Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » "sami sobě" aneb "společně do světa" s mírou popovem

osiris (Člen)
21.12.2012 17:54:38

"sami sobě" aneb "společně do světa" s mírou popovem

"sami sobě" aneb "společně do světa"

...pro podporu účasti míry popova v mistrovství světa ve třídě moto3, společně s jeho otcem začínáme vyvíjet aktivitu v podobě sponzorsky příspěvkovýho financování určenýho ke stálýmu angažmá v sezóně 2014 (předpoklad je, že reakce na tuto akci nebude tak blesková aby se dalo úspěšně uskutečnit jednání již pro nadcházející sezónu 2013)
současný možnosti:
- buď sezóna 2013 již v ms, ale pouze u průměrnýho týmu, kde nelze očekávat výsledky v popředí startovního pole
- nebo sezóna 2013 v cev(u) + divokou kartu v ms a současně podepsanou smlouvou pro sezónu 2014 v ms u silnýho týmu na technicky konkurenceschopný mašině
...cena je ještě v jednání, ale můj pohled na to je, že stokoruny nic nezachráněj (klonil bych se k tisícovce) - váš názor?
...představa v podobě "sponzorskejch" samolepek s sebou nese vymyslet krátký výstížný motto a s tím se na vás teď obracím

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Loser (Administrator)
21.12.2012 18:11:30

Re: "sami sobě" aneb "společně do světa" s mírou popovem

jezdim s Mirou

I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Luk (Člen)
21.12.2012 18:45:02

chtit 1000 je podle me dost (a pro nej urcite porad malo)smile2
jestli se neco vybere, tak to bude spis asi symbolicky...co zkusit 500idontknow

"support Mira PIČO" na pozadi bandourasmile1

Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
tachec (Člen)
21.12.2012 19:06:42

...s Mírou za výhrou...

▀▄▀▄▀▄...sem se to nemělo nikdy dostat...▄▀▄▀▄▀
Kelly01 (Člen)
21.12.2012 22:54:26

Mám ho na háku stejně jako hladovějící smrady v Africecool

God Save The Queen!
Borák (Člen)
21.12.2012 22:56:17

za sebe říkám narovinu
zas tak moc to nesleduju ,ale litr je na mě moc.jako abych ho vrazil do něj
to ho dám radši cerce na intr
do toho pjéťa bych ve slabej a hodně upito  možná šel ..pro mě cena kolem 300 za nějakou nálepku a tak nějak pocit že mu to stejně nepomůže ale necháš to za vodpoledne f knajpjě ...vim tohle mu moc nepomůže.teda pokud se to nechytne ve velkym mezi fšema co jezděj na čemkolif
sorry, říkám to  narovinu
nejsem žádnej podnikatel,jen smažim řízky idontknow

...nikdo nevojebe Ježíše...
osiris (Člen)
22.12.2012 00:08:06

...však to je dobře, že to řekneš naplno, proto se ptám good
...je to dilema, kolik jsou lidi ochotný pustit a jestli vůbec, je to ale snaha na základě ohlasů lidí který se sami začali nabízet s příspěvkem (a tak po vzoru trautmanna z rakouska z red bull rookies cupu je asi nejlepší varianta těch samolepek, než posílat lidem děkovnej dopis s potvrzením přijetí platby na účet - tolik jen pro vysvětlení, že není záměr vyrábět drahý samolepy, ale poděkovat a dát nějakou formou vědět dárcům přijetí platby a zviditelnit je aspoň maličko)
...každá koruna je dobrá, to bez debat, v tom světovým cirkusu jde ale o takovej balík (pro moto3 je to rozmezí 6 až 9 milionů, dle prestiže týmu, který musí jezdec přinýst s sebou jako vklad), že mám strach, že při např. dvou stovkách se nastřádá tak malej obnos, že by zas bylo hloupý z lidí něco tahat při předpokladu, že by to na ten svět nedalo (pak by se lidi mohli cejtit oklamaný, že dali prachy a jede se "jen" španělský mistrovství, i když i na něj jsou samozřejmě potřeba prachy taky)
...aby nedošlo k nedorozumění, že chce někdo zneužít fanoušky a "vybrat" od nich celou částku, tak uvádím, že by bylo dobře mít ještě cca 80tis. euro, zbytek je pokrytej svépomocí
...předběžně se zviditelněním akce přislíbili nezjištnou pomoc i média, otázka ale je, jestli to vůbec spustit, protože se určitě najde i spousta nepřejících, který dokážou plivat
...teď jsem napsal čistě svůj názor, kterej jsem nediskutoval ještě s popovem seniorem, takže bych byl nerad aby to případně vrhalo špatný světlo na míru juniora

Borák (Člen)
22.12.2012 00:38:16

nebuď na mě nasranej ..
radši zaplatim Ťapce budu mít doma kalendář a jako bonus uvidím kozu ..
nebo žrádlo do nějakýho outulku
než wopičákoj (kterýhoneznámanisenanějnekoukámavlastnějemiuprdele)
nálepka..pěkná..dobrá cena..pomůže ..prej..fajn ..
nezlob se takhle to beru

...nikdo nevojebe Ježíše...
Meloun (Člen)
22.12.2012 00:54:15

Borák psal:

nebuď na mě nasranej ..
radši zaplatim Ťapce budu mít doma kalendář a jako bonus uvidím kozu ..
nebo žrádlo do nějakýho outulku
než wopičákoj (kterýhoneznámanisenanějnekoukámavlastnějemiuprdele)
nálepka..pěkná..dobrá cena..pomůže ..prej..fajn ..
nezlob se takhle to beru

good..asi tak.
Kdybych měl prachy,tak se taky cpu třeba do Alpe Adrie..třeba to jen zkusit..a že znám takový, co mají a talent skoro na nule a takový, co nemají a telent pozoruhodnej..
Tohle je jen o prachách..a bohužel kurevsky velkejch..sick
Co třeba spíš nějaký štoky zkusit? To by zaplatili si myslim..good

