Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » Help B6N

Jíra (Člen)
23.05.2007 12:58:14

Help B6N

Ahoj, vidím, že Filous je online smile1, potřebuju radu ohledně B6, kterou jsem koupil tátovi, je to 2003 a má 5500 km, je po bouračce v malé rychlosti - jen odřená to nic, ale víc než rok stála... Když jsem jí přivezl, šla jen na tři válce - vyměnil jsem svíčky, olej, vyčistil vzduch. filtr. Potom se rozešla ale v nízkých otáčkách (na volnoběh) kolísá i o 300 ot. a nějak nejde jako ta moje krasavice ;-). Co s ní??help Karburátory už jsem těma šroubkama odkalil - o moc lepší to nebylo, ale přece...

BMW Pičo! :-)
Meloun (Člen)
23.05.2007 13:10:25

Re: Help B6N

Novej benzín(pokud neni)
Karbce klidně rozdělat a pročistit mechanicky-ale nedej tomu znát,že máš na spěch!surprisedbigsmile
A pak to pořádně projetgood

PURE NAKED BIKE!
Filous (Člen)
23.05.2007 13:27:29

...smě vodhalils bigsmile ...hele, dyš si měl venku vzduchovej filtr, dals ho tam dobře, nemáš ho skříženej f érboksu??? ...je tam blbej přístup, tagže se ti mohlo povíct ho tam blbje nasadit...to že kolísaj votáčky může bejt spůsobený tym, že to něgde přisává falešnej vzduch...nebo neprotrch s ho při čištění???...nebo třeba díky tý "malý ráně" povytažený karbeci z přírub...prostě vokoukni esi ti to něgde netahá falešně...ánebo to může bejt rozhozenejma pottlakama nebo blbje seřízenou bohatostí, ale esi to má dovopravdy (???) najeto tag málo a nigdo se f tom neryl, tag nepřetpokládam...ánebo třeba chybjející záslepka na vývodu pottlaku, pag de motor nepravidelně, nejde za plynem, vopčas de na tři...prostě je toho víc, co je třeba skontrolovat, tag eště chvíli hledej...dyš bys nenašel žádnou netěsnost, tag sežeň někoho s pottlakovejma manometrama a seřídit karburaci fčetně bohatosti...

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Jíra (Člen)
23.05.2007 13:33:30

Záslepka na vývodu podtlaku?, Kde ji mám hledat Filousi help? Sakra sám mám Bandítka měsíc a jsem trochu mimo - už se těším, až si ho trochu osahám, zatím na to čumím jako tele surprised.Na ten vzducháč jsem si dával bacha, už jsem si to tady někde četl, že se to stává, ale radši idontknow. Co zkusit nejdřív? Jsem pussy

Filous (Člen)
23.05.2007 13:56:09

...na každym karburátoru zvrchu, f přední části (mezi motorem a karburací) taková černá čepička...ten náústek slouží k napojení pottlakovejch manometrů...dyštag f sekci daunlout je ke stažení manuál, část O4 fuel system...

Jíra (Člen)
23.05.2007 13:59:57

Kuju smile1, můžu se ti kdyžtak ve chvíli naprosté bezradnosti a zoufalství (a ta přijde - znám se) ozvat na mobil? idontknow Máš u mně beer!!

Filous (Člen)
23.05.2007 14:18:04

...jo, dyštag skus zavolat...

Jíra (Člen)
23.05.2007 14:19:30

Filous je bůh!!!!!!!!!!! bigsmile

Filous (Člen)
23.05.2007 14:20:09

...ale pussy

vOjTaB6 (Člen)
23.05.2007 15:34:58

Filous je akorát stará brambora, která jezdila se vším od T33, přes deťáka, stalince, Liazku HR až po nový mašiny. No a jelikož to vždycky dokázal rozbít, tak to musel i spravit, no a z toho ta zkušenost. Jo a po události s DT80 to už předává i svejm potomkům.Endebigsmilebigsmilebigsmilebigsmile

Filous, néé že mě zabíješ.surprisedbigsmile

Bandit rulezz!!!
Jíra (Člen)
23.05.2007 16:08:46

Tak to jsme na tom s Filousem asi tak stejně good!!!!!

