Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » Sháním díly na B12

LiborB12 (Člen)
26.09.2012 09:25:51

Sháním díly na B12

Zdar chlapi,
sháním pár blbin na B12 první typ. Neválí se někomu doma plastovej čudlík na ovládání palivovýho kohoutu i se šroubkem, krytka do rámu na pravou stranu (horní větší) a hlavně to nejdůležitější - čep do předního brzdovýho třmene (4 pístek Nissin), kterej zajišťuje destičky. Dejte pls vědět a nějak se domluvíme.

Lihy (Člen)
26.09.2012 10:07:51

Re: Sháním díly na B12

LiborB12 psal:

Zdar chlapi,
sháním pár blbin na B12 první typ. Neválí se někomu doma plastovej čudlík na ovládání palivovýho kohoutu i se šroubkem, krytka do rámu na pravou stranu (horní větší) a hlavně to nejdůležitější - čep do předního brzdovýho třmene (4 pístek Nissin), kterej zajišťuje destičky. Dejte pls vědět a nějak se domluvíme.

Doma se mi válí už jen stará převodovka (pitting na kolech), podřený padáky a možná někde i ten čep a destičky (ale jestli ho ještě někde mám, tak má dost načatej šestihran...kupoval jsem nový bo se mi jeden podařilo protočit a musel sem ho odvrtávat ze třemenu...fajn prácičkasmile1 )....nicméně doporučuju koupit novej třeba tady: http://www.brumla.com/nissin-a-brembo-nahradni-dily neni to žádná finanční rána...

LiborB12 (Člen)
26.09.2012 10:32:18

Lihy díky za odkaz. Netušil jsem, že se to dá někde koupit za normální peníze. Znám jen partsdepot, kde za to chtěli 489,- za kus.

O odvrtávání mi ani nemluv. Taky jsem musel jeden vrtnout a byla to pěkná pakárna. Hlavně jsem si neuvědomil, že vzadu je dosedací kuželová plocha a projel to komplet. Prostě debilredface

Kelly01 (Člen)
26.09.2012 10:55:51

dobrej odkazgood

God Save The Queen!
Lihy (Člen)
26.09.2012 13:13:03

LiborB12 psal:

Hlavně jsem si neuvědomil, že vzadu je dosedací kuželová plocha...

Právě pro to to byla pakárna, jinak se to dělalo celkem dobře bo ta díra po imbusu hezky určí středgood Mě se to povedlo včas upíchnout bez ztráty kytičky bigsmile

LiborB12 (Člen)
26.09.2012 17:15:13

Tak ještě jednou díky Lihy za odkaz. Telefonická domluva super a zítra mi to kamoš vyzvedne a doveze, tak snad to doběhne do konce stejně dobře, jako to začalo.

Ostatní věci pořád sháním, takže pokud se někomu válí doma ovládání palivového kohoutu nebo horní krytka do rámu na pravou stranu, tak rád odkoupím.

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS