Nejsi přihlášen
Frantíci
...jsou úplní magoři....
http://www.auto.cz/francie-zakazala-rek … rody-70898
Re: Frantíci
No ty pyčo,to už přestává fšechna prdel Takže nějakej vlastník vinice,kterej potřebuje toho hiluxe na vobdělávání toho kusu půdy je vlastně totální ekoničitel,kdyš si dovolí jezdit mimo asfalt
Fakt přemejšlím kam se vocaď vodjebat,kde se na ty ekozmrdy sere a žije se tam normálně. Každýmu tyhle nařízení lezou krkem a každej se nad tím pozastavuje,tak co je to za lidi co to pustí z huby,nebo nařídí? Kdo je dosadil do tak vysokejch postů,kde můžou rozhodovat/nařizovat?
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Fakt přemejšlím kam se vocaď vodjebat,kde se na ty ekozmrdy sere a žije se tam normálně.
Ale vždyť ty stejně nikam neodejdeš... Vždyť ČR je jediná země, kde maj dobrý pivo za levno, maj Zelenou a většinu jídla za relativně rozumný ceny.
Pokud chceš zemi kde se na ekologii sere, tak zkus Rusko.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Mě nejde vo ježdění,jde mě vo to,že se vůbec nějaký orgány zajímají vo to,co je na pozadí fotky na bilbordu Evropa ve sračkách a voni se zaobírají takovejma pičovinama a kdyš né tím,tak třeba našim máslem,nebo tvarůžkama
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 01.11.2012 11:05:57 Offline |
VikecB12 psal:Mě nejde vo ježdění,jde mě vo to,že se vůbec nějaký orgány zajímají vo to,co je na pozadí fotky na bilbordu
Evropa ve sračkách a voni se zaobírají takovejma pičovinama a kdyš né tím,tak třeba našim máslem,nebo tvarůžkama
ses nejak kurva nevyspal
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
VikecB12 psal:Mě nejde vo ježdění,jde mě vo to,že se vůbec nějaký orgány zajímají vo to,co je na pozadí fotky na bilbordu
Evropa ve sračkách a voni se zaobírají takovejma pičovinama a kdyš né tím,tak třeba našim máslem,nebo tvarůžkama
Máslo není máslo a tvarůžky drážděj žlučník
Michal Dk psal:VikecB12 psal:Mě nejde vo ježdění,jde mě vo to,že se vůbec nějaký orgány zajímají vo to,co je na pozadí fotky na bilbordu
...zas tvarůžky maj nulovej cholesterol
Mour psal:Michal Dk psal:VikecB12 psal:Mě nejde vo ježdění,jde mě vo to,že se vůbec nějaký orgány zajímají vo to,co je na pozadí fotky na bilbordu
...jsou slaný,smrděj nejsou vyrobený v Německu nebo Francii pryč s nima.
Peugeot,Rencek,Citroen v prdeli tak kopou kolem sebe to je jen začátek.
![]() |
Banditatom (Člen) 01.11.2012 12:14:35 Offline |
Mour psal:Michal Dk psal:VikecB12 psal:Mě nejde vo ježdění,jde mě vo to,že se vůbec nějaký orgány zajímají vo to,co je na pozadí fotky na bilbordu
...hmm chleba z máslem na to tvargle a cibulej k tomu 12° a vlastně žeru dietně
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:Mour psal:Michal Dk psal:
Máslo není máslo a tvarůžky drážděj žlučník...zas tvarůžky maj nulovej cholesterol
...hmm chleba z máslem na to tvargle a cibulej k tomu 12° a vlastně žeru dietně
...zruš tuk v másle a cukr v pivu a budeš šlang do plavek ...akorát
....
"Toyotu loni v dubnu zažalovala nezisková organizace Francouzské přírodní prostředí (FNE)."
Za to může FNE... Tedy parta bíložravců co se přivazujou ke stromům a radši nechaj zplundrovat kůrovcem půlku Šumavy, než pokácet pár stromů. V životě neměli motorovku v ruce, protože by jí neuzvedli (když nežerou maso), les nikdy nevlastnili a nestarali se o něj, ale kecat do toho by chtěli. Pokud chodí po lese, sbíraj odpadky, uklízej podél cest příkopy, budujou turistické značení, krmelce, ptačí budky, nosí v zimě zvířatům krmení, nebo sází stromky, tak OK, ale na tyhle žaloby by se mohli vysrat.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
VikecB12 psal:No ty pyčo,to už přestává fšechna prdel
Takže nějakej vlastník vinice,kterej potřebuje toho hiluxe na vobdělávání toho kusu půdy je vlastně totální ekoničitel,kdyš si dovolí jezdit mimo asfalt
Fakt přemejšlím kam se vocaď vodjebat,kde se na ty ekozmrdy sere a žije se tam normálně. Každýmu tyhle nařízení lezou krkem a každej se nad tím pozastavuje,tak co je to za lidi co to pustí z huby,nebo nařídí? Kdo je dosadil do tak vysokejch postů,kde můžou rozhodovat/nařizovat?
...jo, jo.....fotit Hiluxe jinde než v terénu je prostě nesmysl...
...a třeba moje ježdění po stavbách je někdy hodně offroad...akorát teď už si to člověk nebude pomalu moct ani vyfotit, aby ho zelení nesežrali....
...zrovna před týdnem jsem na ekoteroristy myslel, když jsem se táhl za kamionem na Ústí, místo abych frčel po dálnici, co tam měla už dávno stát....
Stránky: 1