Nejsi přihlášen
![]() |
Banditatom (Člen) 07.10.2012 20:59:56 Offline |
Re: sedlo
zvýšit?
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
http://www.calounictvivotava.cz/Hotové% … tránka.htm
když je střízlivej tak je šikovnej
MRDAT!!!
![]() |
Banditatom (Člen) 07.10.2012 21:48:04 Offline |
Baltazar psal:no to budeme nuset taky, ale tím se nezvětší rozteč stupačka-sedlo
Mour psal:Zkuste to zvýšit na kostech
co to máš za čahóna?
Já mam ddtuning a maxspokojenostdomluvíš se jak to chceš přesně udelat a všechno je super,mám ho 4 roky a nemužu říct nic proti kvalitě spracování.
Na aukru jsem ale narazil na tenhle odkaz
http://aukro.cz/novy-potahy-na-siodlo-s … 85905.html
cena je poloviční než u ddtuning,ale neznám nikoho kdo je vyzkoušel
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 08.10.2012 18:37:32 Offline |
hmm to je pěkně drahý
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
![]() |
Banditatom (Člen) 08.10.2012 18:42:41 Offline |
dd-tuning jsem měl na bečku jako zpracování v pohodě sedělo se na něm stejně dobře jak vypadalo ale ta cena
kor na tom zvedlem sedle bude vypadat...no myslím si že i sedět dost blbě
šel bych cestou kostí ( pokud už je tam nemá) nebo cestou hrubého násilí
...zkrátit nohy
...Laďo, na zvedání sedla se vyserte, bude se mu blbje řídit, páč bude mít prdel nahoře a ruce na řidítkách dole...na naháče nepřirozenej posez ...překostěte to, široký vjetve (esi tam nejsou) a uvidíš, že se ude cejtit líp
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 08.10.2012 18:54:42 Offline |
Filous psal:...Laďo, na zvedání sedla se vyserte, bude se mu blbje řídit, páč bude mít prdel nahoře a ruce na řidítkách dole...na naháče nepřirozenej posez
...překostěte to, široký vjetve (esi tam nejsou) a uvidíš, že se ude cejtit líp
no myslim,že řeší problém trojúhelník řídítka sedlo stupačky..s dosahem na zem asi problém nebude..kosti jen vyřeší větší hravost podvozku,ale problém řídítka sedlo stupačky to nevyřeší...jedině trochu řídítka,ale to pořád neřeší víc pokrčený nohy mezi sedlem a stupačkama..to by pomohla jedině sekera a lepidlo a zkrátit nohy
Láďo jestli s tim má problém posad ho na R6 nebo CBR600RR nebo jiný takovýhle nesmysli a ono ho to přejde
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
![]() |
Banditatom (Člen) 08.10.2012 19:08:17 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Filous psal:...Laďo, na zvedání sedla se vyserte, bude se mu blbje řídit, páč bude mít prdel nahoře a ruce na řidítkách dole...na naháče nepřirozenej posez
no myslim,že řeší problém trojúhelník řídítka sedlo stupačky..s dosahem na zem asi problém nebude..kosti jen vyřeší větší hravost podvozku,ale problém řídítka sedlo stupačky to nevyřeší...jedině trochu řídítka,ale to pořád neřeší víc pokrčený nohy mezi sedlem a stupačkama..to by pomohla jedině sekera a lepidlo a zkrátit nohy
Láďo jestli s tim má problém posad ho na R6 nebo CBR600RR nebo jiný takovýhle nesmysli a ono ho to přejde
...mám sekeru i lepidlo
Banditatom psal:K.a.s.y.m. psal:Filous psal:...Laďo, na zvedání sedla se vyserte, bude se mu blbje řídit, páč bude mít prdel nahoře a ruce na řidítkách dole...na naháče nepřirozenej posez
Láďo jestli s tim má problém posad ho na R6 nebo CBR600RR nebo jiný takovýhle nesmysli a ono ho to přejde...mám sekeru i lepidlo
...ale na todle kamaráde nemáš koule
Second Class Citizen
1130 Café Racer
![]() |
Banditatom (Člen) 08.10.2012 19:55:07 Offline |
mr.BSE psal:Banditatom psal:K.a.s.y.m. psal:
Láďo jestli s tim má problém posad ho na R6 nebo CBR600RR nebo jiný takovýhle nesmysli a ono ho to přejde...mám sekeru i lepidlo
...ale na todle kamaráde nemáš koule
já né ale kluci od vedle s pohřebky s tím nebudou mět problém
bolek009 psal:Mám ddtuning a max. spokojenost.
Cena bolí jen před první jízdou.
Už se k tomu přešití vodhodlávám dva roky,ale jestli si béčko nechám,tak pudu taky do DDtuningu,protže to origo na novejch(K6 a výš) je katastrofa,na horším sedadle sem dlouho neseděl Nejlepší bylo na 01-05
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Baltazar psal:Kucí mě se to sedlo zdá ňáký nízký, asik ho mladej Osi vyseděl
...má pravdu....to Osiho sedlo přeci nejní serie....je nižší ne na obyč béčku, a mladej Baltaz je dlouhej, jak tejden před vejplatou.....zvýšit to o něco chce, pak kosti a řídítka, o tom není třeba mluvit
VikecB12 psal:bolek009 psal:Mám ddtuning a max. spokojenost.
Cena bolí jen před první jízdou.Už se k tomu přešití vodhodlávám dva roky,ale jestli si béčko nechám,tak pudu taky do DDtuningu,protže to origo na novejch(K6 a výš) je katastrofa,na horším sedadle sem dlouho neseděl
Nejlepší bylo na 01-05
taky mam presito u DD, bolest prdele se dostavuje dyl
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
VikecB12 psal:bolek009 psal:Mám ddtuning a max. spokojenost.
Cena bolí jen před první jízdou.Už se k tomu přešití vodhodlávám dva roky,ale jestli si béčko nechám,tak pudu taky do DDtuningu,protže to origo na novejch(K6 a výš) je katastrofa,na horším sedadle sem dlouho neseděl
Nejlepší bylo na 01-05
tak tak, celej den v sedle a nemam trabl
Bandit 4EVER!!!
Stránky: 1