Nejsi přihlášen
snowkite
Ahoj, jezdíte to někdo ? Na kolik vynde základní vybavení ?
Někdy z drívejška tu byl dotaz Inkvize.
Našel sem do začátku totonc
http://www.kiteboarding.cz/jak-zacit-ki … ri-student
Re: snowkite
WenzelB6 psal:Ahoj, jezdíte to někdo ? Na kolik vynde základní vybavení ?
http://www.kiteboarding.cz/jak-zacit-ki … ri-student
kura dyk ti je padesát
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
ale k tematu... sice kajt nevlastním, ale už sem to křídlo pouštěl a je to docela prdel
jo a kolik to stoji nevim
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
tomasNJ psal:WenzelB6 psal:Ahoj, jezdíte to někdo ? Na kolik vynde základní vybavení ?
http://www.kiteboarding.cz/jak-zacit-ki … ri-studentkura dyk ti je padesát
dunato taktikou "pro mladýho" apak "puč mi to"
líbí se mi na tom, že bych se vyblb bez čekání na vleku, v Kruškách na Telnici
jsem viděl pár co s tím jezděj na pláních. Sou různý velikosti asi v m2 plochy.
A u moře sem s tím viděl poskkovat dětky na písečnejch dunách
Na moři na vodě pak už vážně zkušený magory, co jim nevadí že skončej na obzoru.
![]() |
Banditatom (Člen) 14.12.2012 18:45:38 Offline |
kámoš to má..pěkně jsem si natom rozbil hubu
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Hele, měl jsem komorovou 6,5 s hrazdou a bederákem, vyšlo mě to na nějakejch cca 10 táců, hodně záleží na značce... Po tom, co mě to ale vytáhlo tak 2,5m nad zem a jeblo to se mnou... než jsem se stihnul vodstřelit, tak mě to potáhlo po louce, jsem tu velkou svini prodal, nechal jsem si jen malou 2 s vahadlama a jsem šťastnej
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
PFremer psal:Hele, měl jsem komorovou 6,5 s hrazdou a bederákem, vyšlo mě to na nějakejch cca 10 táců, hodně záleží na značce... Po tom, co mě to ale vytáhlo tak 2,5m nad zem a jeblo to se mnou... než jsem se stihnul vodstřelit, tak mě to potáhlo po louce, jsem tu velkou svini prodal, nechal jsem si jen malou 2 s vahadlama a jsem šťastnej
6,5 je ještě malej drak
Pokud nevíš, zda tě to bude bavit, tak bych koupil už použitej a nevolil bych jinou značku než ozone. Kup tak 10-12 metrovýho, aby se s tim dalo už něco dělat.Pak záleží na co všechno ho chceš používat, je buď nafukovací, nebo obyč, ten je lepší v tom, že přijdeš na pole, rozbalíš a do 5ti minut lítáš Určitě nelítat bez helmy, páteřáku a pevnejch bot
Brkos psal:PFremer psal:Hele, měl jsem komorovou 6,5 s hrazdou a bederákem, vyšlo mě to na nějakejch cca 10 táců, hodně záleží na značce... Po tom, co mě to ale vytáhlo tak 2,5m nad zem a jeblo to se mnou... než jsem se stihnul vodstřelit, tak mě to potáhlo po louce, jsem tu velkou svini prodal, nechal jsem si jen malou 2 s vahadlama a jsem šťastnej
6,5 je ještě malej drak
jj, malej , letěl jsem ale pěkně
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
PFremer psal:Brkos psal:PFremer psal:Hele, měl jsem komorovou 6,5 s hrazdou a bederákem, vyšlo mě to na nějakejch cca 10 táců, hodně záleží na značce... Po tom, co mě to ale vytáhlo tak 2,5m nad zem a jeblo to se mnou... než jsem se stihnul vodstřelit, tak mě to potáhlo po louce, jsem tu velkou svini prodal, nechal jsem si jen malou 2 s vahadlama a jsem šťastnej
6,5 je ještě malej drak
jj, malej
, letěl jsem ale pěkně
Když je velkej vítr, tak se člověk sotva drží na zemi i s dvoumetrovym
huhuhu tag kuci kajt to je zabava kajt surfing ... tagze na vode ale i tak to boli
dys se to nepovede ... taky sem se proletel .dal sem asi 50m tak za 2 fteriny
asi 2ma skokama a pak mi to vlacelo podvodou neuveritelny
jinac dobry kajty ma Sling shot, Best , Nest
Bandit pičo
richie psal:hele Brkos nechtel by ses trochec rozepsat vo zacatcich... jakoze jakej typ poridit, kde se da jezdit atd. ? Diky
Jezdit se dá uplně všude, kde nejsou stromy a dráty Jinak na začátek stačí třeba 8mi metrovej, ale jakmile se to naučíš ovládat, hned budeš kupovat větší. Ono to chce taky zvážit, jestli budeš jezdit v létě na vodě ( to je pak lepší si koupit nafukovací). Já to mám čistě jen na zimu na sníh, takže mám obyč. Doporučuju si zaplatit nějkej kurz ze začátku, aby se člověk jen naučil to ovládat. Jinak pokud si teda chce někdo koupit už používanej kite, tak aby nebyl víc jak 2 roky starej a hlavně koupit neopravovanej.
velikost draka zaleží od velikosti vetru ... takže vetšinou potrebuješ 3
tak 7m 11m 15m to je tak nejuniverzálnejsí co mužeš do každýho vetru mas dycky tu spravnou velikost pac s velkim drakem do silnejsiho vetriku už je fak sranda
hrupky sou pro Fijata
Bandit pičo
No do zacatku si 3 draky kupovat nebudu....
Chci to na snow a potom snad na vodu (takze asi teda nafukovaci) nebo se da aji s tim druhym na vode?
kupovat to budu vojety (20tycek za to utracet nechcu)
Toz tak... tak poradte co koupit...
Gruene Hoelle und volle Beschleunigung :-)
richie psal:No do zacatku si 3 draky kupovat nebudu....
Chci to na snow a potom snad na vodu (takze asi teda nafukovaci) nebo se da aji s tim druhym na vode?
kupovat to budu vojety (20tycek za to utracet nechcu)
Toz tak... tak poradte co koupit...
Na vodu určitě nafukovačku Hele známej byl na kitu na tejden tady někde na lipně a řikal že to byly vyhozený peníze. Že se snad ani neprojel. Tak pak jel na sicílii, kde prý lítal i s 20ti metrovym
Stránky: 1