Nejsi přihlášen
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 18.11.2012 21:07:36 Offline |
Re: Navigon poslední POI
po vyzkoušení několika typů nakonec zůstávám u goolenavigace
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 19.11.2012 06:44:53 Offline |
já nevim teda , co to mám za navigaci (Sygic v telefonu ), ale dycky , když vyjedu , tak mi to začne říkat „ pokud bude možnost , otočte na nejbližším sjezdu “
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
![]() |
Banditatom (Člen) 19.11.2012 16:30:59 Offline |
v samsungu mám tomtoma...zadara
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
![]() |
Banditatom (Člen) 19.11.2012 17:21:28 Offline |
Kelly01 psal:Zadara to máme všeci, jen vůl platí
jsou tu i tací co platí
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 19.11.2012 20:58:30 Offline |
Kelly01 psal:Od těch to máme
tak prodejců je určitě víc ...já nakupuju u warformobile , nebo tak nějak se ten e-shop jmenuje
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 19.11.2012 21:01:18 Offline |
hlemejzd999 psal:Kelly01 psal:Od těch to máme
tak prodejců je určitě víc ...já nakupuju u warformobile , nebo tak nějak se ten e-shop jmenuje
opravuju : 4allmobile
Ondráš psal:vorel psal:Pouzivate nekdo waze?
Nainstaloval, zapnul, odinstaloval. Nějak jsem se v tom neuměl zorientovat.
já to občas zapnu a zatím mě to v cizím městě dycky na adresu dovedlo
zdá se mi to primitivní a tak nějak se to dotváří pomocí aktivních uživatelů
jinak v navigacích sem čolek
řikám si hurikán
WenzelB6 psal:Filous psal:...zejtra jedu do NDR...pučil sem si navigaci...dybych se nevrátil, tag se tady mňejte pjekně
v německu si dej navigovat DOMŮ a budeš spokojenej GAME OVER
...tag hádejte??? ...no jasněěě, zabloudil sem, páč ta svině elektronická se zbláznila a vedla mě na přesně vopačnou stranu ...dyby ta kurva nebyla pantáty, tag uš se válí něgde f ndr na dálnici, mrdka vošklivá
...nééé, zlatá mapa, zlatej telefon s čudlikama, zlatý balený cigára, tydle skurvený moderní sráče nejsou pro mě
...mrdat
...najel sem vo vosumdesát kilometrů víc a mam skaženej celej víkend dopíčikurvafiks
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:WenzelB6 psal:Filous psal:...zejtra jedu do NDR...pučil sem si navigaci...dybych se nevrátil, tag se tady mňejte pjekně
...tag hádejte??? ...no jasněěě, zabloudil sem, páč ta svině elektronická se zbláznila a vedla mě na přesně vopačnou stranu
...dyby ta kurva nebyla pantáty, tag uš se válí něgde f ndr na dálnici, mrdka vošklivá
...nééé, zlatá mapa, zlatej telefon s čudlikama, zlatý balený cigára, tydle skurvený moderní sráče nejsou pro mě
...mrdat
...najel sem vo vosumdesát kilometrů víc a mam skaženej celej víkend dopíčikurvafiks
Když dojedeš podle navigace do určeného cíle a chceš pak jet domů, tak tam zase musíš nastavit adresu domů - jinak tě to cestou zpátky bude navigovat na vopačnou stranu - zase do toho původního cíle
▀▄▀▄▀▄...sem se to nemělo nikdy dostat...▄▀▄▀▄▀
Filous psal:WenzelB6 psal:Filous psal:...zejtra jedu do NDR...pučil sem si navigaci...dybych se nevrátil, tag se tady mňejte pjekně
...tag hádejte??? ...no jasněěě, zabloudil sem, páč ta svině elektronická se zbláznila a vedla mě na přesně vopačnou stranu
...dyby ta kurva nebyla pantáty, tag uš se válí něgde f ndr na dálnici, mrdka vošklivá
...mrdat
asi nějakej kartel s pumpařema...kurvy
MRDAT!!!
vorel psal:já to občas zapnu a zatím mě to v cizím městě dycky na adresu dovedlo
zdá se mi to primitivní a tak nějak se to dotváří pomocí aktivních uživatelů
jinak v navigacích sem čolek
Když jedu, tak používam Dynavix co byl od T-Mobile zadarmo a dá se to. Po ČR v poho.
Jinak se mi osvědčil MapDroid. Sice to nenaviguje, ale jen ukáže kde člověk je, ale i to někdy stačí. Mapy pro celý svět a celkem podrobně
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
...mrdat
ty vole tak to si nechám vyprávět nebudeš v sobotu na klaunijádě s inkvizem?
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:Filous psal:WenzelB6 psal:
v německu si dej navigovat DOMŮ a budeš spokojenej GAME OVER...tag hádejte??? ...no jasněěě, zabloudil sem, páč ta svině elektronická se zbláznila a vedla mě na přesně vopačnou stranu
...mrdat
ty vole tak to si nechám vyprávět
nebudeš v sobotu na klaunijádě s inkvizem?
...asi budu ...ale aš pozdějc, páč du vot sedmi na kultůru f hlavnim mňestě a pag na motomotoklaunijádu
...uš sem vychlat, ale nasranej sem byl eště fčera
Filous psal:XJelen psal:Filous psal:...tag hádejte??? ...no jasněěě, zabloudil sem, páč ta svině elektronická se zbláznila a vedla mě na přesně vopačnou stranu
...mrdat
ty vole tak to si nechám vyprávět
nebudeš v sobotu na klaunijádě s inkvizem?
...asi budu
...ale aš pozdějc, páč du vot sedmi na kultůru f hlavnim mňestě a pag na motomotoklaunijádu
eště mi řekni, že deš do Besedy na blůs tak pak hledej dva vesničany
budem tam se Zvířem asi stát s vodevřenejma drškama
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:Filous psal:XJelen psal:
ty vole tak to si nechám vyprávětnebudeš v sobotu na klaunijádě s inkvizem?
...asi budu
...ale aš pozdějc, páč du vot sedmi na kultůru f hlavnim mňestě a pag na motomotoklaunijádu
eště mi řekni, že deš do Besedy na blůs
tak pak hledej dva vesničany
budem tam se Zvířem asi stát s vodevřenejma drškama
...nééé...budu f aréně hlídat, esi dědek Jandů nedostane po padesáti letech moskovou mrtvici nebo ingfarkt, aš bude vyřvávat, že je to jasná správa
Stránky: 1