Nejsi přihlášen
Re: zazimováno?
Zdenda psal:Dávno...
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … g_0027.jpg
...jo,jo fakt nádherataky jsem napucoval,frknul plnou stovoktanovým vod OMV,vyčistil řetěz a namazal,dofouk gumice a baterka je na nabíječce a víc na to seru
meju až na jaře a baterku nabíjím pořád a nemám problém.takže ten kdo na to jebe to dělá dobře.nějak to nemeju už pro to že si dokážu představit jak to všechno trpí vodou která tam vždy zůstane páč to nemám ve vyhřejvaný garáži
Jebat motorky :-)
K.a.s.y.m. (Člen) 02.12.2012 12:37:22 Offline |
Kelly01 psal:Mám to v ,
nápodoně
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Banditatom (Člen) 02.12.2012 13:30:28 Offline |
VikecB12 psal:Zdendo,je to fakt nádhera,kdyš je krásně vypucovaná Tuhle mašinu si nedokážu přectavit zahnojenou
neser
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
PALOUS psal:meju až na jaře a baterku nabíjím pořád a nemám problém.takže ten kdo na to jebe to dělá dobře.nějak to nemeju už pro to že si dokážu představit jak to všechno trpí vodou která tam vždy zůstane páč to nemám ve vyhřejvaný garáži
já taky nemeju,voda je sviňa akorát sem vodblešil jablečnym cleanem hmyzáky a hotovo,páč v garáži mrzne
Banditatom (Člen) 02.12.2012 13:46:36 Offline |
banda1250 psal:Zdenda psal:Dávno...
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … g_0027.jpg...jo,jo fakt nádherataky jsem napucoval,frknul plnou stovoktanovým vod OMV,vyčistil řetěz a namazal,dofouk gumice a baterka je na nabíječce a víc na to seru
se poserte s tej předražené sračky vod omfuj...40tis za čerpadlo do valníku a koktu na odtahovce do servisu se zamrzlou arktickou naftou tam si nekoupím ani sladkou tyčinku
Banditatom psal:banda1250 psal:Zdenda psal:Dávno...
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … g_0027.jpg...jo,jo fakt nádherataky jsem napucoval,frknul plnou stovoktanovým vod OMV,vyčistil řetěz a namazal,dofouk gumice a baterka je na nabíječce a víc na to seru
se poserte s tej předražené sračky vod omfuj...40tis za čerpadlo do valníku a koktu na odtahovce do servisu se zamrzlou arktickou naftou tam si nekoupím ani sladkou tyčinku
jaký předražený,dyť stál pouhých 38,90 jednou za sezónu na zimu,jinak valím na ONO za 32,90 nebo kolik za to dneska chtěj
banda1250 psal:Banditatom psal:banda1250 psal:...jo,jo fakt nádherataky jsem napucoval,frknul plnou stovoktanovým vod OMV,vyčistil řetěz a namazal,dofouk gumice a baterka je na nabíječce a víc na to seru
jaký předražený,dyť stál pouhých 38,90 jednou za sezónu na zimu,jinak valím na ONO za 32,90 nebo kolik za to dneska chtěj
jakej má smysl dát 100oktanů?