Filous (Člen)
23.05.2007 16:43:46

vOjTaB6 psal:

Filous je akorát stará brambora, která jezdila se vším od T33, přes deťáka, stalince, Liazku HR až po nový mašiny. No a jelikož to vždycky dokázal rozbít, tak to musel i spravit, no a z toho ta zkušenost. Jo a po události s DT80 to už předává i svejm potomkům.Endebigsmilebigsmilebigsmilebigsmile

Filous, néé že mě zabíješ.surprisedbigsmile

...jóóó hoší, takovej détík s radlicej, to je dělník surprisedbigsmile ...hele ty podještětckej študente, uš máš napsaný úkoly, že se tady rosptyluješ??? fuckbigsmile

vOjTaB6 (Člen)
23.05.2007 16:48:08

A ty už máš vypravený všechny auta? Nebo nějakej chudák teďka sedí v kamijóně uprostřed dojčlandu a čeká až mu zavoláš kam má ject?bigsmilebigsmile

S tim rozbíjenim sem to samozřejmě myslel ze srandy, ikdyž...bigsmile

P.S. doufám, že se sem někdy v létě dostanu na motorce, tag bych se stavil, né že mě necháš ve štychusmile1

Bandit rulezz!!!
Filous (Člen)
23.05.2007 16:50:18

vOjTaB6 psal:

A ty už máš vypravený všechny auta? Nebo nějakej chudák teďka sedí v kamijóně uprostřed dojčlandu a čeká až mu zavoláš kam má ject?bigsmilebigsmile

S tim rozbíjenim sem to samozřejmě myslel ze srandy, ikdyž...bigsmile

P.S. doufám, že se sem někdy v létě dostanu na motorce, tag bych se stavil, né že mě necháš ve štychusmile1

...fšechno valí do pussy zaplaťsatan ...staf se good

Jíra (Člen)
23.05.2007 17:26:53

Filousi ty jsi dispečer, nebo dopravce, nebo dopr.. co?? smile1

osiris (Člen)
23.05.2007 17:29:20

...má eskort servis v germáncku, lifruje to z modrý ústřice :))

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Jíra (Člen)
23.05.2007 17:40:03

Ještě, že na něho mám mobil!! bigsmilegood

Filous (Člen)
23.05.2007 20:41:24

Jíra:
...jo, dělam f dopravje...máš s tym taky něco společnýho???

...do ústřic dělam zaplaťsatan enem teoreticky bigsmile

Koldan (Člen)
24.05.2007 07:11:18

Filous psal:

Jíra:
...jo, dělam f dopravje...máš s tym taky něco společnýho???

...do ústřic dělam zaplaťsatan enem teoreticky bigsmile

nevíšv vo co přicházíš,že jo Osi.Ale dobře ti tak mohs bejt chvilku mašinfíra,Osi by tě před sebe jistě pustilbigsmile

Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Jíra (Člen)
24.05.2007 08:52:15

No jasně - 5 let na kamionu! smile1 Teď už se mi o tom jen zdá bigsmile. Je ale pravda, že mi někdy chybí...idontknow

Filous (Člen)
24.05.2007 09:02:11

Jíra psal:

No jasně - 5 let na kamionu! smile1 Teď už se mi o tom jen zdá bigsmile. Je ale pravda, že mi někdy chybí...idontknow

...taky mi to pár let trvalo neš se mi přestalo stejskat po velkym volantu...dneska uš se mi nestejská a musim se sakra přemlouvat, dyš do toho mam vlíst bigsmile

Jíra (Člen)
24.05.2007 09:16:17

Taky už bych se tím živit nechtěl, ale prostě kdo to nezkusil, nepochopí, chybí mi ten obr v rukou...good. Navíc  teď můj bejvalej parťák brečí, že nemá k sobě nikoho kloudnýho...bigsmile. Ty děláš dispečera?

Filous (Člen)
24.05.2007 10:07:13

Jíra psal:

Taky už bych se tím živit nechtěl, ale prostě kdo to nezkusil, nepochopí, chybí mi ten obr v rukou...good. Navíc  teď můj bejvalej parťák brečí, že nemá k sobě nikoho kloudnýho...bigsmile. Ty děláš dispečera?

...jo jo, řídit štyrycet tun má něco do sebe good ...no a dispečera, jag se to veme, tag ňák šéfuju dispečink, špedici a sklady, prostě tag ňák mam na hrbu provos plus k tomu eště vopchodničinu...

Jíra (Člen)
24.05.2007 10:48:29

jo tááááááááááááák, pan šeditel good

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS