Nejsi přihlášen
Ztracený klíč / výroba nového
Zdar je možné nechat vyrobit klíč s imobiliserem na motorku i když nemam ten kod? stačí jim ktomu motorka a vin? Díky a počítam že pokud ano bude cena tak kolem 3000kč že?
A nebijte mě
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Honzik8719 (Člen) 16.09.2012 20:24:09 Offline |
Re: Ztracený klíč / výroba nového
vítej v klubu
...relativní kochač...
Honzik8719 (Člen) 16.09.2012 21:24:03 Offline |
sonyk psal:Honzik8719 psal:vítej v klubu
jsi me moc nepomohl
vo to sem se ani nesnažilale já ho najdu, určitě
...relativní kochač...
Honzik8719 (Člen) 17.09.2012 11:04:31 Offline |
Lihy psal:Honzik8719 psal:sonyk psal:
jsi me moc nepomohlvo to sem se ani nesnažilale já ho najdu, určitě
Ti ho stejnak někam zašil táta abys měl klid na študium
to právě ne-e i když by toho byl schopnej
...relativní kochač...
sonyk psal:Zdar je možné nechat vyrobit klíč s imobiliserem na motorku i když nemam ten kod? stačí jim ktomu motorka a vin? Díky a počítam že pokud ano bude cena tak kolem 3000kč že?
A nebijte mě
to mas na bcko ci na co.
nn na gsr. Ale uz jsem se dovolal na dobris do kolocentra yamaha coz je mi doporucovano jako kvalitni servis tady v tom nasem curakove. Pry musej objednat klic, pak ho obrobit a pak nakodovat. Cena plus minus 1000. Pocitam spis 2000 a tak tejden min bez moto.
sonyk psal:nn na gsr. Ale uz jsem se dovolal na dobris do kolocentra yamaha coz je mi doporucovano jako kvalitni servis tady v tom nasem curakove. Pry musej objednat klic, pak ho obrobit a pak nakodovat. Cena plus minus 1000. Pocitam spis 2000 a tak tejden min bez moto.
no já bych s tím vychvalováním počkal, já s nima moc spokojenej nebyl.....ale na výrobu klíče by to snad nemělo mít vliv
sonyk psal:hans povidej prehanej. ja u nich jeste nebyl
..tak tam radši ani nejezdi..nebo jen v nouzi nejvyšší..
..pokud potřebuju servíce, tak na Dobříš to mám 2km..
..do Prahe 40-50 (záleží kam přesně)..
..ale Praha je jasná volba..
..možná křivdím neprávem, ale s pozitivními referencemi jsem se nesetkal..ale těch vopačnejch bylo..
..svět se řítí do ďáblovy řiti..
...bes motorky ti ten klíč nenakódujou...u Suzuki kóduješ klíč přes mašinu za použití spešl příprafků zapojenejch do elektroinstalace...a dej si na to pozor, páč použitím nenakódovanýho nebo špatně nakódovanýho klíčku si můžeš zablokovat jednotku, coš je událost nevratná...ale to já jen tag
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:...bes motorky ti ten klíč nenakódujou...u Suzuki kóduješ klíč přes mašinu za použití spešl příprafků zapojenejch do elektroinstalace...a dej si na to pozor, páč použitím nenakódovanýho nebo špatně nakódovanýho klíčku si můžeš zablokovat jednotku, coš je událost nevratná...ale to já jen tag
proto to davam do znackoveho. oni objednaj holej klic. pak jo dle meho obrobej a potom s motorkou nakodujou.
Ale zarazi me ze najednou slysim kritiku na to kolocentrum. jestli to nemam spise zavest primo do nejake suzuki. do phy to mam pul hodky
sonyk psal:Filous psal:...bes motorky ti ten klíč nenakódujou...u Suzuki kóduješ klíč přes mašinu za použití spešl příprafků zapojenejch do elektroinstalace...a dej si na to pozor, páč použitím nenakódovanýho nebo špatně nakódovanýho klíčku si můžeš zablokovat jednotku, coš je událost nevratná...ale to já jen tag
proto to davam do znackoveho. oni objednaj holej klic. pak jo dle meho obrobej a potom s motorkou nakodujou.
Ale zarazi me ze najednou slysim kritiku na to kolocentrum. jestli to nemam spise zavest primo do nejake suzuki. do phy to mam pul hodky
Zkus si zavolat do Suzuki Drásov - to máš blíž. Sice tam prodávají a servisují auta, ale třeba ti s tím nějak pomůžou...
▀▄▀▄▀▄...sem se to nemělo nikdy dostat...▄▀▄▀▄▀
sonyk psal:hans povidej prehanej. ja u nich jeste nebyl
hale byl jsem tam na servise jednou - krom toho že ventily a neblikající blinkr stály 5500,- to nebylo nejhorší
ale párkrát jsem tam nakupoval a nejvíc mě sral ten přístup - myslím, že to byl dokonce majitel. Pro něj jsi prostě jen hovno co mu tam nese prachy a ne zákazník. A to nemám rád. Nehledě na to, že mi dal dvakrát jinej díl, než jsem potřeboval, takže zase spousta zbytečnejch kilometrů....
No a slyšel jsem to samý už od víc lidí...
dneska už radšijezdím nakupovat do tábora....
Stránky: 1