Nejsi přihlášen
Re: Tony- oprava po bouračce
XJelen psal:Tony psal:Jsi věděl že se stavim? že jsi měl poznávací tričko bandit ?
ne, to on nosí furt a nepere ho!
Vždyť to je správný. Na ten rok to vždycky vydrží a pak se koupí novej model
Občas mi muj anděl stážný nestačí... Ale vyždycky mě zase tak nějak dožene nebo zastavim a počkám na něj...(posledně jsem čekal ve škarpě)
Tony psal:Filous psal:...ty vole, dybych věděl jag si drzej, tag sem se s tebou dneska nebavil, smrade
All:
...myslim že ten pacholek zapadne, v reálu je i trochu zakřiknutej a chtěl mi vykatMěl jsem v kapse poxera, kdyby sis dneska na něco vzpomněl Netušil jsem že jsi to nečetl
A to že jsem Ti chtěl vykat bylo proto, že z plešatejch mám respekt
Jsi věděl že se stavim? že jsi měl poznávací tričko bandit ?
...chodim enem v Bandit hadrech, hrdej member
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Já kdybych chodil jen v bandit hadrech tak chodim pořád jen v jednom tričku
A vůbec, od středy jsem choodil na houby, cestoval po Jižních Čechách a taky po rakousku, heč
Občas mi muj anděl stážný nestačí... Ale vyždycky mě zase tak nějak dožene nebo zastavim a počkám na něj...(posledně jsem čekal ve škarpě)
Filous psal:Tony psal:Filous psal:...ty vole, dybych věděl jag si drzej, tag sem se s tebou dneska nebavil, smrade
All:
...myslim že ten pacholek zapadne, v reálu je i trochu zakřiknutej a chtěl mi vykatMěl jsem v kapse poxera, kdyby sis dneska na něco vzpomněl Netušil jsem že jsi to nečetl
A to že jsem Ti chtěl vykat bylo proto, že z plešatejch mám respekt
Jsi věděl že se stavim? že jsi měl poznávací tričko bandit ?...chodim enem v Bandit hadrech, hrdej member
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
Tony psal:Já kdybych chodil jen v bandit hadrech tak chodim pořád jen v jednom tričku
A vůbec, od středy jsem choodil na houby, cestoval po Jižních Čechách a taky po rakousku, heč
http://suzukibandit.cz/openforum/upload … azvu-1.jpg
...a proč jezdils po polňačkách??? ...příště to skus po asfaltu, je to lepčí, vjeř mi
Filous psal:Tony psal:Já kdybych chodil jen v bandit hadrech tak chodim pořád jen v jednom tričku
http://suzukibandit.cz/openforum/upload … azvu-1.jpg...a proč jezdils po polňačkách??? ...příště to skus po asfaltu, je to lepčí, vjeř mi
jestli se ještě bojí klopit (podle gumy soudím že jo) tak to je pro něj ideál
Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
libac22 psal:Filous psal:Tony psal:Já kdybych chodil jen v bandit hadrech tak chodim pořád jen v jednom tričku
http://suzukibandit.cz/openforum/upload … azvu-1.jpg...a proč jezdils po polňačkách??? ...příště to skus po asfaltu, je to lepčí, vjeř mi
jestli se ještě bojí klopit (podle gumy soudím že jo) tak to je pro něj ideál
Tak helejte se volové Po šotolině jsem jel asi jen 2 km, pak luxusní asfalt všude A podle gumy soudíš asi jen proto, že byla špinavá jen na středu právě vod tý šotoliny
Ničemu nerozumíte, koukám, že musim přidat nějakou tu fotku, jak jsem si zajezdil předtim, než jsem vyrazil O tom klopení bychom si mohli povídat
Kolínko na obě strany padlo jak v jižních čechách, tak v rakousku a nebojte se, nervu ho tam za každou cenu jak vopičák Spíš ho tam dávám jen aby mě nevykopla moc stupačka, i když tam už brousim tu gumu nahoře
Tak co vy na to, dědkové?
