Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » Harley Markéta

WenzelB6 (Člen)
04.10.2012 20:27:27
mr.BSE (Člen)
04.10.2012 20:54:49

Re: Harley Markéta

dobrý bigsmilebigsmilegood

Second Class Citizen
1130 Café Racer
hlemejzd999 (Člen)
04.10.2012 22:07:02

no ty pičo to sou správný řezníci good...žádná sosnová bigsmile ..
a ten s tim elektraglajdem má muj obdiv nejvíc bigsmile

Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky 
Drakoxxl (Člen)
05.10.2012 07:27:20

Největší padfky jsou samo, že v trikách bigsmile

Lepší někdy, než nikdy.
Billy (Člen)
05.10.2012 07:58:14

to musi bejt pekna prdel bigsmile good, jenom ne na svy masine bigsmile

" Co to děláte?? Provádím vtipný úhybný manévr "
http://www.youtube.com/watch?v=UKzNVMzQy4w
zzzmrzlinar (Člen)
05.10.2012 09:02:18

obzvlášttě dobře se musí řídit ta co má řidítka jak ze SOBI 20,  půl metru nad hlavou.

...

Banditatom (Člen)
05.10.2012 11:41:58

co je to za bandu splašenejch morčat?surprisedbigsmile

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
hlemejzd999 (Člen)
05.10.2012 13:12:18

Banditatom psal:

co je to za bandu splašenejch morčat?surprisedbigsmile

ale to jen natáčel Honzík8956139845 svoje pamatecni domácí video , jak blbnou s kucíma za barákem , než prodal minibajk bigsmile

Kelly01 (Člen)
05.10.2012 13:39:42

O vítězi rozhoduje světlá výškabigsmile

God Save The Queen!
XJelen (Člen)
05.10.2012 15:39:39

v tý první rundě dobrej highsider goodbigsmile esli se nepletu, tak sebou majznul i ve druhým i třetím heatu bigsmilebigsmilebigsmile

Strýcfajtr !!!
K.a.s.y.m. (Člen)
05.10.2012 18:46:26

dobrý paka bigsmile

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Filous (Člen)
06.10.2012 20:42:03

...mě to ani nepříde moc ftipnýheadshake ...nemáte něgdo video tech borců na ňákejch tech maloráškách na kartdromu, jag jezděj furt driftem a každou chvíli se válej??? ...to je prdel, ale todle mi příde zvrhlý...

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
XJelen (Člen)
07.10.2012 10:07:28

Filous psal:

...mě to ani nepříde moc ftipnýheadshake ... ale todle mi příde zvrhlý...

hele nesmíš to brát tak vosobně idontknowbigsmilebigsmilebigsmile

Strýcfajtr !!!
Filous (Člen)
07.10.2012 11:35:38

XJelen psal:
Filous psal:

...no já to nebral vosobně, spíš mi příde škoda toho matrijálu...dyby to bylo cokolif uš skurvenýho, tag bych se i přidal, ale mlátit s něčim nablejskanym??? ...sem si fspoměl na to dyš mi bylo tag deset a u nás na krosový trati sme voblejzali načopřenou třindu, f tý dobje nevídaná paráda, jakože podkoplý dlouhý vidle, sníženej zadek v hardtailu, rybiny nahóru alá Capitan America, vopjerka a tag a ten debil na konci tréningu todle vzal a jal se na tom skočit velblouda...no hádej jag to dopadloidontknowsmile2 ...no mě bylo jasný jag to dopadne hnet jag prohlásil, že todle skočí i von na čopruidontknowsmile2 ...tag asi tag...

