Nejsi přihlášen
To už je vrchol
To stojí za to přečíst
http://www.novinky.cz/krimi/278690-advo … hnout.html
Re: To už je vrchol
Mour psal:Fandím advokátovi, taky mě sere, že poldové si mě z plezíru mohou kontrolovat i když jsem nic neudělal a nemají žádné podezření, že bych něco udělal.
V tom případě se budou muset zakázat revizoři v dopravních prostředcích, protože ti kontrolují jedině namátkově.
A zase se zavedou v metru turnikety a povrchová doprava se bude platit u řidiče cash. Jako v Moskvě.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
hlemejzd999 (Člen) 14.09.2012 14:00:04 Offline |
mě sou uplně u zadku policajti , at kontrolujou a nevadí mi , že mě zastaví...
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Ondráš psal:Mour psal:Fandím advokátovi, taky mě sere, že poldové si mě z plezíru mohou kontrolovat i když jsem nic neudělal a nemají žádné podezření, že bych něco udělal.
V tom případě se budou muset zakázat revizoři v dopravních prostředcích, protože ti kontrolují jedině namátkově.
A zase se zavedou v metru turnikety a povrchová doprava se bude platit u řidiče cash. Jako v Moskvě.
nebo v Istanbulu
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Ondráš psal:Mour psal:Fandím advokátovi, taky mě sere, že poldové si mě z plezíru mohou kontrolovat i když jsem nic neudělal a nemají žádné podezření, že bych něco udělal.
Nemotej dvě věci dokupy, v dopravním prostředku využívám něčí službu a ten ať si kontroluje jak chce, ale v autě jedu za svoje. Chápeš ne? ...a pokud mám něco v autě v bordelu a něco se stane, tak mě mají pořádně vosolit.
Mě namátkové kontroly nevadí... ale sere mě když si hrajou na velký drsňáky, otáčej se přes ručku bez majáků a podobně. A ten operátor měl přijmout stížnost, ať si o ní myslí co chce! Ten právník je určitě machýrek, ale kdyby policajti vždy postupovali jak maj, tak jim takový prudiči můžou bejt u prdele!
Mour psal:Fandím advokátovi, taky mě sere, že poldové si mě z plezíru mohou kontrolovat i když jsem nic neudělal a nemají žádné podezření, že bych něco udělal.
i já mu fandím..
my máme nejbuzerantštější region,stojej na každým rohu
a buzerujou za vyložený kokotiny.. zasraný hluchavky..
a když tě vopruzujou smradlavý cikorky,vo fízla nezavadíš..
...a bude hůř!
karlos100 psal:Mour psal:Fandím advokátovi, taky mě sere, že poldové si mě z plezíru mohou kontrolovat i když jsem nic neudělal a nemají žádné podezření, že bych něco udělal.
i já mu fandím..
my máme nejbuzerantštější region,stojej na každým rohu
a buzerujou za vyložený kokotiny.. zasraný hluchavky..
a když tě vopruzujou smradlavý cikorky,vo fízla nezavadíš..
vogo, kdyz tam u vas zijou takovy jako skarda, tak je treba zvysenych represi
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
to čemu se tady říká běžná kontrola tomu se v usa říká omezování osobní svobody pokud nemají podezření nebo třeba prasklá žárovka tak je klid.a na červenou jezdí taky ale jak něco udělají tak běda.že mě v čurákovje ve středu vytáhli aj z kolony to bych už
Jebat motorky :-)
Mour psal:Ondráš psal:Mour psal:Fandím advokátovi, taky mě sere, že poldové si mě z plezíru mohou kontrolovat i když jsem nic neudělal a nemají žádné podezření, že bych něco udělal.
A zase se zavedou v metru turnikety a povrchová doprava se bude platit u řidiče cash. Jako v Moskvě.Nemotej dvě věci dokupy, v dopravním prostředku využívám něčí službu a ten ať si kontroluje jak chce, ale v autě jedu za svoje. Chápeš ne? ...a pokud mám něco v autě v bordelu a něco se stane, tak mě mají pořádně vosolit.