Toníku,Toníku,, my dědkové jsme tak malý náklony už zapoměli, jezdíme víc,, ty fotky jsou určitě fotomontáž, je potřeba při focení si pod tou stupnou vyndat ten dřevěnej špalík, já sem před 3tejdnama dal na minibajku ramínko, trochu mě bolí, ale to přejde. Za dědky Zdenek.
Zdenek psal:Toníku,Toníku,, my dědkové jsme tak malý náklony už zapoměli, jezdíme víc,, ty fotky jsou určitě fotomontáž, je potřeba při focení si pod tou stupnou vyndat ten dřevěnej špalík, já sem před 3tejdnama dal na minibajku ramínko, trochu mě bolí, ale to přejde. Za dědky Zdenek.
Dědku, dědku, minibike neni motorka na blbnutí dobrý, ale kolínka jsou na zemi pořád, ramínko při normálním náklonu a ten kdo to opravdu umí, dá si v nějakym vracáku i hlavičku Hlavičkáři maj pak hustokrutě obroušenou helmu jako já, jenže já to mám z normální mašiny v provozu a ne z nějakýho pidibiku na hřišti
A vůbec, Ty jsi ten Zdeněk ponížen a zhnusen snobama z fóra a nebo ten druhej, "normální"?
Tony psal:Zdenek psal:Toníku,Toníku,, my dědkové jsme tak malý náklony už zapoměli, jezdíme víc,, ty fotky jsou určitě fotomontáž, je potřeba při focení si pod tou stupnou vyndat ten dřevěnej špalík, já sem před 3tejdnama dal na minibajku ramínko, trochu mě bolí, ale to přejde. Za dědky Zdenek.
Dědku, dědku, minibike neni motorka na blbnutí dobrý, ale kolínka jsou na zemi pořád, ramínko při normálním náklonu a ten kdo to opravdu umí, dá si v nějakym vracáku i hlavičku Hlavičkáři maj pak hustokrutě obroušenou helmu jako já, jenže já to mám z normální mašiny v provozu a ne z nějakýho pidibiku na hřišti
tohle je ten normální
A vůbec, Ty jsi ten Zdeněk ponížen a zhnusen snobama z fóra a nebo ten druhej, "normální"?
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:Tony psal:XJelen chtěl asi něco napsat
napsal, ale skovalo se to do citovanýho textu
bylo tam
tohle je ten normální
zdenek sem myslel
Jo tak takhle Ty to šifruješ
normální? Ok, podle toho se zachovám
Tony psal:Tak helejte se volové Po šotolině jsem jel asi jen 2 km, pak luxusní asfalt všude A podle gumy soudíš asi jen proto, že byla špinavá jen na středu právě vod tý šotoliny
Ničemu nerozumíte, koukám, že musim přidat nějakou tu fotku, jak jsem si zajezdil předtim, než jsem vyrazil O tom klopení bychom si mohli povídat
http://suzukibandit.cz/openforum/upload … 050814.jpg
http://suzukibandit.cz/openforum/upload … 050817.jpg
Kolínko na obě strany padlo jak v jižních čechách, tak v rakousku a nebojte se, nervu ho tam za každou cenu jak vopičák Spíš ho tam dávám jen aby mě nevykopla moc stupačka, i když tam už brousim tu gumu nahoře
Tak co vy na to, dědkové?
koukám že pilně trénuješ na "Tony- oprava po bouračce II"
Lihy psal:Tony psal:Tak helejte se volové Po šotolině jsem jel asi jen 2 km, pak luxusní asfalt všude A podle gumy soudíš asi jen proto, že byla špinavá jen na středu právě vod tý šotoliny
http://suzukibandit.cz/openforum/upload … 050814.jpg
http://suzukibandit.cz/openforum/upload … 050817.jpg
Tak co vy na to, dědkové?koukám že pilně trénuješ na "Tony- oprava po bouračce II"
Tohle neříkej ani ve srandě jestli se tu to téma někdy objeví, jsem u tebe s bejsbolkou!
