Nejsi přihlášen
... 195K - 147Nm - 330km/hod ... NO A ??
... sem se byl dnes projet ...
... jel sem si těch 100 - 120 km/hod ...
... by ste nevěřili co sem potkal motorkářů a všim si věcí kterejch sem si jinak při svejch "projížďkách" ani nevšiml protože to obyčejně bylo ... "hééééééén, héééééén... 300 km/hod... atd."
... lidi jste prostě SUPER
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Re: ... 195K - 147Nm - 330km/hod ... NO A ??
SLUGI psal:... sem se byl dnes projet ...
... jel sem si těch 100 - 120 km/hod ...
... by ste nevěřili co sem potkal motorkářů a všim si věcí kterejch sem si jinak při svejch "projížďkách" ani nevšiml protože to obyčejně bylo ... "hééééééén, héééééén... 300 km/hod... atd."
... lidi jste prostě SUPER
vyzkoušj i někdy nějakou zatáčku, to bys nevěřil jak je to krásný, tři kila na rovině, hmm, to je fakt věc!
S úsměvem jde všechno líp :o)
...pokud de vo zatáčky máme tady "Šebrovský" ale vod té doby co je tam díky objížďce asi 6-8000 náklaďáků denně tak je to
...a nejezdím jen rovně a 300 ale včera sem se byl prostě jen tak sám projet, jel sem si těch 100-120 a "kochal" jsem se ...
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Sice každej hrdina hned vykládá, že 300 umí po rovince jet kde kdo, ale nevěřili by jste co poserů ani neví kolik jim mašina jede, páč se báli to skusit.. Někoho láká si dát zatáčku co nejlíp jak to jde a někoho zas fičet po rovince 300. Nikdo nemůže říct, že to neni adrenalín.. Proto mě asi vždycky řečičky těhle kecálků dokážou vytočit.. SLUIGI, Freshi: Chápu vás Dyby se mi pokaždý čísílka na sigmě nezastavili někde kolem dvou kil, tak... Ale není ještě fšem dnům konec
viz avatar:)
škardík psal:Sice každej hrdina hned vykládá, že 300 umí po rovince jet kde kdo, ale nevěřili by jste co poserů ani neví kolik jim mašina jede, páč se báli to skusit.. Někoho láká si dát zatáčku co nejlíp jak to jde a někoho zas fičet po rovince 300. Nikdo nemůže říct, že to neni adrenalín.. Proto mě asi vždycky řečičky těhle kecálků dokážou vytočit.. SLUIGI, Freshi: Chápu vás Dyby se mi pokaždý čísílka na sigmě nezastavili někde kolem dvou kil, tak... Ale není ještě fšem dnům konec
ses nám nějak rozohnil škardíku! chápu, že na svý avonce ty zatáčky nějak poslední dobou nemusíš
Eremi psal:škardík psal:Sice každej hrdina hned vykládá, že 300 umí po rovince jet kde kdo, ale nevěřili by jste co poserů ani neví kolik jim mašina jede, páč se báli to skusit.. Někoho láká si dát zatáčku co nejlíp jak to jde a někoho zas fičet po rovince 300. Nikdo nemůže říct, že to neni adrenalín.. Proto mě asi vždycky řečičky těhle kecálků dokážou vytočit.. SLUIGI, Freshi: Chápu vás Dyby se mi pokaždý čísílka na sigmě nezastavili někde kolem dvou kil, tak... Ale není ještě fšem dnům konec
ses nám nějak rozohnil škardíku! chápu, že na svý avonce ty zatáčky nějak poslední dobou nemusíš
čeče skus to něgdy, nejni to zas ouplně pohoda, ve 3kg je i ta dálnice samá zatáčka a těch boulí, motka pěkně tancuje...vo autech ani nemluvě...
nejni to jak práce s buzolou.
skuste a pak vyprávějte vo zatáčkách...
miluju zatáčky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
300km/h -je to prostě ouplně vo něčem jinym.
ale taky dobrý!!!
mysim jet 3kg dýl neš dvě fteřiny..
až skusíte tak pomlouvejte.
Jináč netvrdim že je to dobrej nápat!!!
Bandit pičo
škardík psal:Co furt máte proti mý avonečce? Když se po dvou až třech hodinách vohřeje, tak drží jak přibitá. Musim jí zkusit sehnat na předek
...mam šikovnýho soustružníka, tag dybys sehnal gumu f tyčovině votpovídající průměru 17ti" kola, moch by ti ňákou vytočit s plnýho matroše, aby ses zas nemusel příště zdržovat s antipichem ...aproó, jag tu Avonu vohřejváš??? ...autogenem???
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Ere..: 180buchláky...asi jako 300 dálnice... to je jako připodobnění...
ä nevim co máš proti.?prostě se tak dá jec. a dyš si tak nigdy nejel tag nemetoruj.
netvrdim že je to lepčí nebo horší, neš něco
Bandit pičo
Fresh Man psal:Ere..: 180buchláky...asi jako 300 dálnice... to je jako připodobnění...
ä nevim co máš proti.?prostě se tak dá jec. a dyš si tak nigdy nejel tag nemetoruj.
netvrdim že je to lepčí nebo horší, neš něco
vole kam chodíš na ty výrazy? jak mentoruju? prostě říkám svůj názor, to není mentorování.... jinak 180 buchláky nejsou jako 300 dálnice, ale když myslíš.
Máš pravdu neměl jsem tam 300, ale 260, takže je to fakt obrovskej rozdíl!
...
... a to sem na začátku jen chtěl říct že to bylo paráda i když jedu těch 100-120 a jen se tak kochám ...