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
XJelen (Člen)
07.10.2012 14:48:57

Filous psal:
XJelen psal:
Filous psal:

...no já to nebral vosobně, spíš mi příde škoda toho matrijálu...dyby to bylo cokolif uš skurvenýho, tag bych se i přidal, ale mlátit s něčim nablejskanym??? ...sem si fspoměl na to dyš mi bylo tag deset a u nás na krosový trati sme voblejzali načopřenou třindu, f tý dobje nevídaná paráda, jakože podkoplý dlouhý vidle, sníženej zadek v hardtailu, rybiny nahóru alá Capitan America, vopjerka a tag a ten debil na konci tréningu todle vzal a jal se na tom skočit velblouda...no hádej jag to dopadloidontknowsmile2 ...no mě bylo jasný jag to dopadne hnet jag prohlásil, že todle skočí i von na čopruidontknowsmile2 ...tag asi tag...

hele tak mě např při tomhle videu došlo, kde u HD přišli k názvu sporster bigsmile

Strýcfajtr !!!
hlemejzd999 (Člen)
07.10.2012 18:51:31

XJelen psal:
Filous psal:

bigsmile

Petr J. (Člen)
08.10.2012 08:05:04

Jsou to magoři....asi jako kdyby vzali Panigale na krosovou trať....sick

XJelen (Člen)
08.10.2012 08:34:55

Filous psal:
XJelen psal:
Filous psal:

filipe teď mi to teprve docvaklo redfacebigsmilebigsmilebigsmile

Strýcfajtr !!!
Lihy (Člen)
08.10.2012 15:10:34

XJelen psal:

hele tak mě např při tomhle videu došlo, kde u HD přišli k názvu sporster bigsmile

tos nevěděls?surprised základní neznalost smile2

http://farm3.static.flickr.com/2277/2513149586_a06ffa41dc_o.jpg
XJelen (Člen)
08.10.2012 17:40:32

Lihy psal:
XJelen psal:

http://farm3.static.flickr.com/2277/251 … 41dc_o.jpg

todle samozřejmě jsem viděl, akorát to co se jmenuje sportster v katalogu HD má s timdle pramálo společnýho. Když přede mě postavili sportstra (normální čopr se všim všudy), tak jsem tomu vůbec nerozuměl, až teď po tom videu bigsmile

Strýcfajtr !!!
Lihy (Člen)
09.10.2012 08:33:18

XJelen psal:
Lihy psal:
XJelen psal:

todle samozřejmě jsem viděl, akorát to co se jmenuje sportster v katalogu HD má s timdle pramálo společnýho. Když přede mě postavili sportstra (normální čopr se všim všudy), tak jsem tomu vůbec nerozuměl, až teď po tom videu bigsmile

No to si nesmíš pučovat Cčkovou verzi sportstru bo to je s přednim čopr kolem, řidítkama a stupačkama vepředu sick
bigsmile

XJelen (Člen)
09.10.2012 09:56:44

Lihy psal:
XJelen psal:
Lihy psal:

No to si nesmíš pučovat Cčkovou verzi sportstru bo to je s přednim čopr kolem, řidítkama a stupačkama vepředu sick
bigsmile

hele líhu nevim co je Cčková verze, ale mě prostě nic z tohodle http://www.harley-davidson.com/cs_CZ/Mo … tster.html sport nepřipomíná redface

Strýcfajtr !!!
Lihy (Člen)
09.10.2012 10:56:05

XJelen psal:

hele líhu nevim co je Cčková verze, ale mě prostě nic z tohodle http://www.harley-davidson.com/cs_CZ/Mo … tster.html sport nepřipomíná redface

vogo musíš na to koukat jako na sportovní motorku z padesátejch a šedesátejch let bigsmile

To máš jak s banditem...zachvíli to bude další bezpohlavní jebka - uhlazenej chod, vodník, abs, celokapota a co já vim co ještě na to navěsej - a za pár let si budou taky lidi ťukat na čelo co má co společnýho takovej pohodlnej přívětivej cesťák s banditama bigsmile

XJelen (Člen)
09.10.2012 11:12:09

Lihy psal:
XJelen psal:

vogo musíš na to koukat jako na sportovní motorku z padesátejch a šedesátejch let bigsmile

To máš jak s banditem...zachvíli to bude další bezpohlavní jebka - uhlazenej chod, vodník, abs, celokapota a co já vim co ještě na to navěsej - a za pár let si budou taky lidi ťukat na čelo co má co společnýho takovej pohodlnej přívětivej cesťák s banditama bigsmile

no a to je právě ten problém redface třeba takhle http://www.ducati.com/history/50s/index.do

Strýcfajtr !!!

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS