Nejsi přihlášen
Banditatom (Člen) 09.09.2012 22:16:13 Offline |
motoalarm maxicar
chtěl bych pořídit tudlejc elektronickou vinu http://www.kmautodoplnky.cz/moto-doplnk … 8-3906.htm ! má někdo zkušenost? nebo je lepčí připlati za něco funkčnějčího? nebo pro odstrašení pruditele dostačující? dalkovej start a sračky okolo mě nezajímají
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Re: motoalarm maxicar
Banditatom psal:chtěl bych pořídit tudlejc elektronickou vinu http://www.kmautodoplnky.cz/moto-doplnk … 8-3906.htm ! má někdo zkušenost? nebo je lepčí připlati za něco funkčnějčího? nebo pro odstrašení pruditele dostačující? dalkovej start a sračky okolo mě nezajímají
mám tenhle asi 2 - 3 roky v provozu ?, kompletně zapojenej mimo dálkovýho startu a zatím dobrý
Pajk psal:Banditatom psal:chtěl bych pořídit tudlejc elektronickou vinu http://www.kmautodoplnky.cz/moto-doplnk … 8-3906.htm ! má někdo zkušenost? nebo je lepčí připlati za něco funkčnějčího? nebo pro odstrašení pruditele dostačující? dalkovej start a sračky okolo mě nezajímají
mám tenhle asi 2 - 3 roky v provozu ?, kompletně zapojenej mimo dálkovýho startu a zatím dobrý
Banditatom (Člen) 09.09.2012 22:50:09 Offline |
Pajk psal:Pajk psal:Banditatom psal:chtěl bych pořídit tudlejc elektronickou vinu http://www.kmautodoplnky.cz/moto-doplnk … 8-3906.htm ! má někdo zkušenost? nebo je lepčí připlati za něco funkčnějčího? nebo pro odstrašení pruditele dostačující? dalkovej start a sračky okolo mě nezajímají
ještě stupido dotazíno jak dlouho nebo respektive jakou spotřebu maj tyhle nesmysly? nejsem kluk kovaná na tyhle fičury ale doba si to žádá
Mám to na mašině taky,dostal jsem to jako prezent.V podstatě to funguje všechno tak jak má,ale dosah pageru v zastavěný oblasti nic,moc a pokud mám slabší baterku a vim že dlouho nikam nepojedu tak raději vyndám pojistku at se nevymlátí,ale jinak je tam pořád.Jinak otřesový čidlo funguje,starter na d.o. rovněž i když je uplně k hovnu a siréna dělá kravál luxusní
Banditatom psal:Pajk psal:Pajk psal:
mám tenhle asi 2 - 3 roky v provozu ?, kompletně zapojenej mimo dálkovýho startu a zatím dobrýještě stupido dotazíno jak dlouho nebo respektive jakou spotřebu maj tyhle nesmysly? nejsem kluk kovaná na tyhle fičury ale doba si to žádá
Ten muj nepletuli se 10mA/h pri aktivovanym stavu. Jsou urcite i s mensí spotrebou, ale v lete neresim a na zimu stejne napichuju na trvalo nabijecku ktera si to vosefuje
Mám taky. Dobrá blbost funguje dobře.Vypínam když mašina dlouho stojí ale asi to není třeba.citlivý je to dost když někdo turuje mašinu v blízkosti 10m začne to řvát.Dá se to dobře napojit na blinkry pro efekt
Suzuki bandit????Nikdy!!!!!Nebo navždy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Banditatom (Člen) 12.09.2012 19:00:19 Offline |
morou psal:Mám taky. Dobrá blbost funguje dobře.Vypínam když mašina dlouho stojí ale asi to není třeba.citlivý je to dost když někdo turuje mašinu v blízkosti 10m začne to řvát.Dá se to dobře napojit na blinkry pro efekt
jak jsi to napojil?
