Nejsi přihlášen
Nestartuje...
Zdravím všechny! Dnes na večer jsem to chtěl jít provětrat, ale nenatočil jsem.Točí, točí, ale nenastartuje...Vytloukl jsem baterku, ale nic.Dal jsem PRI polohu na kohoutu, baterku nabít, ale zas to samé.Týden stála, ale to chytává normálně, v pohodě.Dnes stávkuje.Co je špatně?
Kdo nejezdí, nikdy to nepochopí...
Re: Nestartuje...
Benzín tam půjde , svíce jiskru házet budou , podle mě to bude prechcané , vymontuj svíce , vysuš očisti , jestli máš autogen tak ty svíce jemně vysušit a ntrošku nahřát ale jen tak olíznout , našroubovat a sytič bez plynu , postupně ti chytne a chcípne , v žádném případě nešahej na plyn , rozeběhne se sám ...
I když doplivneš daleko , je to přece jenom slina .
startuju na poslech,přestože mám sytič,zlehka za plyn potáhnu,dělala mi to i šestka a můj mechál říkal,že se s tím u béček setkavá.
ale jináč k tvému problému,no tag ať do tebe někdo drcne,projeď to a pak to zkus znovu,holt něgdy je potřeba protáhnout trubky a kolečka
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Pánové, takže shání jehlový ventil do karburátoru na B12, starší model.Tam je problém, na PRI to nebylo.Pokud by někdo měl 4, koupím všechny.děsím se té ceny v Suzuki, nebo je nějaký druhovýrobce?Popřípadě celé karbecy.to mně ta sezona začíná
Kdo nejezdí, nikdy to nepochopí...
Stránky: 1