Nejsi přihlášen
Přední vidlice
Prosím, prosím, sháním spodní část přední levé vidlice na Bandita 1200 r.v. 2001. Nevíte náhodou o něčem?? Dávám moto dohromady po kreši, trubky už mám nový, ale teď jsem bohužel zjistil že je bouchlej i spodek a drhne. Na netu jsem něco našel v Humpolci, ale bohužel jedině komplet i s trubkou.
Re: Přední vidlice
Mam to doma tusim z b6 2002.zjisti si zda to je stejny a domluvime se
karlos100 psal:http://www.motorkari.cz/motobazar/nahradni-dily/podvozek-ram/vidlice-predni-dily/spodky-tlumicu-gsf1200-336757.html
od nej sem bral hodne dilu super borec
Díky moc, přesně od toho jsem to nakonec vzal. Samotnej spodek už nemá, takže jsem musel nakonec vzít celou i s tou trubkou. Dneska to dorazilo a vypadá to v pohodě. Stálo mi to teda trochu víc, a teď mám jednu trubku navíc, ale v pátek se snad už konečně zase svezu.
hlemejzd999 (Člen) 24.09.2012 23:37:53 Offline |
Vondrejs psal:Díky moc, přesně od toho jsem to nakonec vzal. Samotnej spodek už nemá, takže jsem musel nakonec vzít celou i s tou trubkou. Dneska to dorazilo a vypadá to v pohodě. Stálo mi to teda trochu víc, a teď mám jednu trubku navíc, ale v pátek se snad už konečně zase svezu.
Krejčí má obrovskej plnej sklad rozebranejch dílů....já se tam dycky rád přehrabuju ...jen furt nemám prachy
jednou jsem u nej byl , zrovna když vykládal z dodáfky motorky a jedna měla krásnýho škorpiona , prej za čtyřku by byl muj ....tam nevíš ,co bys dřív koupil ...
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Stránky: 1