Nejsi přihlášen
Unije...:-(
....tohle už je vážně moc....
http://www.auto.cz/konec-tuningu-69694
...když člověk pak vidí americké samohyby, může jim jen závidět....
![]() |
Banditatom (Člen) 14.09.2012 17:45:49 Offline |
Re: Unije...:-(
XJelen psal:trpělivost...za chvíli už EU nebude mít co řešit
...taky si myslím nebo pokud to nepadne tak jsme všichni v
motorkáři a tuneři budou v rezervacích
souložit budem moct jen podle směrnic EU
vona celá unie stojí za
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:XJelen psal:trpělivost...za chvíli už EU nebude mít co řešit
...taky si myslím
nebo pokud to nepadne tak jsme všichni v
motorkáři a tuneři budou v rezervacích
souložit budem moct jen podle směrnic EU
vona celá unie stojí za
Záleží kdo žije v UNII a kdo v KOLONII
Lopatkou mezi kulky,nebo kulku mezi lopatky??
zzzmrzlinar (Člen) 14.09.2012 21:55:07 Offline |
nemůže snad být myšleno vážně
hoši klid, to jsou jen zastírací manévry, všichni se budou rozčilovat nad takouvou nehoráznou až pro samou nasranost nezachytěj to podstatný oč tu běží
tomu se říká síla medií a od tý doby co jsou politici víc mediální hvězdy než zaměstnanci států, tak to jde od desíti k pěti, tak asi tak
blbej můžeš bejt,ale musíš si umět poradit
VikecB12 psal:No jo,udělali analízu,zjistili že kdyš seberou pár tisícům tunerům jejich hračky,tak si z nich 3/4 pude koupit nové fauvé a rozpočty trhnou nějakej groš k dobru
Čert nám to byl dlužnej
Bych chtěl vidět kdo z těch rádobytunerů má na to koupit si jakýkoliv nový auto. Jinak já tyhle týpky nemám rád, protože těch pár kluků, co opravdu tuning uměj kolem mě, spočítám na prstech jedný ruky. Dneska se to zvrhlo akorát k nákupu hustokrutech křídel a prahů z katalogu + hustokrutý LED a je hotovo. Ještě že jsou aspoň divize M, AMG, Brabus, atp.
PS: fauvé šlape
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Zdenda psal:VikecB12 psal:No jo,udělali analízu,zjistili že kdyš seberou pár tisícům tunerům jejich hračky,tak si z nich 3/4 pude koupit nové fauvé a rozpočty trhnou nějakej groš k dobru
Čert nám to byl dlužnej
Bych chtěl vidět kdo z těch rádobytunerů má na to koupit si jakýkoliv nový auto. Jinak já tyhle týpky nemám rád, protože těch pár kluků, co opravdu tuning uměj kolem mě, spočítám na prstech jedný ruky. Dneska se to zvrhlo akorát k nákupu hustokrutech křídel a prahů z katalogu + hustokrutý LED a je hotovo. Ještě že jsou aspoň divize M, AMG, Brabus, atp.
PS: fauvé šlape
Zajimalo by me, jestli by se to pripadne dotklo i firem jako Zender, Rieger, ProjektZwo, atd. kteri nabizeji vylozene jen dily a nepredelavaj komplet kary...
Second Class Citizen
1130 Café Racer
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 16.09.2012 18:52:06 Offline |
bych byl v klidu..uřčitě se jedná jen o návrh a nějakej chtivej novinář z toho udělal hotovou věc
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
V Bruselu vymejšleji samý kraviny ale tohle je už fakt vrchol debility
Umíte si představit co by to znamenalo u motorek? Abych jí dal do původního stavu z výroby tak bych do ní nasypal ranec možná větší než má celá hodnotu
Ale hlavně bych jí musel přestavět zpátky na esko
Jen já bandita, Bandit a policejní vrtulník.... :-D
Stránky: 1