Nejsi přihlášen
Re: Koupě B12
nety psal:Tak už mě zase jeblo, ze dne na den jsem otočil a......
pochopil sem, že jebka je vo hovně, už mam zase bandita a ještě zbylo na louku
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 04-651.jpg
gratuluji Ať slouží ;-)
Luk psal:tak gratulace, doufam ze u tebe precka aspon zimu
Radši nebudu psát, že přečká, bo cesty osudu jsou nevyzpytatelné. Zatím vypadá, že jí nic není, jela, troubí, řadí, tak snad i tak zůstane. Jen se vymění roura od kamen a dají konical říditka a budu spokojen
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
Nety,paráda Já furt přemejšlím,že prodám K6,samozřejmě bych si opět nachvilku vodskočil k nějaké jebce a pak se zase,už podruhé vrátil k béčku. Celkem pokukuju po fungl B1250N,mají je teďka za pár kaček
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Nety,paráda Já furt přemejšlím,že prodám K6,samozřejmě bych si opět nachvilku vodskočil k nějaké jebce a pak se zase,už podruhé vrátil k béčku. Celkem pokukuju po fungl B1250N,mají je teďka za pár kaček
Ale pěkně hnusný...
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
PFremer psal:VikecB12 psal:Nety,paráda Já furt přemejšlím,že prodám K6,samozřejmě bych si opět nachvilku vodskočil k nějaké jebce a pak se zase,už podruhé vrátil k béčku. Celkem pokukuju po fungl B1250N,mají je teďka za pár kaček
Ale pěkně hnusný...
Mě se líbí,v komplet černé A líbí se mě ten otáčkoměr Světlo je nic moc no Ale sere mě na K6 sedadlo a to je na tomhle pořát stejný
VikecB12 psal:PFremer psal:VikecB12 psal:Nety,paráda Já furt přemejšlím,že prodám K6,samozřejmě bych si opět nachvilku vodskočil k nějaké jebce a pak se zase,už podruhé vrátil k béčku. Celkem pokukuju po fungl B1250N,mají je teďka za pár kaček
Ale pěkně hnusný...
Mě se líbí,v komplet černé A líbí se mě ten otáčkoměr Světlo je nic moc no Ale sere mě na K6 sedadlo a to je na tomhle pořát stejný
Sedadlo se přešije , ty budíky s tim světlem jsou právě hnusný... Ale proti bustu
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
nety psal:Luk psal:tak gratulace, doufam ze u tebe precka aspon zimu
Radši nebudu psát, že přečká, bo cesty osudu jsou nevyzpytatelné. Zatím vypadá, že jí nic není, jela, troubí, řadí, tak snad i tak zůstane. Jen se vymění roura od kamen a dají konical říditka a budu spokojen
No brother, sme si vo tom řekli svý...
...já vim,zima bude dlouhá
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
Zatím se mě to líbí, i ten bazén pěkně jede Ale když jsem pročítal tady diskuze, tak občas mají ty bazény bolístku a někdy i pěkně zapeklitou, tak musim zaťukat, nebo mě něco potká
Banditatom (Člen) 05.10.2012 11:46:12 Offline |
marjapano tož ať slůží a máš jí alespoň měsíc
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom (Člen) 05.10.2012 18:28:10 Offline |
Kakac psal:Nety ty
Jaks mohl koupit eNko.....
Kdyby eSko tak tě pochválím žes ses po Karose vrátil domů mezi nás.....
Ale takhle......nezdárníku, hamba ti..
sere tě to...?
XJelen psal:šmarjápano! bych se vopakoval! už po x-tý!
tak gratulace, ať slúží!
a ABmoto odpálilo šampus!!!
to all: nebudete někdo shánět na jaře nahatý béčko s bazénem? vo jednom vytuněným bude řeč
bude na něm ladak a řídítka
nety psal:XJelen psal:šmarjápano! bych se vopakoval! už po x-tý!
tak gratulace, ať slúží!
to all: nebudete někdo shánět na jaře nahatý béčko s bazénem? vo jednom vytuněným bude řečbude na něm ladak a řídítka
hmmm, jenom ? :)))
ale di, Ty brepto ...
Banditatom (Člen) 07.10.2012 10:51:12 Offline |
huskyb12 psal:nety psal:XJelen psal:šmarjápano! bych se vopakoval! už po x-tý!
tak gratulace, ať slúží!
to all: nebudete někdo shánět na jaře nahatý béčko s bazénem? vo jednom vytuněným bude řečbude na něm ladak a řídítka
hmmm, jenom ? :)))
pro začátek si myslím, že bude stačit
barynek psal:Banditatom psal:huskyb12 psal:
hmmm, jenom ? :)))pro začátek si myslím, že bude stačit
než začne blbnout
ale jako hezký to je, ne že ne
Co je hezký ???
eNko ? to nikdy nebude hezký......
