Nejsi přihlášen
Koupím malýho Bandita
Ahoj lidi,
nejdříve to zkusím tady... Koupím B6N od roku výroby 2000 barvu nejlépe červenou, nebo černou. Prosím jen opravdu dobrý stav, ať do toho hned nemusím sypat. Tady je můj mail marek_C@seznam.cz nebo moje mob. číslo 723 899 613 prosím jen sms, protože jsem v práci celý den a bohužel to nemohu hned zvedat Jo a ještě něco jsem z Prahy, tak například do Rožnova se podívat nepojedu...
Díky za případné nabídky
Re: Koupím malýho Bandita
fujitsubo psal:Ahoj lidi,
nejdříve to zkusím tady... Koupím B6N od roku výroby 2000 barvu nejlépe červenou, nebo černou. Prosím jen opravdu dobrý stav, ať do toho hned nemusím sypat. Tady je můj mail marek_C@seznam.cz nebo moje mob. číslo 723 899 613 prosím jen sms, protože jsem v práci celý den a bohužel to nemohu hned zvedat Jo a ještě něco jsem z Prahy, tak například do Rožnova se podívat nepojedu...
Díky za případné nabídky
urcite budem z tebe vsichni litat
Banditatom (Člen) 05.03.2012 15:15:46 Offline |
...a dovést domů na stříbrným vozíčku
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
mam stribrnou 2003 Nko. najeto 51 tkm, predni guma tak po 1000km na vymenu jinak vyborny stav(drobne oderky od provozu). ladak + origo, nebourana. 2. majitel. servis posledni ve 48000km(svice, ventily, filtry, karbce), jen vymenit olej by to chtelo(nalitano cca 3000km) ale je tam uz pres rok. cena 55000km, foto mam v profilu. v pripade zajmu muzu vice poslat na mail
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Banditatom (Člen) 05.03.2012 17:47:08 Offline |
sonyk psal:mam stribrnou 2003 Nko. najeto 51 tkm, predni guma tak po 1000km na vymenu jinak vyborny stav(drobne oderky od provozu). ladak + origo, nebourana. 2. majitel. servis posledni ve 48000km(svice, ventily, filtry, karbce), jen vymenit olej by to chtelo(nalitano cca 3000km) ale je tam uz pres rok. cena 55000km, foto mam v profilu. v pripade zajmu muzu vice poslat na mail
hele nechceš už to vážně prodat
Banditatom psal:sonyk psal:mam stribrnou 2003 Nko. najeto 51 tkm, predni guma tak po 1000km na vymenu jinak vyborny stav(drobne oderky od provozu). ladak + origo, nebourana. 2. majitel. servis posledni ve 48000km(svice, ventily, filtry, karbce), jen vymenit olej by to chtelo(nalitano cca 3000km) ale je tam uz pres rok. cena 55000km, foto mam v profilu. v pripade zajmu muzu vice poslat na mail
ja to vazne prodavam. ale nespecham, ja jen ze honzik se rozhod pro slabsi stroj a neprijel tak je stale k mani.
Banditatom (Člen) 05.03.2012 17:53:18 Offline |
sonyk psal:Banditatom psal:sonyk psal:mam stribrnou 2003 Nko. najeto 51 tkm, predni guma tak po 1000km na vymenu jinak vyborny stav(drobne oderky od provozu). ladak + origo, nebourana. 2. majitel. servis posledni ve 48000km(svice, ventily, filtry, karbce), jen vymenit olej by to chtelo(nalitano cca 3000km) ale je tam uz pres rok. cena 55000km, foto mam v profilu. v pripade zajmu muzu vice poslat na mail
ja to vazne prodavam. ale nespecham, ja jen ze honzik se rozhod pro slabsi stroj a neprijel tak je stale k mani.
ješiši kriste co jí koupil?... ale diť vím jen si do tebe "opět reju
Banditatom psal:sonyk psal:Banditatom psal:
hele nechceš už to vážně prodatja to vazne prodavam. ale nespecham, ja jen ze honzik se rozhod pro slabsi stroj a neprijel tak je stale k mani.
dyt ja vim hele nevim prej ze chtej neco slabsiho no. tak jestli do 14 dnu neprodam koupim novou pneu, vymenim olej a jeste rok(mozna do smrti moji nebo bandita) zustanem spolu
sonyk psal:ja to vazne prodavam. ale nespecham, ja jen ze honzik se rozhod pro slabsi stroj a neprijel tak je stale k mani.
To je osud... Holt si jí budeš muset nechat a přijet na sraz.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:sonyk psal:ja to vazne prodavam. ale nespecham, ja jen ze honzik se rozhod pro slabsi stroj a neprijel tak je stale k mani.
To je osud... Holt si jí budeš muset nechat a přijet na sraz.
asi to po me osud chce. jen mam strah ze me na srazu zkazite
hlemejzd999 (Člen) 05.03.2012 18:31:56 Offline |
Ondráš psal:sonyk psal:asi to po me osud chce. jen mam strah ze me na srazu zkazite
Zatím nebyl nikdo kdo by si stěžoval... Jen teda Mour když se vrátil z prvního...
a kurva
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Ondráš psal:sonyk psal:asi to po me osud chce. jen mam strah ze me na srazu zkazite
Zatím nebyl nikdo kdo by si stěžoval... Jen teda Mour když se vrátil z prvního...
