Nejsi přihlášen
Re: Motyku z garáže
časák byl dobrej
a co prácička pro pyrotechniky
http://www.y8.com/games/defuse_the_bomb
Lepší někdy, než nikdy.
hlemejzd999 (Člen) 29.10.2012 13:12:56 Offline |
Americkej psal:dík jsem venku. Ale to si dělaj prrdel, já to tam rval ve všech možnejch tvarech a kombinacích, že to bude takhkle minimalistický mě teda netrklo
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Drakoxxl psal:časák byl dobrej
http://www.y8.com/games/defuse_the_bomb
Jednou mrtvej, napodruhý už to klaplo
zkus ty hvězdičky z toho časáku
ci fix ať je zkůšam jak je zkůšám, tag nic. už jsem vyzkůšal ty čísla co sů v katalogu, taky sem zadával ten čas co je na hodinách, pak:
GoBike.com
GoCar.com
a spoustu dalších, prostěnic, ci fix tož jag to je?
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:Drakoxxl psal:Americkej psal:Většinou tyhle věci dávám, ale heslo z toho zesranýho časáku nedostanu a ne a ne. Počítám, že v tý skříňce na zdi je klíč vod káry a odjezd.
ci fix ať je zkůšam jak je zkůšám, tag nic. už jsem vyzkůšal ty čísla co sů v katalogu, taky sem zadával ten čas co je na hodinách, pak:
GoBike.com
GoCar.com
Lepší někdy, než nikdy.
Honza psal:Drakoxxl psal:časák byl dobrej
http://www.y8.com/games/defuse_the_bombJednou mrtvej, napodruhý už to klaplo
Já bouchnul 2x
Lepší někdy, než nikdy.
Filous psal:...a já vůůůůbec netušim, co a jak se jakože má dělat
Já to taky vůbec nepochopil. Posbíral jsem pár věcí co se tam válely a tím jsme skončil. Myslel jsem, že počítač tam na stole mě zachrání, ale ať je kliknul na cokoliv, tak to neudělalo nic.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Tady se můžete taky potrápit, pyrotechnici...
http://www.freegamesnews.com/en/games/2 … heBomb.php
▀▄▀▄▀▄...sem se to nemělo nikdy dostat...▄▀▄▀▄▀
Koldan psal:mr.BSE psal:to mrdám
woe f každým akčním filmu máš, že nejni jedno jak ty dráty stříháš, tagže hledej šmudlo. ty bomby mi přišly daleko lechčejší než to zkur... auto a časopisem
dobře dám tomu ještě šanci
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Koldan psal:Drakoxxl psal:Americkej psal:Většinou tyhle věci dávám, ale heslo z toho zesranýho časáku nedostanu a ne a ne. Počítám, že v tý skříňce na zdi je klíč vod káry a odjezd.
GoBike.com
GoCar.com
ty vole málem to vodsrala myš i s klávesnicí
a na tu bombu vám radši seru, seděl bych tu do příštího tejdne
Strýcfajtr !!!
4Fun.cz psal:u té dalši bomby jsem v prdeli...mám kod na tužce ale ten je na piču vidět aj kod z papírku ale piča jak to dát do kopy na tom noťasu??
hele nasel jsem si na to navod a muzu ti rict, ze bez nej bych to nedal ani za dvoumetrovej kokot
Ten typek si to udelal tak, aby to dokoncil jen on sam. Spojovani tech cisel postrada veskerou logiku
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Loser psal:4Fun.cz psal:u té dalši bomby jsem v prdeli...mám kod na tužce ale ten je na piču vidět aj kod z papírku ale piča jak to dát do kopy na tom noťasu??
hele nasel jsem si na to navod a muzu ti rict, ze bez nej bych to nedal ani za dvoumetrovej kokot
Ten typek si to udelal tak, aby to dokoncil jen on sam. Spojovani tech cisel postrada veskerou logiku
To je přesně ono.jeden KOKOT vymyslí kokotinu a pak lidi u toho tráví moře času, aby zjistili že je to kokotina a že to vymyslel kokot.a tak to je na celém tomto pojebaném světě gulatém
Lopatkou mezi kulky,nebo kulku mezi lopatky??
Banditatom (Člen) 03.11.2012 09:21:12 Offline |
4Fun.cz psal:Loser psal:4Fun.cz psal:u té dalši bomby jsem v prdeli...mám kod na tužce ale ten je na piču vidět aj kod z papírku ale piča jak to dát do kopy na tom noťasu??
Ten typek si to udelal tak, aby to dokoncil jen on sam. Spojovani tech cisel postrada veskerou logikuTo je přesně ono.jeden KOKOT vymyslí kokotinu a pak lidi u toho tráví moře času, aby zjistili že je to kokotina a že to vymyslel kokot.a tak to je na celém tomto pojebaném světě gulatém
a protože jsi kokot tak jsi u toho jako kokot seděl půl dňa
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Stránky: 1 2