Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » Dotaz na beryho ;)

Kožak (Člen)
08.07.2012 11:47:19

Dotaz na beryho ;)

vydim stejnej stroj :)...mám nalítáno 41tis a začala brát olej.. docela dost...co ta tvoje... v poho?

MRDAT!!!
tomsth (Člen)
08.07.2012 18:22:47

Re: Dotaz na beryho ;)

Deš na to blbě..měls sem napsat akorát oznámení, žes mu poslal maila, kde se ptáš, esli mu motyka bere olej..jako bys to tady neznal bigsmilebigsmilebigsmile

..svět se řítí do ďáblovy řiti..
bery (Člen)
08.07.2012 21:05:27

Kožak psal:

vydim stejnej stroj :)...mám nalítáno 41tis a začala brát olej.. docela dost...co ta tvoje... v poho?

jéééé. nějak jsem ježdění omezil, takže mám necejech 20tis. a olej zatím v poho. známej jí má taky a nestěžuje si smile1
nestraš surprised
asi opravdu také stárnu idontknow jdu po stopách kellyho bigsmile MTB maratony běh 10 - 21km evil musím hůůůůůbnout a moto pláče v garáži redface

momentalně zavostalej
Kožak (Člen)
08.07.2012 22:02:04

bery psal:
Kožak psal:

jéééé. nějak jsem ježdění omezil, takže mám necejech 20tis. a olej zatím v poho. známej jí má taky a nestěžuje si smile1
nestraš surprised
asi opravdu také stárnu idontknow jdu po stopách kellyho bigsmile MTB maratony běh 10 - 21km evil musím hůůůůůbnout a moto pláče v garáži redface

Tak to jo smile1...mno... asi jí moc trápim bigsmile dík

MRDAT!!!
Kelly01 (Člen)
08.07.2012 22:13:07

Hele, když jsem reklamoval motor, odpověděli mi z japonska(teda importérovi), že dle spotřeby na dráze v Hamamatsu(či jak se to jmenuje) je spotřeba 0,8L u motorů Suzuki v normě, tak jsme napsali že spotřeba je 1,5l na 800km a dostal jsem zdarma válce, písty a hlavu, ovšem byl to roční bojfuckbigsmile

To samé je se Škodovkou, VW atd, když vpálíš do servisu tak ti ukážou normu že 0,8-1l je dle výrobce OK a ty se můžeš pástbigsmile

Takže to asi maj celosvětově u všech značek, blbí nejsouheadshake

God Save The Queen!
Kožak (Člen)
10.07.2012 21:46:51

nojono jebkasmile1zkusim tam chlístnout nějakej převoďák a když to nepomůže jdu do B-čkabigsmile

MRDAT!!!
Kožak (Člen)
08.10.2012 15:09:40

takže motor rozhozenej....dolejvání po každej jízdě mně už fakt točilo...připečený stírací kroužky + gufera .nevim no při 47tis se mně to zdá dost brzyidontknow...toš tak ...honda nuass zapřísahlejm B-čkařům už rozumimbigsmile

MRDAT!!!

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS