Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » Hlavny stojan

palinko (Člen)
23.10.2012 14:10:30

Hlavny stojan

Zdar borci... mam taky maly problem. Ako sa k.rva dava bandur na hlavny stojan? Nie som vzrastom najmensi, ale mam velky problem ho prevalit na hlavny stojan. Je v tom nejaky trik ci co? help Uz som skusal aj vo dvojici a je to fuska

VikecB12 (Člen)
23.10.2012 14:16:40

Re: Hlavny stojan

No stoupni jednou nohou na tu páku co trčí ze stojanu a motorka na stojan skočí skoro samagood

Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Mour (Člen)
23.10.2012 14:18:18

...normálně ho chytneš za volant a za kliku, stoupneš si na práh, nadzvedneš kliku, potáhneš a máš na stojanu.

hlemejzd999 (Člen)
23.10.2012 15:06:00

Mour psal:

...normálně ho chytneš za volant a za kliku, stoupneš si na práh, nadzvedneš kliku, potáhneš a máš na stojanu.

bigsmile

Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky 
osiris (Člen)
23.10.2012 15:07:59

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
XJelen (Člen)
23.10.2012 15:09:23

nesmíš to rvát za volant jak simsona!bigsmile
všiml sis toho divnýho kusu trubky co vyčuhuje na levý straně z podsedláku? Zkus příště pravou rukou při tom stavění na stojan za to vzít

Strýcfajtr !!!
palinko (Člen)
23.10.2012 17:29:01

aha..dobre diky. ja som myslel ze za riditka to treba chytit.

kazan (Člen)
23.10.2012 18:29:38

evil Dobřeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeé

Nedovol,aby tě strach z prohry vyřadil ze hry!!
PFremer (Člen)
23.10.2012 21:45:48

palinko psal:

Nemusiš ani za nic pořádně chytat, stačí se pořádně postavit na stojan a motorka je tam hnedle. To chce cvik, u mě to byla komedie na pokračování bigsmilebigsmilebigsmile

Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
Koldan (Člen)
23.10.2012 23:23:15

jednou rukou zatáhni za levý řidítko, stoč si ho k nádrži, druhou rukou ho pozvedni za držadlo co je pod podsedlákem a celou vahou vyšlápni na ten výrostek co trčí ze stojanu a už to de. takto to překlopí i padesátikilová holkagood

Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Filous (Člen)
26.10.2012 18:58:41

Koldan psal:

jednou rukou zatáhni za levý řidítko, stoč si ho k nádrži, druhou rukou ho pozvedni za držadlo co je pod podsedlákem a celou vahou vyšlápni na ten výrostek co trčí ze stojanu a už to de. takto to překlopí i padesátikilová holkagood

...si pamatuju, jag sem to učil přet lety vožralej U Hastrmana v Jedasích ňákou holku...a povedlo se, bo to nakonec dávala lechkym přidržovánim jednou rukou...tagže to de...akorát se divim, že sme tu mašinu tenkrát nezválelibigsmile

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Koldan (Člen)
26.10.2012 20:48:28

v pohodě. von to zvlád Frešmen. aj vopravit vejfuck pomocí kleští z origo nářadí a kusu drátu a Kelly stih poblut zápraží chaty a pak mi strhnůt alkoholtestrbigsmile mnó hesky bylogood

Borák (Člen)
26.10.2012 21:16:50

jo jo dyš sme tak k ránu seděli na lavičce před chatkou kolovala slífka Kelly něco povídal ..mezi tim se vohnul přes zábradlí vyblil a pokračoval...nikdo nic neřešil.....áááá stárnem

pičo sem dnes dostal depkuý z věku ..skákal sem 10minut přes švihadlo a hodinu to rozdejchával smile2 na 40jednoručky už se chodim jen smutně dívat a hrazdě už se vyhejbám smile2

...nikdo nevojebe Ježíše...
osiris (Člen)
26.10.2012 21:27:07

Koldan psal:

v pohodě. von to zvlád Frešmen. aj vopravit vejfuck pomocí kleští z origo nářadí a kusu drátu a Kelly stih poblut zápraží chaty a pak mi strhnůt alkoholtestrbigsmile mnó hesky bylogood

...a matkou z hromosvodu

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Koldan (Člen)
26.10.2012 23:26:31

