Nejsi přihlášen
Stavros Niarchos (Člen) 17.05.2007 16:16:39 Offline |
Bezstarostná jízda / Easy Rider
Ahoj všem, nemáte někdo tento film?
Když to nejde po dobrém, dělej to násilím. Jestliže se to ulomí, šlo o vadnou součástku.
Stavros Niarchos (Člen) 17.05.2007 17:27:37 Offline |
Re: Bezstarostná jízda / Easy Rider
pro Filouse.
No tak to je báječné. Domluvíme se nějak?
Když to nejde po dobrém, dělej to násilím. Jestliže se to ulomí, šlo o vadnou součástku.
Stavros Niarchos (Člen) 17.05.2007 20:52:40 Offline |
Budu vděčným dlužníkem Filousi.
Také mám pár zajímavých kousků. Kdyby jsi něco sháněl.
Stavros Niarchos psal:Budu vděčným dlužníkem Filousi.
Také mám pár zajímavých kousků. Kdyby jsi něco sháněl.
...f pohodě, žádnej trabl...apropó, dyšs to nakous, co by bylo k mání???
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Stavros Niarchos (Člen) 17.05.2007 22:31:06 Offline |
Máš něco konkrétního v merku Filousi?
PS: Mohu poslat seznam na e-Mail.
...hele...mam třeba Torque ...gdo to chcete??? ...dam někomu kilo, dyš si to vode mě veme
Řek:
...pošli ten seznam...já toho moc nemam...mam tu Bezstarostnou..., Ve stínu gangu, dva filmy vo HAMC, HD and MM, ňáký dokumenty vo West Coast Choppers Choppers a Jessie Jamesovi, Nejrychlejšího Indiána, ten Torque a Biker Boys (taky strašnej šit)...no a to je asi fsjo...
Stavros Niarchos (Člen) 18.05.2007 07:58:54 Offline |
Filous:
O.K., pošli mi na foun e-Mail.
Stavros Niarchos (Člen) 18.05.2007 09:00:31 Offline |
No jasně. Janis je můj nabíječ.
Stavros Niarchos psal:No jasně. Janis je můj nabíječ.
...a kurva ...jinag seznam mam, dyš něco vyberu, vozvu se, dík
P.S. ...eště mi pošli poust adress, ať ti to mam kam poslat...
...tag přátelé, nemam dobrý správy ...sem fak čolek nebo nevim ...snažil sem se to pro vás vytvořit, ale...Nero mi to načte besproblému, ale dyš tam vložim prázdnej disk, napíše mi to "ilegal disc" a nazdar ...co s tym??? ...má to ňáký řešení nebo sme f ???
inkvizitorr (Administrator) 21.05.2007 10:42:13 Offline |
Filous psal:...tag přátelé, nemam dobrý správy ...sem fak čolek nebo nevim ...snažil sem se to pro vás vytvořit, ale...Nero mi to načte besproblému, ale dyš tam vložim prázdnej disk, napíše mi to "ilegal disc" a nazdar ...co s tym??? ...má to ňáký řešení nebo sme f ???
vzít cédéčko a kružítkem to tam zezadu vyrejt podle toho originálu? a pak přelepit průhlednou izolačkou
doba je temná...
inkvizitorr psal:Filous psal:...tag přátelé, nemam dobrý správy ...sem fak čolek nebo nevim ...snažil sem se to pro vás vytvořit, ale...Nero mi to načte besproblému, ale dyš tam vložim prázdnej disk, napíše mi to "ilegal disc" a nazdar ...co s tym??? ...má to ňáký řešení nebo sme f ???
vzít cédéčko a kružítkem to tam zezadu vyrejt podle toho originálu? a pak přelepit průhlednou izolačkou
...to by bylo na dlouho, jenom neš bych tam vyril ty titulky...
inkvizitorr (Administrator) 21.05.2007 12:27:22 Offline |
taky to mam v originále na vhs jestli to někdo eště používá....
doba je temná...
hosi, zvladate torrent?
na btjunkie.org je par zivych torrentov, dvd kvalita, dvdripy, staci si vybrat ...
http://btjunkie.org/search?q=easy+rider
do neba nevyletim, na zemi ma najdu ...
kufor psal:hosi, zvladate torrent?
na btjunkie.org je par zivych torrentov, dvd kvalita, dvdripy, staci si vybrat ...
http://btjunkie.org/search?q=easy+rider
...was ist das??? ...proč myslíš, že jezdíme na Banditech??? ...páč na to ti stačí šroubovák, kombinačky a pár stranovejch klíčů a ty na nás s torrentama ...já osobně si myslim, že torrent je ňáký strašně sprostý slovo
Stavros Niarchos (Člen) 21.05.2007 14:10:13 Offline |
pro Filouse:
Ahoj, zkus v PC otevřit DVD (video TS soubory)a mechanicky, jeden po druhém je přetahat do nové složky v PC. No a "smažit". Měl jsem několikrát tuto potíž a zatím jsem to vždy takto obešel. Je s tím o něco více práce, ale mne to funguje.
Stavros Niarchos psal:pro Filouse:
Ahoj, zkus v PC otevřit DVD (video TS soubory)a mechanicky, jeden po druhém je přetahat do nové složky v PC. No a "smažit". Měl jsem několikrát tuto potíž a zatím jsem to vždy takto obešel. Je s tím o něco více práce, ale mne to funguje.
...ty mě neznáš, viť? ...skončil sem u ".......otevřít" ...neotevřel ...já vam to snat jednomu po druhym pošlu počtou a smahněte si to, já na to nemam nervy a zas mi budou skákat čudlici s klávesnice aš se naseru
Stavros Niarchos (Člen) 23.05.2007 06:20:57 Offline |
pro Dravého:
Předem děkuji.
Filous psal:vorel psal:dyš čtu něco vod filouse a počítači tak večinou musim vodejít z kanceláře
...tak ty se mi směješ příteli???
tady se ti nikdo nesměje ale malém mě roztrhalo když jsem to četl...
vorel psal:hele, co když si to na den pučim a zkusim to ve svym vypaliť nejrači než se pustíš do těch titulků?
jezdívám před vosmou vokolo MB a po pátý až šestý nazad
...ideální nápat!!! ...každej den sem f Junge Bunslaw tag vot půl vosmý ráno, tagže dyš se zastavíš, pučim ti to a i ti klíďo uvařim ranní kafete ...ufff...to sem si voddých, bo "ten s copem na bradě" mě strašil inštalací ňákýho softvéru
Filous psal:...has du gesieht Pulp Fiction???
x:Was fuer ein Motorrad ist das?
y:Das ist chopper, Madchen!
x:Wessen Chopper ist das?
y:Das ist Chopper von Jack.
x:Wer ist Jack???
y: Jack ist tot, ist tot...
Ja, ich hab´ Pulp Fiction gesehen...
Bandit rulezz!!!
Loser psal:Aber es war nicht Jack, es war Zed!!!! Schlecht geseht!!!
kua nemecky uz jsem nemluvil asi vosum let ... su dobrej, co kuciii?
Scheise! Ich hab´mich geirrt! Es war wirklich Zed...
Damen und Herren ich muss mich entschuldigen. Ich bin nur ein junge Lama.
Bandit rulezz!!!
Stránky: 1