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Banditatom (Člen) 02.12.2012 14:05:49 Offline |
Inženýrek psal:banda1250 psal:Banditatom psal:
se poserte s tej předražené sračky vod omfuj...40tis za čerpadlo do valníku a koktu na odtahovce do servisu se zamrzlou arktickou naftou tam si nekoupím ani sladkou tyčinkujaký předražený,dyť stál pouhých 38,90 jednou za sezónu na zimu,jinak valím na ONO za 32,90 nebo kolik za to dneska chtěj
usetřený 2000kč za vyčištění vstřikovačů
Inženýrek psal:banda1250 psal:Banditatom psal:
se poserte s tej předražené sračky vod omfuj...40tis za čerpadlo do valníku a koktu na odtahovce do servisu se zamrzlou arktickou naftou tam si nekoupím ani sladkou tyčinkujaký předražený,dyť stál pouhých 38,90 jednou za sezónu na zimu,jinak valím na ONO za 32,90 nebo kolik za to dneska chtěj
...nevím,zaslech jsem že tam nejsou ty biosračky či co
richie psal:umyto, namazáno a pod plachtou
https://lh4.googleusercontent.com/-6IOX … 134350.jpg
a taky naskladněno
https://lh6.googleusercontent.com/-foIZ … 144052.jpg
taky jsem tam letos dal Batlax s20 slyšel jsem chválu tak uvidíme ;-)
Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
libac22 psal:richie psal:umyto, namazáno a pod plachtou
a taky naskladněno
https://lh6.googleusercontent.com/-foIZ … 144052.jpgtaky jsem tam letos dal Batlax s20 slyšel jsem chválu tak uvidíme ;-)
z čehos přecházel?.... já to teď budu obouvat po Rosso 2
a chválu na S20 jsem taky slyšel všude
Gruene Hoelle und volle Beschleunigung :-)
richie psal:libac22 psal:richie psal:umyto, namazáno a pod plachtou
a taky naskladněno
https://lh6.googleusercontent.com/-foIZ … 144052.jpgtaky jsem tam letos dal Batlax s20 slyšel jsem chválu tak uvidíme ;-)
a chválu na S20 jsem taky slyšel všude
no měl jsem tam sport attaky a po 8tis konec
Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
K.a.s.y.m. (Člen) 02.12.2012 18:02:08 Offline |
libac22 psal:richie psal:libac22 psal:
taky jsem tam letos dal Batlax s20 slyšel jsem chválu tak uvidíme ;-)z čehos přecházel?.... já to teď budu obouvat po Rosso 2
a chválu na S20 jsem taky slyšel všudeno měl jsem tam sport attaky a po 8tis konec
a to se ti zdá málo??...já nikdy nedám víc jak 4
K.a.s.y.m. psal:libac22 psal:richie psal:
a chválu na S20 jsem taky slyšel všudeno měl jsem tam sport attaky a po 8tis konec
no dal jsem i víc ale 8 mě na sezonu dalo akorát a v tvím případě bych to viděl na provaz
libac22 psal:K.a.s.y.m. psal:libac22 psal:
no měl jsem tam sport attaky a po 8tis koneca to se ti zdá málo??...já nikdy nedám víc jak 4
no dal jsem i víc ale 8 mě na sezonu dalo akorát a v tvím případě bych to viděl na provaz
já od S20 čekám tak maximálně 6tis. .... 8 je na SS-šprcku supr
Gruene Hoelle und volle Beschleunigung :-)
richie psal:libac22 psal:K.a.s.y.m. psal:
a to se ti zdá málo??...já nikdy nedám víc jak 4no dal jsem i víc ale 8 mě na sezonu dalo akorát a v tvím případě bych to viděl na provaz
já od S20 čekám tak maximálně 6tis. .... 8 je na SS-šprcku supr
no povíme si v příští sezoně na sněhu to zkoušet nebudu
Zdenda psal:VIkec, díky Tohle snad nikdy neprodám bo to je prostě klasika, která nestárne, třeba jako Porsche 911. Jinak zasraná byla už taky...
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … c00383.jpg
Šak kdyš se jezdí,tak je hold zasraná,ale nechápu lidi,keří třeba nikdy neumyjou kola,kyvku a tak. Jo a máš špatně poskládaný čísla na SPZce
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Zdenda psal:VIkec, díky Tohle snad nikdy neprodám bo to je prostě klasika, která nestárne, třeba jako Porsche 911. Jinak zasraná byla už taky...
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … c00383.jpg
Tak jestli tomuhle říkáš špinavá...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
VikecB12 psal:Zdenda psal:VIkec, díky Tohle snad nikdy neprodám bo to je prostě klasika, která nestárne, třeba jako Porsche 911. Jinak zasraná byla už taky...
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … c00383.jpgŠak kdyš se jezdí,tak je hold zasraná,ale nechápu lidi,keří třeba nikdy neumyjou kola,kyvku a tak. Jo a máš špatně poskládaný čísla na SPZce
je tu jeden co to má správně..
Bandit 4EVER!!!
libac22 psal:K.a.s.y.m. psal:libac22 psal:no měl jsem tam sport attaky a po 8tis konec
na provaz? spíš bych to viděl, že bys moh zkusit víc točit heftem, jde to lehce a jestli né, pak promazat lanka. Sportatak byl v pěti na drátech, takže mě kásym přijde normální problém bych hledal jinde jak jsem psal vejš
Strýcfajtr !!!
