Nejsi přihlášen
kamosmartin (Člen) 10.11.2011 18:12:48 Offline |
Rozměry pneumatik
Zdravím všechny. Bandita jsem si koupil nedávno a jsem tudiž začátečník mám 2ko verzi r.v. 1996 a právě řeším rozměry pneumatik. Dle TP bych měl mít ve předu pneu o rozměrech 110/70. Teď tam mám sjetou 120/60 Michelinku, a právě díky akce jsem si objednal Michelinku PR 2 120/70 ptám se vás. jestli to není moc, nejde mi moc o problémy na stk jakožto spíše o bezpečnost jizdy. Předem děkuji za zkušenosti a rady..
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace..but with love of power of motorbikes, it´s a different..
kamosmartin (Člen) 10.11.2011 18:22:07 Offline |
Re: Rozměry pneumatik
No spíše než jezdit, se ptám na to jestli má někdo s touto konkretní věci zkušenosti. A jestli se nesnižuje ovladatelnost a bezpečnost jízdy. Děkuji.
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace..but with love of power of motorbikes, it´s a different..
Honzik8719 (Člen) 10.11.2011 18:44:24 Offline |
každej ti tu řekne něco jinýho,protože co člověk to názor...já třeba jezdil zpočátku vlastnictví B6 všelicos co tam ještě mělo cenu obout(finanční stránka 18-ti letýho kluka nebyla moc příznivá) vpředu 110 a vzadu se mi vystřídala 165 slick,asi dvě 150 a nakonec sem koupil Contiroadattack I 120 a 160 a byl sem spokojenej...
...relativní kochač...
Banditatom (Člen) 10.11.2011 18:46:32 Offline |
jezdil jsem obě rozdíl jsem nepoznal... mluvím samozřejmě o přední
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
kamosmartin (Člen) 10.11.2011 18:54:05 Offline |
Tak super.. no a když jste tam měli tu 120cku.. co tam mám taky.. tak jsem měli 60 nebo 70 profil.. o nic víc mi nejde.. díky
Banditatom (Člen) 10.11.2011 18:56:26 Offline |
kamosmartin psal:Tak super.. no a když jste tam měli tu 120cku.. co tam mám taky.. tak jsem měli 60 nebo 70 profil.. o nic víc mi nejde.. díky
60 ona se ti trošku nafoukne ta guma či jak to mám říct...
kamosmartin psal:No spíše než jezdit, se ptám na to jestli má někdo s touto konkretní věci zkušenosti. A jestli se nesnižuje ovladatelnost a bezpečnost jízdy. Děkuji.
...napsal jsem ti to, asi ale špatně a nepochopil jsi to; tak jinak, když už se takhle ptáš, tak věz, že ty to na jízdních vlastnostech nepoznáš kdyby ses rozkrájel
...k bezpečnosti snad nemá cenu se vyjadřovat, když tam dáš zdravou gumu (nebo máš snad v plánu nějakou s prasklým kordem, prořízlou, bouchlou, nebo jinak poškozenou?)
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
kamosmartin (Člen) 10.11.2011 19:17:42 Offline |
Né to vubec.. guma je v pořádku.. ptal jsem se blbě, jen když už se nafukovala 60tka, tak jak vypadá 70.. ale dobře děkuji tak si ji tam dám.. a jen si ještě dokoupím zadní diky všem přejí mnoho šťastných kilometrů..
Banditatom (Člen) 10.11.2011 22:20:12 Offline |
zadní kup tu co tam má bejt tudiž 150 a nelaboruj...
moje zkušenost: ve předu byla 120 vzadu 160 .... TP hlásal 110/150 ... koupil jsem zadní 150... při vetším náklonu mě poodjižděl zadek, byl jsem zbytečně brzo na konci gumy (vono ti to asi profíci vysvětlí sofistikovaněji), prostě 120 funguje dobře se 160 vzad....
takže můj nazor: bud kup 110/150, jestli koupíš jen jedno den tam to co tam bylo....
Gruene Hoelle und volle Beschleunigung :-)
Aj ja by som kupoval, co tam ma byt. Viezol som sa na N-ku /2004/, vpredu 120/70 namiesto 120/60 a vzadu 170/60 namiesto 160/60. To bola hroza. Co som bol na svoju zvysknuty s predpisanymi gumami, tamta kombinacia strasne blokovala hlavu riadenia. Na mieste sa riaditka tocili dobre, ale za jazdy, ako keby sa loziska zadreli.
Mozno Bandity pod 2000 to budu mat inac, ale skoda spekulovat, co tam dali vyvojari, musi byt najlepsie.
Každý je v niečom dobrý. Ja jazdím.
nevo7 psal:Aj ja by som kupoval, co tam ma byt. Viezol som sa na N-ku /2004/, vpredu 120/70 namiesto 120/60 a vzadu 170/60 namiesto 160/60. To bola hroza. Co som bol na svoju zvysknuty s predpisanymi gumami, tamta kombinacia strasne blokovala hlavu riadenia. Na mieste sa riaditka tocili dobre, ale za jazdy, ako keby sa loziska zadreli.
Mozno Bandity pod 2000 to budu mat inac, ale skoda spekulovat, co tam dali vyvojari, musi byt najlepsie.