...ale já je platím za to, že bude pořádek, tak když seš podezřelej vagabund, tak ať tě kontrolujou, jakýpak copak
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
to že vytáhli Palousa sa nedivím, vot pohledu gauner
ináč taky nemám rád policejní buzeraci, i když jsem ji nikdy pořádně nezažil, na druhou stranu mi přijde ubohé vytáhnout výklad zákonů na řadové policisty a předvádět se, to je zas buzerace z druhé strany. Jestli je dotyčnej takovej machr, měl podat námitku, sejít se u správního řízení a tam zamachrovat, případně u soudu se státem apod. ne se vytahovat na řadových cajtech, keří dělaj to co jim řeknou nadřízení.
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
nedavno sem jel vyzvednout mamu po koncerte u nas v curakove (Pribram) 01:00 rano .projedu mestem a hned za ceduli zastavuju a nakladam mamu. najednou za mnou majak a kontrola. Otevru okno -> klasika doklady -> atd. to sem byl v poho. KDyz zkontrolovali doklady tak mi povida: pane kolik se jezdi po meste-> povidam 50 a on nam se nezdalo ze jste jel 50. Tak povidam vam se nezdalo nebo ste me zmerili. on : ne nam se nezdalo. ukazte nam povinou vybavu. Tak uz rozcilen vystupuju a otviram kufru plny ruznych veci co potrebuji. davam je na stranu ukazuju rezervu, hever a naradi. potom pojistky, lekarnu zarovky, vestu a trojuhelnik. Vystupuje treti policista z auta a kouka na ty zarovky a povida : tech ma te nejak malo. (mam octavia 2 sada zarovek je na octavia2) povidam od kazdeho svetla na vozidle jedna. a on no jasne ale tady vzdau ve svetle mate tri zarovky. povidam jasny ale menim jen tu prasklou. a on dle nove vyhlasky ktera plati asi rok musite mit vsechny zarovky. povidam co je to za blbost od nove vyhlasky nemusim zarovky vozit pac u novych aut se menej v servisu. tak na me chvili koukal s vyvalenejma ocima. vystoupil ctvrtej policajt prisel ke me a povida. nazdar ty si ten co chodi s luckou. povidam no. on tak jed a jezdi pomalu. Tak za takovouhle buzeraci kdy sem podle jejich domenky jel po kruhaci rychleji nez 50. coz se u nas na tom malym kruhaci da dost ztezka me tam takhle asi 20 minut prudili. za to bych vrazdil. i vzorek gum merili a mozna i zjistovali jestli nemam ty hlinikace moc velky. Ale dejchnout mi nedali. proste jen doufali ze budu mit lekarnu v pici a daj me pokutu. takze sem s tim pravnikem za jedno. jen do nich
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Banditatom (Člen) 15.09.2012 12:06:23 Offline |
buď rád, že jsi asertivní já bych ho poslal do prdele a pak v poutech přemýšlel kde se stala chyba
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom (Člen) 15.09.2012 13:14:09 Offline |
Sucre psal:Obyčejná kontrola, jen právník z toho dělá haloo. když takhle stavěj namátkou tak aspoň je šance že najdou kradený auto...
namátková kontrola a prachsprostá buzerace jsou dvě naprosto odlišné věci
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Pokud to je v kvůli chlastu, tak mi to nevadí, protože bytostně nesnášim ty co jezděj vožralý. A jak jinak to maj kontrolovat? Vožralej nejezdim tak jsem v klidu a jen ať kvlůli tomu kontrolujou dál a klidně o dost více. Zmrdů co u nás po městě jezděj běžně po deseti pivech znám několik...
