Nejsi přihlášen
hlemejzd999 (Člen) 05.11.2012 23:26:33 Offline |
Re: Motor
VikecB12 psal:Vnitřek motoru je celej jinej,včetně kliky a převodovky.
a volantu
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
K.a.s.y.m. (Člen) 06.11.2012 19:48:12 Offline |
Filous psal:...a je tady zima ...teť eště tekstil, kůže, voleje, padáci a uš to bude fšechno
a co spotřeba???
mě to jezdí s lehkou rukou za vosum ale běžnějc za 9-10
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Banditatom (Člen) 06.11.2012 19:51:04 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Filous psal:...a je tady zima ...teť eště tekstil, kůže, voleje, padáci a uš to bude fšechno
a co spotřeba???
máš to pokažený
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
zzzmrzlinar (Člen) 06.11.2012 22:36:58 Offline |
naked psal:http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 050081.jpg
cokoliv co ma motor z bandita je proste nejlepciii... frci na tom i syrska policie a to mluvi za vse
tož to je normální Inazuma sedumpade
hlemejzd999 (Člen) 07.11.2012 09:05:56 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Filous psal:...a je tady zima ...teť eště tekstil, kůže, voleje, padáci a uš to bude fšechno
a co spotřeba???
budete zazimovávat ? ,dáte to na hlavní stojan, nebo na boční ? , dáváte novej olej na zimu , nebo po zimě ?, dáváte stříkačkou olej do válců ? ,máte před zimou plnou nádrž, nebo prázdnou ? čím čistíte kombinezu ? ,..tak to by asi bylo všechno
hlemejzd999 psal:K.a.s.y.m. psal:Filous psal:...a je tady zima ...teť eště tekstil, kůže, voleje, padáci a uš to bude fšechno
a co spotřeba???
mě to jezdí s lehkou rukou za vosum ale běžnějc za 9-10budete zazimovávat ? ,dáte to na hlavní stojan, nebo na boční ? , dáváte novej olej na zimu , nebo po zimě ?, dáváte stříkačkou olej do válců ? ,máte před zimou plnou nádrž, nebo prázdnou ? čím čistíte kombinezu ? ,..tak to by asi bylo všechno
chcípáte chcípákem, nebo klíčem?
hlemejzd999 psal:K.a.s.y.m. psal:Filous psal:...a je tady zima ...teť eště tekstil, kůže, voleje, padáci a uš to bude fšechno
a co spotřeba???
mě to jezdí s lehkou rukou za vosum ale běžnějc za 9-10budete zazimovávat ? ,dáte to na hlavní stojan, nebo na boční ? , dáváte novej olej na zimu , nebo po zimě ?, dáváte stříkačkou olej do válců ? ,máte před zimou plnou nádrž, nebo prázdnou ? čím čistíte kombinezu ? ,..tak to by asi bylo všechno
...já bych radči kdyby už bylo období: ....nejde nastartovat !
hlemejzd999 (Člen) 07.11.2012 12:46:09 Offline |
Mour psal:hlemejzd999 psal:K.a.s.y.m. psal:a co spotřeba???
...já bych radči kdyby už bylo období: ....nejde nastartovat !
to si ještě počkáme
kneehammer (Člen) 07.11.2012 13:30:08 Offline |
Fčera týpek prohrčel Karlínem na Goldwingu ... nebrečim a jezdim, néé?
..:: B12 inside ::..
hlemejzd999 (Člen) 07.11.2012 13:36:07 Offline |
kneehammer psal:Fčera týpek prohrčel Karlínem na Goldwingu ... nebrečim a jezdim, néé?
tak na goldwingu jo , ale to měl stejně vytaženou střechu , ne ?
hlemejzd999 (Člen) 07.11.2012 13:46:19 Offline |
Mour psal:hlemejzd999 psal:kneehammer psal:Fčera týpek prohrčel Karlínem na Goldwingu ... nebrečim a jezdim, néé?
tak na goldwingu jo , ale to měl stejně vytaženou střechu , ne ?
...na tom kolotoči je aji topení
a jezdí ulicí sem , tam s rádiem na plný kule
hlemejzd999 (Člen) 07.11.2012 21:22:46 Offline |
Jandys psal:Chlapi,tož neblbněte,ještě se furt dá jezdit,dokud nejsou ty bílé sračky nebo teplota pod +6.cPřece nejste měkoty,jasné daleko né ale okolo komína se dá
ale jo
Jandys psal:Chlapi,tož neblbněte,ještě se furt dá jezdit,dokud nejsou ty bílé sračky nebo teplota pod +6.cPřece nejste měkoty,jasné daleko né ale okolo komína se dá
Já mám okolo komína všude žluté sračky - myšleno, že je všude napadané mokré listí - a v tom se moc jezdit nedá - o tom větru co teď foukal a bordelu co tahají zemědělci na silnice ani nemluvě. Takže to na ježdění už fakt moc není
▀▄▀▄▀▄...sem se to nemělo nikdy dostat...▄▀▄▀▄▀
tachec psal:Jandys psal:Chlapi,tož neblbněte,ještě se furt dá jezdit,dokud nejsou ty bílé sračky nebo teplota pod +6.cPřece nejste měkoty,jasné daleko né ale okolo komína se dá
Já mám okolo komína všude žluté sračky - myšleno, že je všude napadané mokré listí - a v tom se moc jezdit nedá - o tom větru co teď foukal a bordelu co tahají zemědělci na silnice ani nemluvě. Takže to na ježdění už fakt moc není
Jo tak v tom ti přesně rozumím.Jsem ze severu a u nás to pořád jde,hlavní tahy čisté suché,jen ten vítr to někdy kazi
...alkohol jako takový moc nemusím ale strašně rád su ožralý...
Stránky: 1