Doufám že neblbneš i ty předsedo....
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
Kakac psal:barynek psal:Banditatom psal:
pro začátek si myslím, že bude stačitnež začne blbnout
ale jako hezký to je, ne že neCo je hezký ???
eNko ? to nikdy nebude hezký......
Doufám že neblbneš i ty předsedo....
jako neboj se že nedostal držkovou za eNko, to jo... ale v porovnání s těma novejma kosmo sračkama má tohle aspoň pěkný kulatý světlo, barva je taky cajk a i když N, tak pořád je to bandit.
Jinak u mně nemůže bejt o prodeji ani řeč - jak bych jednou prodal, už bych nikdy nekoupil, alespoň ne v horizontu 15-20let a tak na to co? Tak na to mrdam
Bandit 4EVER!!!
tak po měsíci jsem nic kloudného nenašel, tak se znovu vracím k tomuto http://www.tipmoto.com/motorky/suzuki/2 … andit.html , neřešme prosím prodejce , seviska, 23tis.km, jeden majitel, který to koupil v německu jako nové (byl z usteckého kraje), mohu to prý se svým mechanikem prolést co hrdlo ráčí (ten můj mechanik se sním zná, ale kulky si nelížou). Kotouče vypadají jako by nic neměly nabržděno, gumy dobré, řetěz vypadá taky, že ještě něco vydrží. Pár much to má: rýha na nádrži, z jedné strany podsedlák poškrabaný jakoby od brašen a to co mě sere nejvíc z jedné strany rýhy na krytu budíků až na plast, prasklé nejsou. Neznáte ji někdo nebo vidíte něco co mi uniká?
Proč na předním kole jsou proužky a na zadním né...rozeta nevypadá na origo prvovýrobu,takže ju někdo měnil,mě vydržela první 25tisíc km a to nebyl řetěz uplně mrtvej,takže by tady musela byt při těch km řetězovka téměř nová,nebo by měla byt ještě origo....A nevím,jestli má limitka origo černý pavučiny na ktoučích,moja 01ka měla zlatý. Byl bych vopatrnej
ja teda mel retez po cca 22 tis v pici, ale lital sem hodne nach Tismice u Praglu za kazdyho pocasi , to vis pich je pich
Vcera sem tam byl uplne nahodne, tedkon cucim ze je to u Pavelky, prosel sem komplet salúún aj na dvorku nic nemel takovyho, nasel sem tam nejakyho kulta B12N a jednu modrou metlu B12S 01-05 generaci, jinak Pavelka je znamej tim ze neni OK . Tisickrat poslechnout projet, on neprodava moc casto dobry kusy. Hold ale tento muze klido bejt dobrej, cert nikdy nevi. JInak ty cerny unasece na kotouce jsou u tehoto rocniku spravne cerny , mrkni pod sedlo na plasty jestli neco neuvidis, nekdy je praskla lampa ve vnitr zadni, pozkousej vsechny kvalty jak hucej/nehucej mrkni jestli uvidis nekde u vany silikony a nebo nejaky neorigo tesneni atd. Hadice to ma uz pancere netreba badat roky. Mrkni do papiru zda to ma evidovanej motor co je v motorce, zda tam neni vymaz, nevim jestli to jeste pisou kurna vinka motoru kdyz uz je to dneska nahradni dil . Dorazi to ulamany nema cucim, nic me nenapada
JJ, dík dobré rady, ty pavučiny či unašeče mají být opravdu černý, má to i jeden místní, tuším Husky. Tu řetězku musím ještě zjistit, jak vypadá origo, ale pokud by byla už druhá, tak pokud nelžou km by musela být uplně nová, to je fakt.
Kelly má původně taky limitku a kotouče má zlatý,ale víme prt co tam má po těch jeho kreších nabastlený Ale ta limitka je krásná mašina,ani se mě nechce zdát,že pan Houska,ač prosťáček ze fsi,má takovej fkus
VikecB12 psal:Kelly má původně taky limitku a kotouče má zlatý,ale víme prt co tam má po těch jeho kreších nabastlený Ale ta limitka je krásná mašina,ani se mě nechce zdát,že pan Houska,ač prosťáček ze fsi,má takovej fkus
Do 04 - zlatý unašeč, 05 - černý unašeč. Kelly má 04, Husky 05.