba nedal kafe ?No vono je to těžký, v pátek sem vycházel z benzínky a proti mně nějakej čoporista tak už mám otevřenou hubu k pozdravu a on kolem mě prošel jako bych neexistoval. Potkat ho na silnici tak mi určitě mávne ale otevřít hubu.
já bych tě taky nepozdravil, bo nezdravim ani za jízdy....dneska je na silnicích lidí jak sraček, tak mě to ani neba....
jó takhle kdybych tě potkal v listopadu v dešti, tak tě zdravím jako borca, ale jinak .....
Banditatom (Člen) 09.09.2012 19:18:17 Offline |
Honzik8719 psal:Banditatom psal:ty voe co to je za buzer štráse, že každej cajzl muší jednou týdně projet dubou nebo přestane eksistovat?!
v tom případě já ještě nezačal eksistovat
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
...no vidiš to a pag se potkáme v hospodě na Chloumku ...holt svjet je malej ...no a jináč já tam vopčas jezdim, vječinou dyš jedu ke starcum na chajdalupu...no a dyš uš tamatudy jedu, tag si to kafe na Adžipu dam...nevidim důvot tam nejezdit, silnice je tam slušná a klikatá a že tam jezdí půlka středočeskýho kraje??? ...noa co, na to mrdam...morafce zas jezděj k Trampovy do Buchláků, prostě fšude je ňákej voblíbenej kus silnice...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:...no vidiš to a pag se potkáme v hospodě na Chloumku ...holt svjet je malej ...no a jináč já tam vopčas jezdim, vječinou dyš jedu ke starcum na chajdalupu...no a dyš uš tamatudy jedu, tag si to kafe na Adžipu dam...nevidim důvot tam nejezdit, silnice je tam slušná a klikatá a že tam jezdí půlka středočeskýho kraje??? ...noa co, na to mrdam...morafce zas jezděj k Trampovy do Buchláků, prostě fšude je ňákej voblíbenej kus silnice...
To už sešdoma??. Pravda. Jezdí tam půlka kraje a každej to kafe dá. S tim Chlomkem to je fakt dobrá náhoda. Ještě že tam Baltazar chodí na pivko Rád jsem tě viděl
kdrk psal:Filous psal:...no vidiš to a pag se potkáme v hospodě na Chloumku ...holt svjet je malej ...no a jináč já tam vopčas jezdim, vječinou dyš jedu ke starcum na chajdalupu...no a dyš uš tamatudy jedu, tag si to kafe na Adžipu dam...nevidim důvot tam nejezdit, silnice je tam slušná a klikatá a že tam jezdí půlka středočeskýho kraje??? ...noa co, na to mrdam...morafce zas jezděj k Trampovy do Buchláků, prostě fšude je ňákej voblíbenej kus silnice...
To už sešdoma??. Pravda. Jezdí tam půlka kraje a každej to kafe dá. S tim Chlomkem to je fakt dobrá náhoda. Ještě že tam Baltazar chodí na pivko Rád jsem tě viděl
...teť sem dojel...dneska asi stovosumdesát km na Harýkoj a záda na hadry
Filous psal:kdrk psal:Filous psal:...no vidiš to a pag se potkáme v hospodě na Chloumku ...holt svjet je malej ...no a jináč já tam vopčas jezdim, vječinou dyš jedu ke starcum na chajdalupu...no a dyš uš tamatudy jedu, tag si to kafe na Adžipu dam...nevidim důvot tam nejezdit, silnice je tam slušná a klikatá a že tam jezdí půlka středočeskýho kraje??? ...noa co, na to mrdam...morafce zas jezděj k Trampovy do Buchláků, prostě fšude je ňákej voblíbenej kus silnice...
...teť sem dojel...dneska asi stovosumdesát km na Harýkoj a záda na hadry
taky k tý dvostovce dneska. Nahoru na Liberecko. Kdyby ses tam někam zase jel kochat kolem nás, tak dej vědět. Svezu se taky
zzzmrzlinar (Člen) 09.09.2012 22:09:15 Offline |
já tudlenc pumpu tak nějak nerad a co se týče osazenstva tak jsem tam jen jednou dobře pokecal s nákym fejzristou, jináč jsem tam měl smůlu na rádobymotorkáře s plnou přiblbjech keců. Asi špatnej tajmink nebo co
Filous psal:Kožak psal:mno...já tam dneska opět nedojel...teda néé že bych s tim v půlce cesty zase praštil ale nějak se to
...ale copa???
v poho nic velkýho(zatim)...jen lanko vot plynu...ale už asi po 3tí za tuhle sezónuto je tak když se tam nacpe laciná náhražka
takže přískokama s5 domu
MRDAT!!!