K.a.s.y.m. (Člen) 03.12.2012 09:35:40 Offline |
XJelen psal:libac22 psal:K.a.s.y.m. psal:
a to se ti zdá málo??...já nikdy nedám víc jak 4no dal jsem i víc ale 8 mě na sezonu dalo akorát a v tvím případě bych to viděl na provaz
na provaz? spíš bych to viděl, že bys moh zkusit víc točit heftem, jde to lehce a jestli né, pak promazat lanka. Sportatak byl v pěti na drátech, takže mě kásym přijde normální problém bych hledal jinde jak jsem psal vejš
tak nejak nevim co se ti na 4 tis. na gumu nezda.jak psal Jelen je to o rukach.taky jsem na B6 umel na gumu 8-10 a nebyl problem vic ale na tvrdym puku a v zacatcich kdyz jsem zacinal jezdit.dneska se chci na motorce svezt a ne setrit naklady.
K.a.s.y.m. psal:XJelen psal:libac22 psal:
no dal jsem i víc ale 8 mě na sezonu dalo akorát a v tvím případě bych to viděl na provazna provaz? spíš bych to viděl, že bys moh zkusit víc točit heftem, jde to lehce a jestli né, pak promazat lanka. Sportatak byl v pěti na drátech, takže mě kásym přijde normální problém bych hledal jinde jak jsem psal vejš
tak nejak nevim co se ti na 4 tis. na gumu nezda.jak psal Jelen je to o rukach.taky jsem na B6 umel na gumu 8-10 a nebyl problem vic ale na tvrdym puku a v zacatcich kdyz jsem zacinal jezdit.dneska se chci na motorce svezt a ne setrit naklady.
tuhlen sezonu jsem jezdil volnějc sžíval jsem se s moto a ke konci sezony plátno neříkám že jsem střelec furt koleno na zemi
K.a.s.y.m. (Člen) 04.12.2012 06:24:26 Offline |
libac22 psal:K.a.s.y.m. psal:XJelen psal:
na provaz? spíš bych to viděl, že bys moh zkusit víc točit heftem, jde to lehce a jestli né, pak promazat lanka. Sportatak byl v pěti na drátech, takže mě kásym přijde normální problém bych hledal jinde jak jsem psal vejštak nejak nevim co se ti na 4 tis. na gumu nezda.jak psal Jelen je to o rukach.taky jsem na B6 umel na gumu 8-10 a nebyl problem vic ale na tvrdym puku a v zacatcich kdyz jsem zacinal jezdit.dneska se chci na motorce svezt a ne setrit naklady.
tuhlen sezonu jsem jezdil volnějc sžíval jsem se s moto a ke konci sezony plátno neříkám že jsem střelec furt koleno na zemi
no ja ych si dal kolinko taky nerad.bo jezdim v textilu bez kolenich slajdru
K.a.s.y.m. psal:libac22 psal:K.a.s.y.m. psal:
tak nejak nevim co se ti na 4 tis. na gumu nezda.jak psal Jelen je to o rukach.taky jsem na B6 umel na gumu 8-10 a nebyl problem vic ale na tvrdym puku a v zacatcich kdyz jsem zacinal jezdit.dneska se chci na motorce svezt a ne setrit naklady.tuhlen sezonu jsem jezdil volnějc sžíval jsem se s moto a ke konci sezony plátno neříkám že jsem střelec furt koleno na zemi
no ja ych si dal kolinko taky nerad.bo jezdim v textilu bez kolenich slajdru
jaj no textil jedině v nižších teplotách jináč kůži
libac22 psal:K.a.s.y.m. psal:XJelen psal:na provaz? spíš bych to viděl, že bys moh zkusit víc točit heftem, jde to lehce a jestli né, pak promazat lanka. Sportatak byl v pěti na drátech, takže mě kásym přijde normální problém bych hledal jinde jak jsem psal vejš
tak vono plátno právě není z kolena na zemi to jsem viděl akorát jednou tuším od Jardy ze sardinie.
Strýcfajtr !!!
Banditatom (Člen) 04.12.2012 08:36:44 Offline |
XJelen psal:libac22 psal:K.a.s.y.m. psal:
tak nejak nevim co se ti na 4 tis. na gumu nezda.jak psal Jelen je to o rukach.taky jsem na B6 umel na gumu 8-10 a nebyl problem vic ale na tvrdym puku a v zacatcich kdyz jsem zacinal jezdit.dneska se chci na motorce svezt a ne setrit naklady.tuhlen sezonu jsem jezdil volnějc sžíval jsem se s moto a ke konci sezony plátno neříkám že jsem střelec furt koleno na zemi
tak vono plátno právě není z kolena na zemi to jsem viděl akorát jednou tuším od Jardy ze sardinie.