PURE NAKED BIKE!
PALOUS (Člen)
22.12.2012 08:56:47

Kelly01 psal:

Jebat motorky :-)
jaryn (Člen)
22.12.2012 09:21:50

za mě: jsem sockař, tisícovka je pro mě benál na půl měsíce.redface  (dávám raději krev a plazmu,abych ulevil svědomí a sbírkaře-chariťáky posílal do háje...)
Tady na Bandit stránkách nás je víc takovejch. Moc se tady nevybere...idontknow
Můj názor a návrh: Probrat to s Popovem sr. a s jeho jménem celou tuhle akci dát na Motorkáře. Je tam víc lidí a tím pádem potencionálních dárců.
Pak možná prubnout oslovit i fóra podobná těm našim...
Možná z těch fór se seberou mezi sebou a na Motorkářích se pak dočteme: Dukatkáři dali xx Kč,Bavoři xx Kč ...
A malý "rýpanec" na konec: Za nás Banďoše tam můžeme dát "zbytek" z Rossoj sbírky. (kolem 12 tis.Kč?)cool

God Gave me Everything I want
Banditatom (Člen)
22.12.2012 09:33:26

Kelly01 psal:

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
osiris (Člen)
22.12.2012 12:19:24

borákoj: jasně good, tohle má oslovit motoristický fandy smile1 tam je předpoklad "spolupráce" ...pohlavní loudil co má rád kozy a pussyu to dá na kalendář bigsmile

Meloun psal:

............Co třeba spíš nějaký štoky zkusit? To by zaplatili si myslim..good

...to není o tom, jezdit ve všemožnejch mistrákách může, tady jde o svět a tam se z nějakej štoků nikdo nedostane, proto jede v cev/u, protože jedině odtamtud ta cesta je good ...nejde o peníze do jinejch soutěží, ale právě pro svět, protože na ten totiž ty prachy chyběj

jaryn psal:

...........Můj názor a návrh: Probrat to s Popovem sr. a s jeho jménem celou tuhle akci dát na Motorkáře. Je tam víc lidí a tím pádem potencionálních dárců.
Pak možná prubnout oslovit i fóra podobná těm našim......

...v úvodu jsem všechno tohle už napsal, samozřejmě že je to dělaný ruku v ruce se seniorem a není to tak, že ta akce by byla jen tady smile1 a o příslibu médií jsem tam psal taky smile1

VikecB12 (Člen)
28.12.2012 23:53:17

No a ikdyby se prachy na sezonu 2014 nahromadily,sezona odjela,co bude dál? Bude mít pořád "holou prdel" a sezona 2015 bude opět sbírková,nebo se z něho stane španěl,taloš nebo amík,aby do něho někdo zvenčí rval love? Nápad dobrej,aji si myslím že by na to média mohli zabrat,lidi by mohli pustit korunu,ale vobávám se že unás v tom bude každej hledat levárnu,ikdyš tam nebudesmile2 Ten kluk se bohužel asi fakt blbě narodil a bude to mít těžký.smile2 Pokud nemá člověk vazbu na nějakej velkej zdroj peněz,kterej se s nim veze celou karieru,tak je v prdeli.
Ty 3kila budou u nás stropidontknow

Dřív bylo fšecko lepší... :-)
huskyb12 (Administrator)
29.12.2012 00:31:28

Miluju mladýho Kouta, kterej zajel ve vostrý Evropě formule Renault třetí místo, pak tátovi došly prachy ...
Miluju mladýho Halbicha, kterej dává časy, z kerejch sou všichni paf, ale táta nemá na špičku prachy ...
Miluju závody, ale esli se bavíme vo charitě, tak by mě v životě nenapadlo na todle dát korunu ...
Tihle kluci prostě podle mého názoru nejsou "potřební" ...

Mít prosperující firmu a mluvíme vo nákladech na reklamu, tak se asi máme vo čem bavit  ...

ale di, Ty brepto ...
osiris (Člen)
29.12.2012 05:36:12

vikecovi: s tím, že musí přinýst "velký" prachy to funguje tak, že jde hodně o právě ten prvopočátek, pak už je jezdec profláklej (pokud se nezahrabe u podprůměrnýho týmu) a veškerý jednání o badgetu na následující sezóny jsou pak už jiný

VikecB12 (Člen)
29.12.2012 09:41:14

Tak to je pak jiná,myslel sem že ten přísun lovů musí byt furt stejnej,ikdyš je mě jasný že při zviditelnění ve světě by se asi ty love od sponzorů scháněli líp aji v našich končináchgood

Dřív bylo fšecko lepší... :-)
vorel (Člen)
29.12.2012 11:11:20

Scheiser a Schitter prej neco posle

řikám si hurikán
vorel (Člen)
29.12.2012 11:38:40

milujem nepotrebny a proslapavani slepejch uliček good

řikám si hurikán
jaryn (Člen)
09.01.2013 12:06:48

Hola Osi,něco novýho??

God Gave me Everything I want
osiris (Člen)
09.01.2013 15:09:04

...v tomhle ne, jen má ještě šanci na letošní ms ...stejně tak má i felgr ještě šanci bejt zpět v ms

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS