Nejsi přihlášen
gsm zabezpečení
Docela dobrý řešení zabezpečení za slušný peníze.Možná znáte já to vidím prvně.Viděl jsem předchůdce od Flajzara jako adaptér k mobilu bylo to hrozně velký ale tohle už jde. Samo že nic není sto pro ale tohle se mě líbí. http://www.mojeema.cz/mojeema/index.php
Re: gsm zabezpečení
bolek009 psal:Když opustím vozidlo s klíčem v kapse, nemám v zapalovači žádný napětí.
Pak teda ta krabička pokles napětí pouze vodhaduje.
Asi kvalifikovaný vodhad.
...čoveče Bolku, já dyš vopustim Vochábliji a je jedno, esi mam klíč f kapce nebo na šňůře na krku, tag f zapalovači asi šťáva je, páč dyš v ňom necham tu pičovinu, co přehrává pjesničky s flešky přes rádijo, tag ta pičovina furt svítí
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
![]() |
Banditatom (Člen) 19.12.2012 21:15:12 Offline |
Filous psal:bolek009 psal:Když opustím vozidlo s klíčem v kapse, nemám v zapalovači žádný napětí.
Asi kvalifikovaný vodhad....čoveče Bolku, já dyš vopustim Vochábliji a je jedno, esi mam klíč f kapce nebo na šňůře na krku, tag f zapalovači asi šťáva je, páč dyš v ňom necham tu pičovinu, co přehrává pjesničky s flešky přes rádijo, tag ta pičovina furt svítí
zasufkej na koktoslavoj jedou furt i ty dfje kuferni kde se ten paznecht da pouzit... Jinak je tudlecto dle me k hounu
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
bolek009 psal:Když opustím vozidlo s klíčem v kapse, nemám v zapalovači žádný napětí.
Asi kvalifikovaný vodhad.
taky mas neco z koncenrnu FIAT?
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:bolek009 psal:Když opustím vozidlo s klíčem v kapse, nemám v zapalovači žádný napětí.
Asi kvalifikovaný vodhad.taky mas neco z koncenrnu FIAT?
Sem patří ten vopl.
GSF1250SA K7
Banditatom psal:
zasufkej na koktoslavoj jedou furt i ty dfje kuferni kde se ten paznecht da pouzit... Jinak je tudlecto dle me k hounu
Já nevim... Když vypnu zapalování, tak se mi přestane dobíjet mobil pokud ho tam mam píchlej.
Stejně tak ta strašná pičovina, že když zapneš u zadních oken dětskou pojistku, tak se ti vypne taky. To je něco co nechápu.
Asi mam nějakou divnou koktu... Ale za ty prachy.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
![]() |
Banditatom (Člen) 20.12.2012 07:57:49 Offline |
Ondráš psal:Banditatom psal:
Já nevim... Když vypnu zapalování, tak se mi přestane dobíjet mobil pokud ho tam mam píchlej.
Stejně tak ta strašná pičovina, že když zapneš u zadních oken dětskou pojistku, tak se ti vypne taky. To je něco co nechápu.
mě fičej všechny tři
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
mě se to docela líbí, žádný mrd..ní s kabelama a svoje to splní, možná by to mohlo dát echo když poklesně napětí v baterii v zimě v garáži? Pod sedlo by to určitě šlo, když je tam ta šikovná zásuvka, žejo Michale
blbej můžeš bejt,ale musíš si umět poradit
mr.BSE psal:bolek009 psal:Když opustím vozidlo s klíčem v kapse, nemám v zapalovači žádný napětí.
francouzi to samý
prostě zásuvku pod napětím při vypnutým zapalování má snad jenom koncern plus mergl
informaci o azijských rikšách podá Karlos
Strýcfajtr !!!
Espejs taky pod pruudem )
Vpassatu jsem to pani musel predelat na klicek bo furt nechavala vyhrejvaci decku pod prdel zaplou a oni moooc radi horej.
enduro-team.cz | ... a B12 trochu z nostalgie, ale hlavně pro radost! KTM rulezz :-))
XJelen psal:mr.BSE psal:bolek009 psal:Když opustím vozidlo s klíčem v kapse, nemám v zapalovači žádný napětí.
francouzi to samý
prostě zásuvku pod napětím při vypnutým zapalování má snad jenom koncern plus mergl![]()
informaci o azijských rikšách podá Karlos
volvo,ford a camaro to ma pod napetim furt. Honda taky.
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:XJelen psal:mr.BSE psal:taky mas neco z koncenrnu FIAT?
francouzi to samý
prostě zásuvku pod napětím při vypnutým zapalování má snad jenom koncern plus mergl![]()
informaci o azijských rikšách podá Karlosvolvo,ford a camaro to ma pod napetim furt. Honda taky.
fakt? Kdyz napíchnu HTC na Mondeo s vypnutým zapalováním, tak to ten telefon udrží při životě - indikátor stavu baterie je furt na stejné úrovni. Dobíjet to začne až nastartuju
U Fiesty jsem to raději nezkoušel
Ještě je možné, že One X bere za provozu tolik, že to v té zásuvce ani není
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 20.12.2012 09:49:14 Offline |
Ondráš psal:Banditatom psal:
máš divnou koktu já mám zasuvky taky pod proudem a pojistka na okna zůstane zaplá.
jako do zapalovače je to na hovno,ale předělat to na kabely a někde to skovat proč ne..ale kdo by tu mojí votlučenku krad
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
zzzmrzlinar (Člen) 20.12.2012 10:13:10 Offline |
já jsem tu EMU koupil před pár měsícema a komentář bude pozitivní.
V autě se to dá schovat, na motorce to mám většinou pod sedlem, někdy třeba v kufru. Na baterku to vydrží dlouho, nastavit se tam dá cokoliv, například citlivost na otřesy, citlivost na náklon (vod asi půl stupně do deseti), kam to posílá smsky, kam to volá atd. atd. Já jsem nic extra nenastavoval, akorát jsem dal menší citlivost na otřesy aby se to neaktivovalo když kolem projede náklaďák a zas velkou citlivost na náklon kdyby na to někdo lez, nebo to chtěl nakládat do dodávky.
Mimochodem to hlášení při poklesu napětí to má taky
zzzmrzlinar psal:já jsem tu EMU koupil před pár měsícema a komentář bude pozitivní.
V autě se to dá schovat, na motorce to mám většinou pod sedlem, někdy třeba v kufru. Na baterku to vydrží dlouho, nastavit se tam dá cokoliv, například citlivost na otřesy, citlivost na náklon (vod asi půl stupně do deseti), kam to posílá smsky, kam to volá atd. atd. Já jsem nic extra nenastavoval, akorát jsem dal menší citlivost na otřesy aby se to neaktivovalo když kolem projede náklaďák a zas velkou citlivost na náklon kdyby na to někdo lez, nebo to chtěl nakládat do dodávky.
Mimochodem to hlášení při poklesu napětí to má taky
Díky že jsi napsal svou zkušenostA potvrdil funkčnost toho to zařízení o to mě šlo.
bolek009 psal:Michal Dk psal:Má to svoji záložní baterii,Na motorku třeba pod sedlo kdo by to hned hledal.Nechá se jednoduše udělat prodloužení zásuvky u auta třeba pod sedadlem aby to nebylo vidět.
Vopl
Jo i u zlomenýho šípa by to taky mělo jít.Tedy jestli to má sedáky.
ABik psal:mr.BSE psal:XJelen psal:francouzi to samý
informaci o azijských rikšách podá Karlosvolvo,ford a camaro to ma pod napetim furt. Honda taky.
fakt? Kdyz napíchnu HTC na Mondeo s vypnutým zapalováním, tak to ten telefon udrží při životě - indikátor stavu baterie je furt na stejné úrovni. Dobíjet to začne až nastartuju
U Fiesty jsem to raději nezkoušel
Ještě je možné, že One X bere za provozu tolik, že to v té zásuvce ani není
aha, tak je videt, ze je rozdil mezi Mondeem MK2 a 4 (nebo co to mas )
MK2 ma zapalovac stale ready
i sierra mela
Second Class Citizen
1130 Café Racer
enduro-team.cz | ... a B12 trochu z nostalgie, ale hlavně pro radost! KTM rulezz :-))
Stránky: 1