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
sonyk psal:nedavno sem jel vyzvednout mamu po koncerte u nas v curakove (Pribram) 01:00 rano .projedu mestem a hned za ceduli zastavuju a nakladam mamu. najednou za mnou majak a kontrola. Otevru okno -> klasika doklady -> atd. to sem byl v poho. KDyz zkontrolovali doklady tak mi povida: pane kolik se jezdi po meste-> povidam 50 a on nam se nezdalo ze jste jel 50. Tak povidam vam se nezdalo nebo ste me zmerili. on : ne nam se nezdalo. ukazte nam povinou vybavu. Tak uz rozcilen vystupuju a otviram kufru plny ruznych veci co potrebuji. davam je na stranu ukazuju rezervu, hever a naradi. potom pojistky, lekarnu zarovky, vestu a trojuhelnik. Vystupuje treti policista z auta a kouka na ty zarovky a povida : tech ma te nejak malo. (mam octavia 2 sada zarovek je na octavia2) povidam od kazdeho svetla na vozidle jedna. a on no jasne ale tady vzdau ve svetle mate tri zarovky. povidam jasny ale menim jen tu prasklou. a on dle nove vyhlasky ktera plati asi rok musite mit vsechny zarovky. povidam co je to za blbost od nove vyhlasky nemusim zarovky vozit pac u novych aut se menej v servisu. tak na me chvili koukal s vyvalenejma ocima. vystoupil ctvrtej policajt prisel ke me a povida. nazdar ty si ten co chodi s luckou. povidam no. on tak jed a jezdi pomalu. Tak za takovouhle buzeraci kdy sem podle jejich domenky jel po kruhaci rychleji nez 50. coz se u nas na tom malym kruhaci da dost ztezka me tam takhle asi 20 minut prudili. za to bych vrazdil. i vzorek gum merili a mozna i zjistovali jestli nemam ty hlinikace moc velky. Ale dejchnout mi nedali. proste jen doufali ze budu mit lekarnu v pici a daj me pokutu. takze sem s tim pravnikem za jedno. jen do nich
to samý se mi stalo před x lety v HK. Že prej mě změřili, tak jim říkam ukažte a oni tři zmrdi prej že si to jen připravovali, že to při mým průjezdu neměli zaplý. A dejchnout mi taky nedali, čuráci. Pak se diví, že z nich máme všichni hovno respekt, když se takhle chovaj
Bandit 4EVER!!!
Aby tu zaznělo i něco pozitivního. V Českejch Budejovících jsem našel za stěračem lísteček za špatný parkování, klasicky hážu do koše... za měsíc předvolání na podání vysvětlení, tam tam jdu. Takovej docela přijemnej strážník. Hned na začátek že mě musí poučit že mám právo odmítnout výpověd (to se mi stalo prvně v životě!), tak si řikám nebudu dělat krávu a přiznal jsem se. A on že to teda vyřešíme domluvou. žádná buzerace, arogance..... prostě jenom profesionální přístup.
Paladin86 psal:Aby tu zaznělo i něco pozitivního. V Českejch Budejovících jsem našel za stěračem lísteček za špatný parkování, klasicky hážu do koše... za měsíc předvolání na podání vysvětlení, tam tam jdu. Takovej docela přijemnej strážník. Hned na začátek že mě musí poučit že mám právo odmítnout výpověd (to se mi stalo prvně v životě!), tak si řikám nebudu dělat krávu a přiznal jsem se. A on že to teda vyřešíme domluvou. žádná buzerace, arogance..... prostě jenom profesionální přístup.
jo tak tohle znam taky dobre. pokud tam du hned ten den vetinou je to domluva.
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
hlemejzd999 (Člen) 16.09.2012 13:23:18 Offline |
na mě byli dycky hodný...i když jsem třeba něco neměl v pořádku , tak přimhouřili vočko...jednou jsem jel i bez všech dokladů a v pohodě , v Praze přestupek, vjel sem do vyhrazenýho pruhu pro MHD (omylem- no vesničan )a taky mi to odpustil
opačnou zkušenost mám s městskejma v Praze....to jsou vyloženě kokoti ...jen jsem přizastavil půlkou auta ! co půlkou - jen haupnou do zákazu na autobusáku na Roztylech s nastartovaným motorem, už se ke mně blížila moje pani tak na deset metrů, že nastoupí a pojedu do prdele ..stál jsem tam tak 10 sekund a už u mě byl kokot a začal machrovat ...snažil jsem se mu vysvětlit , že jen naložim pani , že má francouzský hole ( v tej době jsem ještě nevozil ZTP ceduli) a tak aby to neměla přes celou dálku až na parkoviště k Baumaxu ,nebo co to tam je ....pani nasedla , já že se omlouvám a on né, zaplatíte mi pokutu ...no čurák z čurákova ,no.....povídá dáte mi 500 - můžu vám dát až tisíc korun a já na to : dělej ,co umíš (to už jsem mu tykal )...dal mi to za tři stovky , zamachroval a já jel do prdele. ....viděl jihlavskou značku , tak musel ,no
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Stránky: 1