Borák psal:

jo jo dyš sme tak k ránu seděli na lavičce před chatkou kolovala slífka Kelly něco povídal ..mezi tim se vohnul přes zábradlí vyblil a pokračoval...nikdo nic neřešil.....áááá stárnem

pičo sem dnes dostal depkuý z věku ..skákal sem 10minut přes švihadlo a hodinu to rozdejchával smile2 na 40jednoručky už se chodim jen smutně dívat a hrazdě už se vyhejbám smile2

na to ser, já sa začal cítit blbjě, dyž mi dvacetiletí kucí ve fitku v šatně řeknů: Dobrý den, místo obvyklýho čůz woe.bad eště horší je dyž po jednom sparingu kick boxu v ringu s ňákým mlaďochem to sice na body projede, ale já su ten co leží na zemi a lapá po dechubigsmile

Borák (Člen)
27.10.2012 00:00:42

kuwa betonářskej to je vono smile2
se tam vobčas potkám s mladejma vod sousedů...naložíme si ..potahám je..ale voni dou kalit za šmrksama a já fláknout sebou na gauč
kuwa podzim badbadbad
mě chodí debil co masírruje nasírat jestli prej mne to f tom věku baví takhle se trápit ...bych ho zabil...teda dohonit ho smile2

...nikdo nevojebe Ježíše...
yoby (Člen)
27.10.2012 10:36:06

Borák psal:

mě chodí debil co masírruje nasírat jestli prej mne to f tom věku baví takhle se trápit ...bych ho zabil...teda dohonit ho smile2

Ser na dobíhání, lupni po něm kotoučem ... ale bacha, max 2kilovým, z pětikila by ti mohlo loupnout v zádech a pak bys toho maséra mohl potřebovat spíš živýhogood

ABik (Člen)
27.10.2012 10:43:32

Koldan psal:
Borák psal:

na to ser, já sa začal cítit blbjě, dyž mi dvacetiletí kucí ve fitku v šatně řeknů: Dobrý den, místo obvyklýho čůz woe.bad eště horší je dyž po jednom sparingu kick boxu v ringu s ňákým mlaďochem to sice na body projede, ale já su ten co leží na zemi a lapá po dechubigsmile

smile1 Trochu života do toho umírání stařečcievil 2x až 3x týdně pěkně od sedmi ráno fitko, večer hodina badmintonu, mezitím hokna, občas o víkendu brusle... Jediný problém je to "dobrý den" a to že vánočku na břichu už nedosáhneme ani přes veškerou snahu.

sonyk (Člen)
27.10.2012 12:54:46

PFremer psal:
palinko psal:

Nemusiš ani za nic pořádně chytat, stačí se pořádně postavit na stojan a motorka je tam hnedle. To chce cvik, u mě to byla komedie na pokračování bigsmilebigsmilebigsmile

tady zalezi na kilech ale . s mejma 60 ti to moc neslo.

takze jednu nohu na paku na stojanu jednu ruku na ridlo. druhou na madlo(u staryho na boku u novyho vzadu) a zatahnout do zadu. celkem to slo v klidu. s 90kg staci stoupnout na stojan a trosku za riditko.

Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Filous (Člen)
27.10.2012 13:32:10

...tady je to koukam samej fitnesmansurprised ...to já skusil letos, tušim že to bylo něgdy f červnu popobjehnout asi sto metrů, bo sem si zapoměl doma telefoun a pospíchal sem na začátek konzertu na Loďku a uďálo se mi vám tag mdlo, že vot tý doby, dyš uš musim pješky, tag rači klidnou chůzí neš utikatsurprised ...a fitko sem viděl jednou zevnitř, ale moc se mi tam nelíbilo, smrat, kafe tam nevařej a na báru nejsou popelníky...divný zařízenísurprised ...a na ňáký skvoše, tenisy a fodbaly sem starej, dříf sem si šel aspoň jednou za zimu zabruslit, ale po poslednim loňskym hokeji ve Dvoře uš mrdam i na to, bo sem nemoch popadnout dech eště druhej den, jag řikam, na sporty sem starej...s pupkem a s tym že mě fšechno bólí sem se smířil a počitam s tym, že uš to holt bude enem horšícool

Banditatom (Člen)
27.10.2012 13:38:20

To Filous: mám si přijet pro míry?coolsmokin

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Peter19 (Člen)
27.10.2012 14:56:27

Tiež ma minule stara čosi štvala,tak jej hovorim že si idem račej zacvičit,hodku som si zdriemol na lavčke pod činkou,vratil domov a nechal sa obsluhovat jak narobeny.
-chalan sa nauči najtaž raz

Filous (Člen)
27.10.2012 14:56:44

Banditatom psal:

To Filous: mám si přijet pro míry?coolsmokin

...eště bych chtěl ňákou tu sezónu vodjezdit, postěžovat si na bolesti zad a trošku si zakašlat tag eště vydršcoolbigsmile

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS