Nejsi přihlášen
zzzmrzlinar (Člen) 01.10.2012 17:36:56 Offline |
zloděj na Banditovi
http://www.motoinzerce.cz/prislusenstvi … pomoc.html
hustý, zkurf zloděj Banditům moc dobrý jméno nedělá
Re: zloděj na Banditovi
citace od:
gogous.35
IP:88.100.251.xxx
Offline 0/309
Can-Am Outlander MAX 800 XT LTD
"Nazdarek panove,dnes v noci se mi pokusili ukrast motorku.Nejdrive me v tydnu prisel mail,jestli moto jeste vlastnim,odpovedel jsem kladne,ale neprisla zadna odpoved.V sobotu v 19:30 telefon,opet dotaz jestli ji jeste mam,odpovim ano muzete se prijet podivat.
Rekl ,ze je ze Sumperku a zitra mezi 15_16 hodinou prijede,abych mu rekl adresu.JA debil mu ji rekl a dnes po pulnoci nejdrive nahazeli psovi praseci pacicky,ale on je nezere.Pak me vylomili servo na vratech,pustili psa ven,zavreli vrata a cekali pred barakem,jestli se neco bude dit.Slyseli to holky a prisli me vzbudit.Zavolal jsem Policii,ale ty me na rovinu rekli at nepocitam s nejakym patranim,ze slo jen o pokus,Pry objedou rajon a podivaji se po podezrelych osobach.Nafotili,zapsali si inicialy a odfrceli.Toto pisu jako varovani,aby jste pri prodeji cehokoli pres net nebyli takovi BLBCI jako JA."
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Banditatom (Člen) 01.10.2012 18:48:55 Offline |
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
předpokládám že jo.....majitel si asi myslel, že když mu tam "zájmece" nechá mašinu, tak že po něm nemusí chtít oproti půjčení zálohu
zzzmrzlinar (Člen) 01.10.2012 21:15:45 Offline |
silný kafe,
doufám, že brzo projde tzv. "doktrína hradu" tzn. můj dům můj hrad. Je to na cestě do sněmovny a údajně je tam jistá šance na přijetí.
...
sonyk psal:ten bandit bude 100% taky kradenej. JJ někdo už mě poučil a když prodávám tak vždy mimo domov. nebo mimo parking. a když projet tak jedině s penězma v ruce.
no nevím, z pohledu kupce bych zas měl problém já, kupovat mašinu někde v poli nebo na parkovišti.
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
K.a.s.y.m. (Člen) 01.10.2012 22:13:45 Offline |
Koldan psal:sonyk psal:ten bandit bude 100% taky kradenej. JJ někdo už mě poučil a když prodávám tak vždy mimo domov. nebo mimo parking. a když projet tak jedině s penězma v ruce.
no nevím, z pohledu kupce bych zas měl problém já, kupovat mašinu někde v poli nebo na parkovišti.
mě se osvědčilo dát spicha někde a pak dojet k motorce.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
ja prodaval povetsinou pod kamerama na benzinach, do garaze si cizi netaham
Koldan psal:sonyk psal:ten bandit bude 100% taky kradenej. JJ někdo už mě poučil a když prodávám tak vždy mimo domov. nebo mimo parking. a když projet tak jedině s penězma v ruce.
pohled do garáže kolikrát napoví, jaká byla péče a jakej je vztah majitele. Já když přijel pro béčko, musel týpek půl garáže přeházet, aby ho dostal ven... bylo jasný, že to není motorkář a v podstatě neví co prodává, dostal školení a o dvacet míň.
Nicméně osiho příspěvek je výstraha.
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:Koldan psal:sonyk psal:ten bandit bude 100% taky kradenej. JJ někdo už mě poučil a když prodávám tak vždy mimo domov. nebo mimo parking. a když projet tak jedině s penězma v ruce.
pohled do garáže kolikrát napoví, jaká byla péče a jakej je vztah majitele. Já když přijel pro béčko, musel týpek půl garáže přeházet, aby ho dostal ven... bylo jasný, že to není motorkář a v podstatě neví co prodává, dostal školení a o dvacet míň.
Nicméně osiho příspěvek je výstraha.
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
samozrejme. Taky smlouvy a tak pak uz podepisuju doma. A v poli bych neprodaval
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Stránky: 1