15. mam vejplatu po ni mi uz banditzustane pac do nej zas neco narvu a to znamena ze na sraz pojedu pac ho mam za kopcem ale asi jen na den. takze me moc kazit nebudete. spis ja vas se svim trancem technem a diskem
...von si ale nestěžoval, naopak
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Banditatom (Člen) 05.03.2012 18:59:14 Offline |
Petr J. psal:...takí fajní synci....
to bych si rád poslech
sonyk psal:mam stribrnou 2003 Nko. najeto 51 tkm, predni guma tak po 1000km na vymenu jinak vyborny stav(drobne oderky od provozu). ladak + origo, nebourana. 2. majitel. servis posledni ve 48000km(svice, ventily, filtry, karbce), jen vymenit olej by to chtelo(nalitano cca 3000km) ale je tam uz pres rok. cena 55000km, foto mam v profilu. v pripade zajmu muzu vice poslat na mail
hele ta cena je zajímavá... jen mi není jasné, jak to chceš zaplatit ... to mám popř najezdit kolem tvého baráku?!
Nic lidského mi není cizí
MaraKM psal:sonyk psal:mam stribrnou 2003 Nko. najeto 51 tkm, predni guma tak po 1000km na vymenu jinak vyborny stav(drobne oderky od provozu). ladak + origo, nebourana. 2. majitel. servis posledni ve 48000km(svice, ventily, filtry, karbce), jen vymenit olej by to chtelo(nalitano cca 3000km) ale je tam uz pres rok. cena 55000km, foto mam v profilu. v pripade zajmu muzu vice poslat na mail
hele ta cena je zajímavá... jen mi není jasné, jak to chceš zaplatit ... to mám popř najezdit kolem tvého baráku?!
jo holt nejsme nikdo dokonalej
Banditatom (Člen) 05.03.2012 20:17:36 Offline |
sonyk psal:MaraKM psal:sonyk psal:mam stribrnou 2003 Nko. najeto 51 tkm, predni guma tak po 1000km na vymenu jinak vyborny stav(drobne oderky od provozu). ladak + origo, nebourana. 2. majitel. servis posledni ve 48000km(svice, ventily, filtry, karbce), jen vymenit olej by to chtelo(nalitano cca 3000km) ale je tam uz pres rok. cena 55000km, foto mam v profilu. v pripade zajmu muzu vice poslat na mail
jo holt nejsme nikdo dokonalej
vogu při ceně 36kč za litr bys na tom ještě vidělal
Hele já vím že jsi se ptal po eNku, ale eSko je podle mě lepší (a i podle většiny tu na fóru). Mám na prodej krásné eSko - černé, udržované, plná serviska. Je v Bazaru. Udělám ti cenu a ještě ji budeš mít po laku.
GSX1250FA
Honzik8719 (Člen) 05.03.2012 21:00:19 Offline |
Banditatom psal:sonyk psal:Banditatom psal:
hele nechceš už to vážně prodatja to vazne prodavam. ale nespecham, ja jen ze honzik se rozhod pro slabsi stroj a neprijel tak je stale k mani.
nakonec se pani vzhlídla v křídle s postiženym motorem...teda postiženym podle Tebe
...relativní kochač...
Banditatom (Člen) 05.03.2012 21:02:31 Offline |
Honzik8719 psal:Banditatom psal:sonyk psal:
ja to vazne prodavam. ale nespecham, ja jen ze honzik se rozhod pro slabsi stroj a neprijel tak je stale k mani.ješiši kriste co jí koupil?... ale diť vím jen si do tebe "opět reju
nakonec se pani vzhlídla v křídle s postiženym motorem...teda postiženym podle Tebe
Takže kuřecí křídlo v dietyalkoholovém sosu jo??? né vážně co jste koupily? tehdá se jí ten monster tak líbil
Honzik8719 (Člen) 05.03.2012 21:23:58 Offline |
Banditatom psal:Honzik8719 psal:Banditatom psal:
ješiši kriste co jí koupil?... ale diť vím jen si do tebe "opět rejunakonec se pani vzhlídla v křídle s postiženym motorem...teda postiženym podle Tebe
Takže kuřecí křídlo v dietyalkoholovém sosu jo??? né vážně co jste koupily? tehdá se jí ten monster tak líbil
ještě jsme nekoupili, ale nejspíš to bude Shadow 600
...relativní kochač...
Ondráš psal:Honzik8719 psal:ještě jsme nekoupili, ale nejspíš to bude Shadow 600
Zas je to nízký... Já bych to i schválil...
Sice asi nedošáhne na předkopy, ale chuj s tim...
..máš tam chybu,cype..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Honzik8719 (Člen) 06.03.2012 00:11:24 Offline |
Ondráš psal:Honzik8719 psal:ještě jsme nekoupili, ale nejspíš to bude Shadow 600
Zas je to nízký... Já bych to i schválil...
Sice asi nedošáhne na předkopy, ale chuj s tim...
právě to je ono čeho se furt bála na Banditu, na tohle si sedla a říkala že super a aspoň to budu mít bez práce se snižovánim
...relativní kochač...
LukinB6 psal:Hele já vím že jsi se ptal po eNku, ale eSko je podle mě lepší (a i podle většiny tu na fóru). Mám na prodej krásné eSko - černé, udržované, plná serviska. Je v Bazaru. Udělám ti cenu a ještě ji budeš mít po laku.
s tim Skem to nemyslis vazne ze ne
Banditatom (Člen) 06.03.2012 15:42:16 Offline |
Honzik8719 psal:Banditatom psal:Honzik8719 psal:
nakonec se pani vzhlídla v křídle s postiženym motorem...teda postiženym podle TebeTakže kuřecí křídlo v dietyalkoholovém sosu jo??? né vážně co jste koupily? tehdá se jí ten monster tak líbil
ještě jsme nekoupili, ale nejspíš to bude Shadow 600
ser na kuřecí nuget... jdi do itálie monster 620ie a taky to máš bez práce
Prodávám svého Banditu,mrkni http://www.motorkari.cz/motobazar/motor … 41456.html
Stránky: 1