Nejsi přihlášen
Rozdíl mezi GSF 650 modely 05,06 a GSF 07 a novější...
Zdravím... chci se vás bandiťáků zeptat jestli pociťujete nějaký rozdíl mezi těmito dvěma modely... pokud sem se správně dočetl tak u 05 a 06 byl ještě karburátor a od 07 je už vystřikování... Zajímalo by mě jestli tam jsou např.ještě nějaké změny atd... nebo např. trochu jiné jízdní vlastnosti... díky za info :)
K.a.s.y.m. (Člen) 11.09.2012 10:48:18 Offline |
Re: Rozdíl mezi GSF 650 modely 05,06 a GSF 07 a novější...
tak hlavne je rozdil v chlazeni a ten motor je v podstate cely jiny.zkus tu pohledat je tu nekde clanek s porovnanim vzduch olej versus vodnik
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Networ psal:Proto se ptám abych věděl v čem jsou rozdílný... Zatim sem se to nikde nedočetl...
Je to uplně jinej motor,takže sou jiný vefšem,teda krom venkovních plastů,kerý sou stejný,co na tom chceš víc hledat. Si votevři inzeráty s fotkama a skus si je prohlídnout
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
K.a.s.y.m. (Člen) 11.09.2012 21:15:30 Offline |
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Banditatom (Člen) 12.09.2012 17:38:31 Offline |
Networ psal:Proto se ptám abych věděl v čem jsou rozdílný... Zatim sem se to nikde nedočetl...
nedočetl nebo nechtěl hledat?
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
...no tag hlavně jiná koncepce motoru (SACS vs. voda) a díky tomu i jinej rám...motor má jinej výkonovej průbjech, je díky vodě tišší a kultivovanější, nicméně jízdní vlastnosti ekstra rozdílný nejsou, páč celá mašina je zaměřená a konstrukčně postavená stejně...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Ahojte,jedneho(vodnika som vlastnil)a na vzduchači som mal možnost jazdit.Prevodovka zrejme rovnaka,pretože točia rovnako,ale ten vodnik od- 07 sa mi zdal aspon pocitovo silnejši a kultivovanejši.
Stránky: 1