libac22 psal:to by znamenalo dalších 315 přízpěvků -------- ne už nebourej
Jak 315??? Si myslíš, že to tu jako končí jo? Pche
Tony psal:libac22 psal:to by znamenalo dalších 315 přízpěvků -------- ne už nebourej
no ty
Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
libac22 psal:Tony psal:libac22 psal:to by znamenalo dalších 315 přízpěvků -------- ne už nebourej
no ty
Vidiš, už je jich tu 319
Tyhle vo hovně jsou v pohodě ale počkej až se začnu zase ptát
Nebudu tady zakládat padesátý vlákno kvůli gumám, jen se chci zeptat, jestli někdo jezdíte DUNLOP SPORTMAX SPORTSMART. http://www.megalevnepneu.cz/dunlop-sportsmart-tl-(69w)-160-60-r17-z~z4038526305374.html
kdyžtak jaká ta guma je? Na předku mám novou Dunlop sportmax D212 GP pro a nevim jestli k ní hodit na zadek taky tu dunlopku a nebo zase pirelli diablo, kterou mám odzkoušenou. http://www.megalevnepneu.cz/pirelli-diablo-dot3408-(69w)-tl-160-60-r17-z~z8019227143041.html
Nejde mi ani tak o nájezd, ten by snad měla mít dobrej ale o to, jak drží v zatáčkách. Ta pirellka dá nejdřív docela pěkně vědět, než ustřelí, nikdy se mi nestalo, že by mi rovnou ulítla prdel.
Předem dík
Banditatom (Člen) 04.01.2013 16:40:10 Offline |
jezdil jsi celou sadu od těch pirreli? celkem by mě to zajímalo pač paňmáma chce nový prýže! jak sedi? jaký je nájezd!
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Honzik8719 (Člen) 04.01.2013 16:47:05 Offline |
Tony psal:Nebudu tady zakládat padesátý vlákno kvůli gumám, jen se chci zeptat, jestli někdo jezdíte DUNLOP SPORTMAX SPORTSMART. http://www.megalevnepneu.cz/dunlop-sportsmart-tl-(69w)-160-60-r17-z~z4038526305374.html
kdyžtak jaká ta guma je? Na předku mám novou Dunlop sportmax D212 GP pro a nevim jestli k ní hodit na zadek taky tu dunlopku a nebo zase pirelli diablo, kterou mám odzkoušenou. http://www.megalevnepneu.cz/pirelli-diablo-dot3408-(69w)-tl-160-60-r17-z~z8019227143041.html
Nejde mi ani tak o nájezd, ten by snad měla mít dobrej ale o to, jak drží v zatáčkách. Ta pirellka dá nejdřív docela pěkně vědět, než ustřelí, nikdy se mi nestalo, že by mi rovnou ulítla prdel.
Předem dík
Dunlop Sortmax sportsmart vřele doporučuju, jezdil sem je na Bulíkovi i RSV a maximální spokojenost a ustřelená prdel? možná někdy na B6 když sem měl RoadAttacky :D jinak troufnu si říct že nejzdim zrovna pomalu a že netahám v zatáčkách se říct nedá a Sportmax jak přibitej, to Samý rosso II co sem měl chvilku v zadu na Bulíkovi....
...relativní kochač...
Banditatom psal:jezdil jsi celou sadu od těch pirreli? celkem by mě to zajímalo pač paňmáma chce nový prýže! jak sedi? jaký je nájezd!
jezdil jsem celou sadu, vlastně 2 sady Celkem pěkně se zahřejvaly, po 4km už jsem je jel ke hraně. V létě. na mokru nevim, protože na mokru neklopim vubec a jedu jak posranej S tí nájezdem si nejsem tak jistej, přední mi dala snad nějakých 15 000 a na středu bylo pořád víc něž 1,6mm, na stranách nebylo nic.
