Nejsi přihlášen
Do USA a po USA na motorce
Chtěl bych vyrazit do USA na motorce a projet Ameriku po Route 66 a dojet až k Mexiku na vlastní motorce.Kámoš mě sice odrazuje,že tahat tam motorku svojí je blbost,ale proč si půjčovat,když mám vlastní.Dopravu bych realizoval trajektem nejspíš z Anglie nebo Francie....Zajímalo by mě,jaké jsou dobré dopravní společnosti,které bezpečně přepraví i motorku a nebude to stát majland z cenového hlediska.Zajímá mě,jestli někdo máte nějaké osobní zkušenosti nebo alespoň někoho známého co s tím vším co píšu má nějaké zkušenosti.Za užitečné odkazy,rady,informace děkuji.
Určitě bude mít hodně zkušeností také pitrman...Tomy...
Re: Do USA a po USA na motorce
Zajímavá myšlenka.
Taky mám obdobný sen, ale o Norsku. Za oceán nemusím.
Mám ale pocit, že když pojedeš trajektem, tak strávíš minimálně polovinu dovolené na vodě. To aby sis vzal minimálně měsíc volna....
Jinak držím palce
to je zase blbost.......jako vždy od Zeleného Raula.....
1. když své moto za oceán, tak kontejnerem poslat (většinou měsíc předem), tam vyzvednout....a pak zvesela drandit....a zpátky stejně.....
2. koupit levně tam a potom dovézt zpět
3. koupit tam a tam i prodat
4. půjčovna......
inkvizitorr (Administrator) 24.05.2007 12:13:29 Offline |
tahat do usa vlastní moto je vina
doba je temná...
...do jůesej nebo kanady a kór na R66 jedině jag řiká naše tetička votamtať "big twin čopr" ...a nejlíp herly dejvitsn, páč jag řiká tetička, tam u nás f keneda má každej pořádnej chlap f garáži big twin čopr...
...a taky nás znaj aš tam, páč dyš se mě voptala esivá jako sem taky členem ňákýho motorkářskýho gengu, tag sem řek že jasně, že sem členem hustohustýho špinavýho motorkářskýho Bandit klubu...tetce vyjeli voči a povidá:" a to já znám!!! Bandidos MC!!! ...to sou ale, jag se to žekne po česky, bééd bojs, co nosej big gans za džíns..." ...vot tý doby mám u ní respect jak sviň, páč sem zlej kluk, co nosí gan
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:...do jůesej nebo kanady a kór na R66 jedině jag řiká naše tetička votamtať "big twin čopr" ...a nejlíp herly dejvitsn, páč jag řiká tetička, tam u nás f keneda má každej pořádnej chlap f garáži big twin čopr...
...a taky nás znaj aš tam, páč dyš se mě voptala esivá jako sem taky členem ňákýho motorkářskýho gengu, tag sem řek že jasně, že sem členem hustohustýho špinavýho motorkářskýho Bandit klubu...tetce vyjeli voči a povidá:" a to já znám!!! Bandidos MC!!! ...to sou ale, jag se to žekne po česky, bééd bojs, co nosej big gans za džíns..." ...vot tý doby mám u ní respect jak sviň, páč sem zlej kluk, co nosí gan
Banditos MC se prej hrnou do Evropy a aj do ČR, což značně zahusťuje situaci v místnám MC hnutí... .
Autobus je taky Suzuki... .
JInak je jen málo motolidí z Evropy a jinejch kontinentů co projeli Route 66 na svým bajku z vlasti dovezeným.
Možeš se zviditelnit,aby z tebe měli lidi prdel "...jak Tomy Fazera přes půl světa táhl....".
A bacha - jsou tam podstatně jiný (nižší) rychlostní limity a poněkud nekompromisnější ochránci zákona... .
Autobus je taky Suzuki... .
pokud vlastni moto tak bych asi dojel do francie tam ji nalozil do letadla a nekde v usa z nej vylozil trajektem zabijes moc casu a cenove si myslim to bude na stejno
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
inkvizitorr (Administrator) 24.05.2007 14:41:48 Offline |
na r66 se asi nejde kvůli projížďce na fázeru, jestli nasát atmosféru, tak jedině s harykem...
doba je temná...
to Inkviz: já bych volil totok: http://www.polarisindustries.com/en-us/ … allery.htm
Petr J. psal:to Inkviz: já bych volil totok: http://www.polarisindustries.com/en-us/ … allery.htm
tak presne do toho bych sel taky. O vikendu jsem to potkal na dalnici do Junge Bunclau a fakt se mi to mooooc libilo
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
inkvizitorr (Administrator) 24.05.2007 15:30:47 Offline |
tfujtojksl, ale na r66 by to šlo
doba je temná...
Filous psal:...do jůesej nebo kanady a kór na R66 jedině jag řiká naše tetička votamtať "big twin čopr" ...a nejlíp herly dejvitsn, páč jag řiká tetička, tam u nás f keneda má každej pořádnej chlap f garáži big twin čopr...
noooo, to je dobreeeeee...
...200 v měste, 300 z místa...
Pomaly ďalej zájdeš, no rýchlo tam budeš skôr... :-)
inkvizitorr (Administrator) 24.05.2007 16:25:18 Offline |
abys neřek tak todle je firma co funguje a motorku tam pak najdeš
http://www.motorcycleshippers.com/s_int … crated.htm
ale taky bych řek že posílat si tam fejzra je vina
řikám si hurikán
posílat si mašinu letadlem do USA a pak zpět
nevím,ale ROUTE 66 je pro mě spjatá jak říká Filous s vobrovskými nízkovotáčkovými haríky,na nich chlapi v kraťasech a slunečních brejlích,jedoucí k zapadajícímu slunci.ALe bez těchto propriet to dle mě zrácí na kráse,to prostě k tomu patří,jako k doutníku koňak.Ale jináč,přestože to určitě nějaký kouzlo má,jet stovky kilometrůl devadesátikilometrovou rychlostí pořád rovně by mě nelákalo,
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Tomy: nejdřív jsi zjisti jak bys to měl s pojištěním a s těmahle kravinama. myslím že to neni jen tak si tam přivézt svojí moto víš. když jsem tam byla tak jsem se o to zajímala a všichni mi tam říkali že je to fakt blbost.....
A je to!!
to Koldan:je to sice rovina, na nmnoha usecich se route66 kryje s I-55, I-40 - to sou dalnice, ale je tam nadherna priroda. Takze pekne choppera a vyrazit. Ale doporucoval bych pouze zapadni cast, protoze route66 je ze zacatku celkem nuda(hlavne Il, Mo, Ok,Tx), zatimco cast, ktera vede pres Nove Mexico, Arizonu a Californii je uzasna. Kazdopadne bych vyrazil ne pozdej nez v kvetnu, protoze pak je tam nechutne vedro. Motorku ti do USA preveze kdekdo za cca 400 - 500 USD, ale lepsi je si tam nejakou pujcit. Vyjde to financne nastejno a usetris si spoustu starosti.
Stránky: 1