Velociraptor (Člen) 13.09.2012 22:20:56 Offline |
Banditatom psal:morou psal:Mám taky. Dobrá blbost funguje dobře.Vypínam když mašina dlouho stojí ale asi to není třeba.citlivý je to dost když někdo turuje mašinu v blízkosti 10m začne to řvát.Dá se to dobře napojit na blinkry pro efekt
jak jsi to napojil?
podle navodu .. jinak taky ho mam, sem s nim spokojenej, dalkovy start sem neinstaloval vzhledem na mechanicky sytic... Jinak vyrobek je z Polska
To,co děláme v životě se ozývá do věčnosti
jak sem to montoval si nepamatuju ale na dálkáč sem se vysral. el proud normálně od baterky. Vod alarmu vedou na blinkry 2 žlutý dráty.Napíchni to od zadních blinkrů de to snadno.Chytneš dráty od pravýho blinkru sou tam tuším černej a modrej jeden znich voholíš ( kerej si nepamatuju, jeden znich to bude) přidrátuješ k tomu ten žlutej od alarmu. udělas to samí na levým a už to blika
Suzuki bandit????Nikdy!!!!!Nebo navždy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Banditatom (Člen) 07.10.2012 08:34:44 Offline |
v pondělí si s tím budu hrát! píšou tam, že tam je i něco jako imobilizér! doufám, že se to nebastlí na řj?!toulá se mě kolem garáže verbež
Velociraptor (Člen) 07.10.2012 20:10:20 Offline |
Banditatom psal:v pondělí si s tím budu hrát! píšou tam, že tam je i něco jako imobilizér! doufám, že se to nebastlí na řj?!toulá se mě kolem garáže verbež
na verbez poradnej kver a ne alarm
Banditatom (Člen) 07.10.2012 20:32:11 Offline |
Velociraptor psal:Banditatom psal:v pondělí si s tím budu hrát! píšou tam, že tam je i něco jako imobilizér! doufám, že se to nebastlí na řj?!toulá se mě kolem garáže verbež
kver mám ale k čemu je mě platnej když jsem od garáže 3km alarm s gsm už je na cestě doba je fakt zkurvená
Banditatom (Člen) 11.10.2012 14:34:12 Offline |
kuci kde že jste to připojovali ten imobilizér?
Velociraptor psal:Banditatom psal:v pondělí si s tím budu hrát! píšou tam, že tam je i něco jako imobilizér! doufám, že se to nebastlí na řj?!toulá se mě kolem garáže verbež
Nějaký ten "pořádný kvér" doma mám, ale chtěl bych vidět hrdinu, který to použije k ochraně majetku
Nebo spíš hrdinu, který to použije a pak se mu nic nestane...nebude si muset odsedět nějaký rok atp.
ABik psal:Nějaký ten "pořádný kvér" doma mám, ale chtěl bych vidět hrdinu, který to použije k ochraně majetku
Nebo spíš hrdinu, který to použije a pak se mu nic nestane...nebude si muset odsedět nějaký rok atp.
Musíš mít doma ještě jeden neregistrovanej, kterej pak strčíš do ruky tomu zastřelenýmu
Banditatom (Člen) 11.10.2012 16:00:26 Offline |
yoby psal:ABik psal:Nějaký ten "pořádný kvér" doma mám, ale chtěl bych vidět hrdinu, který to použije k ochraně majetku
Nebo spíš hrdinu, který to použije a pak se mu nic nestane...nebude si muset odsedět nějaký rok atp.Musíš mít doma ještě jeden neregistrovanej, kterej pak strčíš do ruky tomu zastřelenýmu
...s tvými otisky a neserete se mi sem
Banditatom psal:kuci kde že jste to připojovali ten imobilizér?
Nevim kterej jsi nakonec koupil. Pokud ten jak mám já, tak v tomhle vláknu se o tom psalo dost a podrobný zapojení jsem popisoval někde u konce vlákna. Už pár let to funguje i včetně zapojení toho imobilizeru
http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … hp?id=7302
Velociraptor (Člen) 12.10.2012 22:17:34 Offline |
ABik psal:Velociraptor psal:Banditatom psal:v pondělí si s tím budu hrát! píšou tam, že tam je i něco jako imobilizér! doufám, že se to nebastlí na řj?!toulá se mě kolem garáže verbež
Nějaký ten "pořádný kvér" doma mám, ale chtěl bych vidět hrdinu, který to použije k ochraně majetku
Kdyz ho pouzijes tak nesmi prezit jinak ses v pruseru. Pokud ho zstrelis, tak pak uz jde jen o to, jak se ta historka poda
Mám něco podobného
zapojival jsem jenom blinkry a ten alarm na zbytek jsme se vykašlal. reagovalo to na všechno je to otřesový senzor. Letos jsem to na baterku ani nepřipojoval...
Stránky: 1