Nejsi přihlášen
SCHANIM DILY NA SUZUKI BANDIT POMOZTE CHLAPI!!!!!
zdar chlapi potřeboval bych ram na suzuki bandit 650 muže byt bez papiru ja potřebuju jen podsedadlovy ram jestli o někom vite,pak bych potřeboval podsedadlovy plast co drži spz,plast co je u sedla a drži zadni světlo,pak schanim zadni světlo,předni světlo,zamky všechny 3 a vyfuk,nadrž muže byt jemně havarovana,kyvku zdravou, dik moc a dejte vědět
Re: SCHANIM DILY NA SUZUKI BANDIT POMOZTE CHLAPI!!!!!
a celou novou by jsi nechtěl?
no nevím,esti by nevyšlo levnějc prodat ten motor s předníma vidlama co máš a koupit celou mašinu, páč kupovat to co jsi vyjmenoval mi přijde trošku dost,v podstatě jsi měl napsat,že máš motor s vidlama a chceš kolem teho poskládat Bandita
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
jen ze zajímavosti, hoď sem fotku jak to vypadá,možná to dle popisu bylo horší než skutečnost a třeba tomu hovno je,ale jestli sháníš rám,kompletní zadek,navíc kyvku a nádrž,tak mi to přijde vážně trocha moc
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Jsem ti prodával vejfuk a světlo na toho modročernýho že? Na tohodle dalšího sháhěj věci na ebayi
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Stránky: 1