Nejsi přihlášen
Re: bandit versus Kawasaki GPZ 500 S
no to sem videl v Brne na te krizovatce .... jeste,zes tam mel ten kufr, bo uz jsem videl, jak se ti vali batuzek po zemi a ja pres nej zvesela prejizdim
Ale vypadalo to luxusne
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Loser psal:a cos ji udelal? - ukazal jsi ji bandoura a zapomel do ni nalit ty 2 rumy, takze to holka nepochopila nespravne sedala na lopatu?
Kam ta mládež spějej, co?
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
killerrebel (Člen) 18.05.2007 12:42:59 Offline |
ty ja si koupil bandasku 650 K5 v odškrcene verzi a vůbec nebyl problem to uškrtit stalo mě to 5000,- sice ale za to se ti může rozšířit obzor výběru.Jen tě to bude stat zhruba tyden času.
Více na http://www.motorkari.cz/profil/killerrebel/ <- ta je moje :)
ale prd dala co mela tak sem ji nechal no
no ta kawa mela bejt rok 1994 udajne najeto 12000km jeta zenou posledni 2 roky nejezdena.cena 42000kc plus dovoz a prihlaseni moto stasla ve stutgartu.
dnes pro ni mela jet a volali ji ze jim do ni nekdo nacouval kdyz ji pred barakem meli pripravenou k myti.takze rikam to je znameni dnes ji a jejimu otci jedu ukazat mojeho bandita(motorku) tak douvam ze si vyberou bandoura a tim padem pomuzu treba nekomu tady z bazaru a rozsirim rady o dalsi slecnu hodne hezkou
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
kde pak s tatkou sme pekne pokecali starej motorkar pochvalil bandoura ale slecna proste dostane neco mensiho slabsiho a lehciho cili hondu cb 500 asi na rozjezd pak mozna bandoura.
jeste si dovolim mimo tohle tema ale nechci zakladat novy. jak je to s perovanim u moto bandour ma vzadu central ale ta honda cb ma normalne dva tlumice jako moje mz nebo simpson.
central je asi lepsi ne pro chovani a jizdni vlastnosti?
sonyk psal:jeste si dovolim mimo tohle tema ale nechci zakladat novy. jak je to s perovanim u moto bandour ma vzadu central ale ta honda cb ma normalne dva tlumice jako moje mz nebo simpson.
central je asi lepsi ne pro chovani a jizdni vlastnosti?
Centrál má tu výhodu, že ikdyž je v prdeli, tak to má vliv na obě stran kyvky stejnej, ale když máš dvojitý a vysere se ti jen jeden, tak ti jedna strana tlumí jináč než druhá...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:sonyk psal:jeste si dovolim mimo tohle tema ale nechci zakladat novy. jak je to s perovanim u moto bandour ma vzadu central ale ta honda cb ma normalne dva tlumice jako moje mz nebo simpson.
central je asi lepsi ne pro chovani a jizdni vlastnosti?Centrál má tu výhodu, že ikdyž je v prdeli, tak to má vliv na obě stran kyvky stejnej, ale když máš dvojitý a vysere se ti jen jeden, tak ti jedna strana tlumí jináč než druhá...
ja vedel ze na tebe je spoleh.takze ji napisu na ferovku kup bandita a neser.jaksem u ni byl mela sice problemy s doslapnutim na zem (jen spicky) ale to se poda
Stránky: 1 2