Nejsi přihlášen
Zámek Lock Alarm - zkušenosti
Máte někdo zkušenosti se zámkem Lock Alarm?
http://lockalarm.com/products/all/cable … -2-4m-8ft/
Co jsem tak pročítal ty jejich stránky, tak by ten alarm měl snad jít i otestovat - nemají tam ale ke stažení manuály k jednotlivým produktům, takže těžko říct, jestli to u tohoto typu jde?
Možná by mohl poradit Osi, když ho mají v nabídce - za ďábelskou cenu 666Kč (http://www.komplex3m.cz/eshop/zamky-ala … _1198.html)
▀▄▀▄▀▄...sem se to nemělo nikdy dostat...▄▀▄▀▄▀
Re: Zámek Lock Alarm - zkušenosti
...jj, to ti můžu poreferovat ...tak co mám vyzkoušený osobně:
- ten nejtlustší (co je ideální na motorku), má ocelový lano a v něm el. vedení, okolo lana jsou takový kovový "obratle" aby to šlo hůř střihnout, který se navíc protáčej aby to nešlo řezat pilkou - při prezentaci importéra jsem jeden ještě před domluveným kšeftem vzal, vyndal flexu a řek mu že to nejdřív vyzkouším, vyvalil oči, že nevěřím , od flexi se zahulilo jak začala krájet, chvíli (asi do půlky) nic a pak začal kravál, fakt to řvalo - k bateriím, abys přerušil napájení se bez rozmrdání nedostaneš
...teď k výdrži
- ten nejmenší zmetek na číselnej kód s pohybovým čidlem funguje bezvadně, ale baterie jsou při zapnutým hlídání tak na 3 tejdny, což je slabota (má signalizaci slabejch baterií)
- pak ten nejsilnější, ten je super, tam jsem baterie vyměnil až za dva roky a to jen preventivně (90% času furt aktivovanej)
- ten na kterej se ptáš řve hezky, je nejvíc prodávanej (hlavně před dovolenejma, lidi s tím k sobě sešněrujou všechno dohromady) ale osobně ho otestovanej nemám
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:...jj, to ti můžu poreferovat ...tak co mám vyzkoušený osobně:
- ten nejtlustší (co je ideální na motorku), má ocelový lano a v něm el. vedení, okolo lana jsou takový kovový "obratle" aby to šlo hůř střihnout, který se navíc protáčej aby to nešlo řezat pilkou - při prezentaci importéra jsem jeden ještě před domluveným kšeftem vzal, vyndal flexu a řek mu že to nejdřív vyzkouším, vyvalil oči, že nevěřím , od flexi se zahulilo jak začala krájet, chvíli (asi do půlky) nic a pak začal kravál, fakt to řvalo
a co výdrž proti tomu krájení? Jak dlouho si to tou flexou řezal neš si ho dal?
Lihy psal:osiris psal:...jj, to ti můžu poreferovat ...tak co mám vyzkoušený osobně:
- ten nejtlustší (co je ideální na motorku), má ocelový lano a v něm el. vedení, okolo lana jsou takový kovový "obratle" aby to šlo hůř střihnout, který se navíc protáčej aby to nešlo řezat pilkou - při prezentaci importéra jsem jeden ještě před domluveným kšeftem vzal, vyndal flexu a řek mu že to nejdřív vyzkouším, vyvalil oči, že nevěřím , od flexi se zahulilo jak začala krájet, chvíli (asi do půlky) nic a pak začal kravál, fakt to řvaloa co výdrž proti tomu krájení? Jak dlouho si to tou flexou řezal neš si ho dal?
...hele flexou to zas tak dlouho netrvá, za jak dlouho přeřízneš dvanáctku kulatinu? ...tak asi tak ...jen tohle se řeže hůř, protože je to jako živý, hejbe se svině, kulatina drží líp tvar
- ten nejtlustší (co je ideální na motorku), má ocelový lano a v něm el. vedení, okolo lana jsou takový kovový "obratle" aby to šlo hůř střihnout, který se navíc protáčej aby to nešlo řezat pilkou - při prezentaci importéra jsem jeden ještě před domluveným kšeftem vzal, vyndal flexu a řek mu že to nejdřív vyzkouším, vyvalil oči, že nevěřím , od flexi se zahulilo jak začala krájet, chvíli (asi do půlky) nic a pak začal kravál, fakt to řvalo - k bateriím, abys přerušil napájení se bez rozmrdání nedostaneš
...teď k výdrži
- ten nejmenší zmetek na číselnej kód s pohybovým čidlem funguje bezvadně, ale baterie jsou při zapnutým hlídání tak na 3 tejdny, což je slabota (má signalizaci slabejch baterií)
- pak ten nejsilnější, ten je super, tam jsem baterie vyměnil až za dva roky a to jen preventivně (90% času furt aktivovanej)
- ten na kterej se ptáš řve hezky, je nejvíc prodávanej (hlavně před dovolenejma, lidi s tím k sobě sešněrujou všechno dohromady) ale osobně ho otestovanej nemám
Myslel jsem právě na to, že bych s tím sešněroval dohromady třeba i kola (disky) na auto a další podobné cennější věci...
Je mně jasný, že flexou nebo pořádnejma nůžkama je ten drát přestřiženej během mžiku, ale pokud to pak udělá slušnej kravál, tak je tady šance, že se zloděj lekne nebo že to třeba aspoň někdo uslyší.
Spíš jsem trochu skeptický k tomu řevu alarmu - přecejen si říkám, že s 9V baterkou to asi moc řevu nenadělá.
Třeba myšoplaš na 9V baterce je dost bída... Ale třeba to mají zmáknuté nějak líp.
zzzmrzlinar (Člen) 19.10.2012 11:46:26 Offline |
...teď k výdrži
zajímavý, myslel jsem původně, že je to chujovina, ale tohle nezní tak špatně
tachec psal:Spíš jsem trochu skeptický k tomu řevu alarmu - přecejen si říkám, že s 9V baterkou to asi moc řevu nenadělá.
Třeba myšoplaš na 9V baterce je dost bída... Ale třeba to mají zmáknuté nějak líp.
...řve to jako kráva, když stojím proti tomu tak je mi to až nepříjemný v uších
Zdar vespolek.
tento zámek jem řeši před sezónou a málem jsem jej koupil hlavně na zamykání hader na mašině.
Odradilo mě ale to, že začne řvát až když je kuchaný, nebo řezany. Na mě trochu pozdě (při použití pákovek moc pozdě). Vyžešil jsem to 1,5 ocelovám pogumovaným lanem které smotám na dvě otočky průměr cca 30 cm a dám do tašky(při cestování tašky mám a jinak se nevyslíkám, že ). Na konci jsem si nechal nalisovat oka. k tomu jsem si koupil zámek ABUS s alarmem na kotoučovku a můžu to různě protahovat okama brašen, rukávama, nohavicama a nakonec okolo nosiče a sepnout. Při prvním kopnutí do mašiny to spustí. zámek to je tento
http://www.bikersplanet.cz/cz-detail-39 … ature.html
A párkrát jsem zámek viděl na Aukru, koupil jsem to tam za 1300 Kč.
Stránky: 1