Kožak psal:Filous psal:Kožak psal:mno...já tam dneska opět nedojel...teda néé že bych s tim v půlce cesty zase praštil ale nějak se to
...ale copa???
v poho nic velkýho(zatim)...jen lanko vot plynu...ale už asi po 3tí za tuhle sezónuto je tak když se tam nacpe laciná náhražka
takže přískokama s5 domu
To znám. ta druhovýroba je většinou dražší jak origo. Né na všem se vyplatí šetřit. Lanko bych ale řešil na trase Filous-Benátky-Suzuki-Pohoda Protože v takovym počasí tě to muselo pěkně s..t bejt doma
kdrk psal:Kožak psal:Filous psal:
...ale copa???v poho nic velkýho(zatim)...jen lanko vot plynu...ale už asi po 3tí za tuhle sezónuto je tak když se tam nacpe laciná náhražka
takže přískokama s5 domuTo znám. ta druhovýroba je většinou dražší jak origo. Né na všem se vyplatí šetřit. Lanko bych ale řešil na trase Filous-Benátky-Suzuki-Pohoda Protože v takovym počasí tě to muselo pěkně s..t bejt doma
doma?...ani né...hodil sem opalovačku pak fitko...jebat jebku
MRDAT!!!
nicola.foxx (Člen) 10.09.2012 21:35:03 Offline |
Na Dubej sem uš rok nebyl. Hele, jezdí se tam ještě pořád vopalovat borcííí s Ducatííí ?
Kolikrát sem je tam ráno viděl a pokračoval ke Šluknovu a dyž sem se ploužil kolem štvrtej dom, tak tam pořád seděli na stejnejch místech, jen měli navíc celý rudý dršky
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
nicola.foxx psal:Na Dubej sem uš rok nebyl. Hele, jezdí se tam ještě pořád vopalovat borcííí s Ducatííí ?
Kolikrát sem je tam ráno viděl a pokračoval ke Šluknovu a dyž sem se ploužil kolem štvrtej dom, tak tam pořád seděli na stejnejch místech, jen měli navíc celý rudý dršky
To víš, už tam mají vysezené ďulky se jmenovkou
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
nicola.foxx psal:Na Dubej sem uš rok nebyl. Hele, jezdí se tam ještě pořád vopalovat borcííí s Ducatííí ?
to je přesný...
MRDAT!!!
hlemejzd999 (Člen) 11.09.2012 12:15:56 Offline |
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
.. páč byly spálený voe
...halt něgdo spálenej rudne jinej zelená
OOUUJEEEEEEEEE!!!!
gore psal:nicola.foxx psal:Na Dubej sem uš rok nebyl. Hele, jezdí se tam ještě pořád vopalovat borcííí s Ducatííí ?
Kolikrát sem je tam ráno viděl a pokračoval ke Šluknovu a dyž sem se ploužil kolem štvrtej dom, tak tam pořád seděli na stejnejch místech, jen měli navíc celý rudý dršky.. páč byly spálený voe
Strýcfajtr !!!
...můžu ti potvrdit, že tam sedávaj furt, fčetně drsňačky Nikity
hlemejzd999 (Člen) 12.09.2012 08:06:56 Offline |
Filous psal:nicola.foxx psal:Na Dubej sem uš rok nebyl. Hele, jezdí se tam ještě pořád vopalovat borcííí s Ducatííí ?
Kolikrát sem je tam ráno viděl a pokračoval ke Šluknovu a dyž sem se ploužil kolem štvrtej dom, tak tam pořád seděli na stejnejch místech, jen měli navíc celý rudý dršky...můžu ti potvrdit, že tam sedávaj furt, fčetně drsňačky Nikity
a je to brunátná Nikita (podle tech cervenejch drsek), nebo brutální Nikita ?...
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 psal:Filous psal:nicola.foxx psal:Na Dubej sem uš rok nebyl. Hele, jezdí se tam ještě pořád vopalovat borcííí s Ducatííí ?
Kolikrát sem je tam ráno viděl a pokračoval ke Šluknovu a dyž sem se ploužil kolem štvrtej dom, tak tam pořád seděli na stejnejch místech, jen měli navíc celý rudý dršky...můžu ti potvrdit, že tam sedávaj furt, fčetně drsňačky Nikity
a je to brunátná Nikita (podle tech cervenejch drsek), nebo brutální Nikita ?...
...vobojí...f páteg tam na jednoho hejhulu pokřikovala: "...klidně ti dam pusu, ale uš sem dneska kouřila, tag esi by ti to nevadilo?!?"
Filous psal:hlemejzd999 psal:Filous psal:
...můžu ti potvrdit, že tam sedávaj furt, fčetně drsňačky Nikitya je to brunátná Nikita (podle tech cervenejch drsek), nebo brutální Nikita ?...
...vobojí...f páteg tam na jednoho hejhulu pokřikovala: "...klidně ti dam pusu, ale uš sem dneska kouřila, tag esi by ti to nevadilo?!?"
Nijita je tak ňák chlap v ženskym futrále. Má tam svojí židlišku a hlavní slovo.
nicola.foxx (Člen) 13.09.2012 11:10:57 Offline |
gore psal:.. páč byly spálený voe
To uš je hafo let dávno pryč
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Stránky: 1