Nejsi přihlášen
Snímač rychlosti na B6 rok 2000
Zdravim přítomné.
Přestal mi fungovat na Banditovi rv.2000 tachometr , chvili ukazuje a chvíli ne ,je nějaký osvědčený způsob jak bezpečně otestovat čidlo které je na rozetě než začnu rozebírat budíky a nebo shánět nový tachometr.Dík za radu
Re: Snímač rychlosti na B6 rok 2000
...puč si vod ňákýho spřátelenýho bandiťáka čidlo a přehoť ho, tym eliminuješ závadu čidla...dyš budeš rejpat do budiků, podivej se nejdřif, esi se ti neprotáčí ručička na osičce...proměření budiků svjeř ňákýmu elektronkovi...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:67petr psal:Na tym jsem taky přemýšlel protože to občas jde a jak píšeš postupně to upadá až na nulu
...co ti píšu vo kousek vejš???
Dík za upozornění Filous,číst umím a na řešení se už pracuje, akorát mám okolo sebe asi 100 kámošu s banditem co se hrnou aby mi zapůjčili snímač a pak přístrojovku a já se nemohu rozhodnout abych někoho neurazil,já jen reagoval na příspěvek , ale dík myslel jsi to dobře,
67petr psal:Filous psal:67petr psal:Na tym jsem taky přemýšlel protože to občas jde a jak píšeš postupně to upadá až na nulu
...co ti píšu vo kousek vejš???
Dík za upozornění Filous,číst umím a na řešení se už pracuje, akorát mám okolo sebe asi 100 kámošu s banditem co se hrnou aby mi zapůjčili snímač a pak přístrojovku a já se nemohu rozhodnout abych někoho neurazil,já jen reagoval na příspěvek , ale dík myslel jsi to dobře,
...já vim, já vim, tag se nečil
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:67petr psal:Filous psal:...co ti píšu vo kousek vejš???
...já vim, já vim, tag se nečil
OK beru to s humorem,pěkný večer
Stránky: 1