... jasně že včera sem se byl v klidu projet a na závěr to zas dopadlo tak že z Brna od Globusu na Lipůvku to bylo 220-280 mezi autama ale co už
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Fresh Man psal:fak nechápu co prudíš.
nigdo tady nikomu nic nenutí.
a kde jsem co řek, že někdo něco někomu nutí???
Prudím? Tím, že řeknu svůj názor, tak asi jo....
Nejsi trošku podrážděnej dneska?
inkvizitorr (Administrator) 21.05.2007 12:21:06 Offline |
Fresh Man psal:jen hlášky : ste dobrý...,máte to v ruce..., nechápu.
ti velkohubej asi chce říct, že seš lemro kdybys zas potřeboval něco vysvětlit, tag se vozvi
doba je temná...
inkvizitorr psal:Fresh Man psal:jen hlášky : ste dobrý...,máte to v ruce..., nechápu.
ti velkohubej asi chce říct, že seš lemro kdybys zas potřeboval něco vysvětlit, tag se vozvi
co je to lemro
Bandit pičo
inkvizitorr psal:Fresh Man psal:jen hlášky : ste dobrý...,máte to v ruce..., nechápu.
jsem myslel, že seš borákův překladatel
Filous psal:škardík psal:Co furt máte proti mý avonečce? Když se po dvou až třech hodinách vohřeje, tak drží jak přibitá. Musim jí zkusit sehnat na předek
...mam šikovnýho soustružníka, tag dybys sehnal gumu f tyčovině votpovídající průměru 17ti" kola, moch by ti ňákou vytočit s plnýho matroše, aby ses zas nemusel příště zdržovat s antipichem ...aproó, jag tu Avonu vohřejváš??? ...autogenem???
Ne ne. stačí, když dám plnej sitič, kopnu tam za 1, necham jí proklouznout a zajdu si na kafčo, zatím co mi motka tancuje kolem bočáku
tak toto ma uz dorazilo ...
to je snad jedno kolko to zere ne? sak nejazdis na fabii htp
ja som na banditke 600s dal 210(tacho), to je jej max
neni to az taky kalup
viem si predstavit aj vyssiu rychlost
vcera som s batuzkem frcal z plzne po D5 160-180 celu cestu a ziadny problem
dokonca mi mlada povedala, ze sa v tej vysokej rychlosti citi lepsie jak ked ideme pomaly
asi to chce hayabusu
ale rad jazdim aj turisticky jak pisal slugi
max 120, klidek, len tak si vrcat
semtam to cloveka bavi viac jak neustale tahanie certa za chvost
do neba nevyletim, na zemi ma najdu ...
Kua Kufor, co se tlemis?? no jen by me tak zajimalo, kolik si to pri te rychlosti vezme ... ja kdyz jsem ficel se svoji sestkou po dalnici 180 - 200, tak si to vzalo zhruba 10 litru.
Toz tak, ne?
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
SLUGI psal:Mour : wogo jede,můžem vzít lano, přivážem B6 a uvidíš
Loser : při "normální" jízdě to ukazuje akt.spotřebu 6,6 a při tom přízemním letu kolem 8,5-9
dekuji za plnohodnotnou odpoved krajane. Doufam, ze se pristi vikend tam v tech nasich kotarech nekde nesrazime
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
no každej jezdí svým tempem a jak chce rychle asi to nemá cenu rozebírat,stejně se nikdy všichni neshodnem,mě to hold 3kila nejede a nehodlám to testovat má vítr z toho že malá chyba a je to jasný
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
maňas psal:no každej jezdí svým tempem a jak chce rychle asi to nemá cenu rozebírat,stejně se nikdy všichni neshodnem,mě to hold 3kila nejede a nehodlám to testovat má vítr z toho že malá chyba a je to jasný
jak řiká mour stejně mu to 300 nejede, maximálně kolmo ze skály
to jebu
... bych zas řek že nevím co se tady furt řeší
... na začátku sem jen pronesl jak bylo super se jen tak projet 100-120 a "kochat" se a že jste super a najednou se to zvrhlo v různý polemiky jestli 300 jo nebo ne atd.
... jo jede mě to přes 300 ale "no a co", nemíním honit rekordy a kvůli tomu sem Busu ani nekupoval. Bylo to pro mě splnění ňákýho snu a než honit rychlostní rekordy raděj se projedu s Banditama !!!
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
SLUGI psal:... bych zas řek že nevím co se tady furt řeší
... na začátku sem jen pronesl jak bylo super se jen tak projet 100-120 a "kochat" se a že jste super a najednou se to zvrhlo v různý polemiky jestli 300 jo nebo ne atd.
... jo jede mě to přes 300 ale "no a co", nemíním honit rekordy a kvůli tomu sem Busu ani nekupoval. Bylo to pro mě splnění ňákýho snu a než honit rychlostní rekordy raděj se projedu s Banditama !!!
taky nechapu, kam se to tady zvrhlo
proste slugi napsal,ze jel kilo dvacet a ze mu to v tu konkretni chvili dalo vic nez jet tri kila...
tak sem nepochopil,proc to tady doslo k tomu kdo je vetsi borec,jetli ten co jede 300 nebo ten co jede pilu v zatackach...
proste at si jede kazdej tak jak mu to vyhovuje a co mu nejvic davaa basta!
...sam mezi jebkarema...
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
SLUGI psal:
si chlapec myslel jak je rychlej
škardík psal:SLUGI psal:
si chlapec myslel jak je rychlej
třeba je rychlej v zatáčce
Bandit pičo
Stránky: 1