...co to?
osiris psal:nevo7 psal:Aj ja by som kupoval, co tam ma byt. Viezol som sa na N-ku /2004/, vpredu 120/70 namiesto 120/60 a vzadu 170/60 namiesto 160/60. To bola hroza. Co som bol na svoju zvysknuty s predpisanymi gumami, tamta kombinacia strasne blokovala hlavu riadenia. Na mieste sa riaditka tocili dobre, ale za jazdy, ako keby sa loziska zadreli.
Mozno Bandity pod 2000 to budu mat inac, ale skoda spekulovat, co tam dali vyvojari, musi byt najlepsie....co to?
Co co to? Nechapem, precital som este raz, je to dobre napisane, pravda.
osiris psal:nevo7 psal:Aj ja by som kupoval, co tam ma byt. Viezol som sa na N-ku /2004/, vpredu 120/70 namiesto 120/60 a vzadu 170/60 namiesto 160/60. To bola hroza. Co som bol na svoju zvysknuty s predpisanymi gumami, tamta kombinacia strasne blokovala hlavu riadenia. Na mieste sa riaditka tocili dobre, ale za jazdy, ako keby sa loziska zadreli.
Mozno Bandity pod 2000 to budu mat inac, ale skoda spekulovat, co tam dali vyvojari, musi byt najlepsie....co to?
...no co, pičovina
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:osiris psal:nevo7 psal:Aj ja by som kupoval, co tam ma byt. Viezol som sa na N-ku /2004/, vpredu 120/70 namiesto 120/60 a vzadu 170/60 namiesto 160/60. To bola hroza. Co som bol na svoju zvysknuty s predpisanymi gumami, tamta kombinacia strasne blokovala hlavu riadenia. Na mieste sa riaditka tocili dobre, ale za jazdy, ako keby sa loziska zadreli.
...no co, pičovina
Mne sa nezda. Sedel som na tom Badnite prvykrat, ale tie jazdne vlastnosti by som pripisal tym gumam, iny rozdiel som tam nenasiel oproti mojmu, co som bol uz 4 roky zvyknuty.
zzzmrzlinar (Člen) 15.11.2011 17:31:04 Offline |
Filous psal:osiris psal:nevo7 psal:Aj ja by som kupoval, co tam ma byt. Viezol som sa na N-ku /2004/, vpredu 120/70 namiesto 120/60 a vzadu 170/60 namiesto 160/60. To bola hroza. Co som bol na svoju zvysknuty s predpisanymi gumami, tamta kombinacia strasne blokovala hlavu riadenia. Na mieste sa riaditka tocili dobre, ale za jazdy, ako keby sa loziska zadreli.
...no co, pičovina
NEVO - no tos měs spíš něco s tou konkrétní gumou, tipuju sjetí na prostředku (hrana), to se tomu pak moc nechce zatáček (přes tu hranu) rozměr tohle určitě neudělá, ač samozřejmě není na škodu dávat co patří.
...no co, pičovina
...
Kožak psal:vendous psal:Ahoj otevřu tohle starý vlákno.
Chtěl bych se zeptat jestli můžu použít na Bandita pneu 120/70R17 místo původní 120/60?a to se ti vleze pod blatník?dej tam radši co tam patří...heleď
No to právě nevím jestli se tam vejde
Smrt je ze všeho to poslední.
btw: kdyz sem mel nehodu mnou nezavinenou, prijel likvidator pojistovny a prvni co kontroloval byl rozmer pneu jestli souhlasi s TP. Samozrejme nesouhlasil mel sem vzadu misto 150 - 160tku. kratili by mi plneni.
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
vendous psal:Kluci vážně nikdo neví jestli se tam vejde
...f pohodě se ti tam vejde, žádnej trabl, ani na jízdních vlastnostech změnu nepoznáš, jezdil sem je f poctatě pořát po tom, co sem sjel origo vobutí...legislativa je vjec druhá...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Díky to sem chtěl slyšet. Legislativu neřešim ( i když bych měl) ale jak sem psal dostala se mi do ruky za mrzký peníz a nevšim sem si že to není 120/60 ale 120/70.
Zadní guma je klasika 160/60 ale abych to neměl moc jednoduchý tak sem si dneska všimnul že je tam prasklina asi 1cm (zřejmě někdo najel na sklo nebo něco podobného) ale není to na skrz, je to hluboké zhruba jako vzorek pneu.
Je to malinký že se mi tam ta šuplera ani nevejde ale je to tak o 1mm hlubší než vzorek.
Ale víš jak jezdim opatrně tak by to mohlo vydržet.
Že já poslední dobou mám všechno tak trochu postavený ke zdi
vendous psal:No tak ta zadní guma na motorku nepude (přeci jen se mám celkem rád) ale tu přední bych použít chtěl. Tak doufám že se tam ta 120/70 vejde
...nenech se vybláznit, to říznutí normálně sjedeš ani nebudeš vědět jak
Nemá to v posdstatě kam dál praskat. Pokud je to milimetr pod vzorek,tak je to prasnutý vlastně as po kostru,kerá to možná dál nepostí. Max se to bude rozlejzat do šířky. Ale taky bych neměl chuť to dojíždět,nebo možná na něčem,s čim se jezdí tak do 130ti
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Stránky: 1