U zadku si tak jistej nejsem, jezdim to totiž až na plátno ale poslední pirelka mi dala něco kolem 6- 7 000...
Dovolilo mi to odřít řadičku a asi 1/3 stupaček, nejsou to vubec špatný gumy. Jen chci teď jezdit častějc na Slovensko a myslel jsem, jestli Dunlopka nedovolí stejnou pilu ale zároveň nenajede o něco víc
Honzik8719 psal:Tony psal:Nebudu tady zakládat padesátý vlákno kvůli gumám, jen se chci zeptat, jestli někdo jezdíte DUNLOP SPORTMAX SPORTSMART. http://www.megalevnepneu.cz/dunlop-sportsmart-tl-(69w)-160-60-r17-z~z4038526305374.html
Předem díkDunlop Sortmax sportsmart vřele doporučuju, jezdil sem je na Bulíkovi i RSV a maximální spokojenost a ustřelená prdel? možná někdy na B6 když sem měl RoadAttacky :D jinak troufnu si říct že nejzdim zrovna pomalu a že netahám v zatáčkách se říct nedá a Sportmax jak přibitej, to Samý rosso II co sem měl chvilku v zadu na Bulíkovi....
Super, nevíš přibližně kolik Ti najedla na zadku ta sportsmartka?
a jezdil jste někdy někdo něco od téhle značky?
http://www.megalevnepneu.cz/avon-3d-ult … 80011.html
Docela mě to láká ale nevyzkoušenýho se bojim
Banditatom (Člen) 04.01.2013 20:12:52 Offline |
Tony psal:a jezdil jste někdy někdo něco od téhle značky?
http://www.megalevnepneu.cz/avon-3d-ult … 80011.html
Docela mě to láká ale nevyzkoušenýho se bojim
Zdenek1 je jezdil na b650... Ale uz sem nechodi myslim co do najezdu byl spokojeny...
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Mám momentálně tu sportsmartku na B12 na předku. Zatím má najeto asi 6000km a zbyvá ji tak 30%. Celkem drží,nikde mě neuklouzla,ale asi příští koupím roadsmartku,na ty su zvyklej,ale semtam klouzne na tom předku...
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Dík všem, dám tam tu dunlopku zkusim to.
Je tu někde Filous nebo jinej odborník?
Zjistil jsem že napínák má vyjetejch 15 zubů. což jsou tak 3/4 životnosti rozvoďáku, ne?
jen se chci zeptat, je to tak nějak přibližně běžný, že při tachometrovejch 42 000km jsem na tolika zubech a nebo mám najeto jednou tolik?
Vím že se to nedá přesně určit, ale tak aspoň přibližně
A před montáží mám ten čep zatlačit ÚPLNĚ zpátky?
nebo stačí jen o pár zubů?
Jinak ten přístup je tam hezkej, no
Kelly01 psal:zatlačit zpátky
odstup od stroje a už na nic nešahej
Hovno
Normálně jsem to restratoval (to znamená to zatlačit zpátky)
jako aby nebyl ten čep vysunutej vubec, aby byl na prvnim zubu No a pak se to tou 19kou šroubem zase vysunulo zpátky na nějakej ten 15tej zub, ale až v motoru Vim, né
Krásně to běží, už neslyšim nic, kromě toho krásnýho zvuku z vejfuku
Tony psal:Kelly01 psal:zatlačit zpátky
odstup od stroje a už na nic nešahejHovno
Normálně jsem to restratoval (to znamená to zatlačit zpátky)
jako aby nebyl ten čep vysunutej vubec, aby byl na prvnim zubu No a pak se to tou 19kou šroubem zase vysunulo zpátky na nějakej ten 15tej zub, ale až v motoru Vim, né
Krásně to běží, už neslyšim nic, kromě toho krásnýho zvuku z vejfuku
...máš to správně