Nejsi přihlášen
Bocne plasty
Vie niekto identifikovat z coho su tie bocne plasty? Vyzera to vazne dobre http://www.youtube.com/watch?v=jkOgiJ_d … re=related
Re: Bocne plasty
Podobný pičoviny dělá ermax a jiní výrobci tuzingovejch sraček. Před pár rokama sme to sundávali z tatoviho B6 kerej byl z francie a samozřejmě to tam bylo nabastlený. Vypadalo to strašně Tuším že to skončilo v popelnici
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Banditatom (Člen) 31.10.2012 11:53:57 Offline |
...bandit s nádorem
čeče podle toho co už jsi sem psal ti doma vzniká pořádně vykuněnej bandit
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
fajtík a banditatomáš - děte vobá do prdele pšonek s taťkou z toho šrotu co měli k dispozici udělali príma voňavku a vobá byste jí klíďo koupili jako pravidelně servisovanou po prvním majiteli s dvacetidvouma na tacháku
já myslim pěkná práce, dali si záležet a do originálu to nemělo cenu restaurovat.
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:fajtík a banditatomáš - děte vobá do prdele pšonek s taťkou z toho šrotu co měli k dispozici udělali príma voňavku a vobá byste jí klíďo koupili jako pravidelně servisovanou po prvním majiteli s dvacetidvouma na tacháku
já myslim pěkná práce, dali si záležet a do originálu to nemělo cenu restaurovat.
ty si byl dneska ňákej hladovej - měl si nerva co?
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
bandit.alien (Člen) 15.11.2012 13:27:44 Offline |
ja to už zase rozstřelil :/ takže bude též bastl a tyhle plasty se mi mooc líběj,.. :)
Stránky: 1