tak to vodpovídá tuhlen sezonu se polepším no byl jsem línej před koncem sezony měnit gumy tak jsem to dojezdil no
Banditatom (Člen) 04.12.2012 19:38:45 Offline |
bobule psal:to mrdám, jak sem naposled přijel tak to tam je, na jaře to vopláchnu
loni jsem to neumyl a byl jsem tady za prase...jako prase
nicola.foxx (Člen) 06.12.2012 11:18:34 Offline |
Naplnit nádž, napojit na baterku a s plachtou pod přístřech. Umeju to až na jaře.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
banda1250 psal:Inženýrek psal:banda1250 psal:
jaký předražený,dyť stál pouhých 38,90 jednou za sezónu na zimu,jinak valím na ONO za 32,90 nebo kolik za to dneska chtějjakej má smysl dát 100oktanů?
...nevím,zaslech jsem že tam nejsou ty biosračky či co
tudiz to netahne vodu a tudiz kdyz to nalejes plny tu nadrz tak to co ? nerezivi a co jeste ?
no prece nekoroduje vy tupci
Billy psal:banda1250 psal:Inženýrek psal:
jakej má smysl dát 100oktanů?...nevím,zaslech jsem že tam nejsou ty biosračky či co
tudiz to netahne vodu a tudiz kdyz to nalejes plny tu nadrz tak to co ? nerezivi a co jeste ?
Jo a umejty to mam uz do blateni u Vikeca, od te doby sem to nevytahl, dolil nadrz, vycukl baterku a dal ji nabit mam jeste stale porad tu origo , cekam ale ze pristi jahr uz bude asi posledni, bo tolik let od roku 2007 to neni mozny
Banditatom (Člen) 07.12.2012 12:36:34 Offline |
Billy psal:Billy psal:banda1250 psal:
...nevím,zaslech jsem že tam nejsou ty biosračky či cotudiz to netahne vodu a tudiz kdyz to nalejes plny tu nadrz tak to co ? nerezivi a co jeste ?
no prece nekoroduje vy tupciJo a umejty to mam uz do blateni u Vikeca, od te doby sem to nevytahl, dolil nadrz, vycukl baterku a dal ji nabit mam jeste stale porad tu origo , cekam ale ze pristi jahr uz bude asi posledni, bo tolik let od roku 2007 to neni mozny
co to je kujva za slovo? to ti někdo teďka mušel něco strčit něco do prdele
Billy psal:banda1250 psal:Inženýrek psal:
jakej má smysl dát 100oktanů?...nevím,zaslech jsem že tam nejsou ty biosračky či co
...jo? tak věz, že když ji naleješ plnou vody, tak ti taky nereziví
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
hlemejzd999 (Člen) 07.12.2012 13:42:23 Offline |
Banditatom psal:Billy psal:Billy psal:tudiz to netahne vodu a tudiz kdyz to nalejes plny tu nadrz tak to co ? nerezivi a co jeste ?
no prece nekoroduje vy tupciJo a umejty to mam uz do blateni u Vikeca, od te doby sem to nevytahl, dolil nadrz, vycukl baterku a dal ji nabit mam jeste stale porad tu origo , cekam ale ze pristi jahr uz bude asi posledni, bo tolik let od roku 2007 to neni mozny
...je toto možné ?
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Banditatom psal:Billy psal:Billy psal:
Divam se ze jsi take Tome z moravskyho kraje , tak vis jak, u nas valime na pivo, nakopeme henten erteple, roznem svetlo atd
osiris psal:Billy psal:banda1250 psal:
...nevím,zaslech jsem že tam nejsou ty biosračky či cotudiz to netahne vodu a tudiz kdyz to nalejes plny tu nadrz tak to co ? nerezivi a co jeste ?
no prece nekoroduje vy tupci...jo? tak věz, že když ji naleješ plnou vody, tak ti taky nereziví
tak jo budu ti verit, ja si tam ale radsi naleju benal
Billy psal:osiris psal:Billy psal:
no prece nekoroduje vy tupci...jo? tak věz, že když ji naleješ plnou vody, tak ti taky nereziví
tak jo budu ti verit, ja si tam ale radsi naleju benal
...no to bylo k tomu tvýmu: "tudiz to netahne vodu"
Taky od letoška seru na plnou nádrž. Navíc si myslim, že i přes různý stabilizátory a podobný píčoviny ten benzín kvůli biosložkám atd. do jara degraduje a já na jaře radši doplním plnou čerstvym než jezdit na nějakej uleželej sráč.
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Billy psal:Billy psal:banda1250 psal:
...buť f klidu, mam f K6 taky origo a myslim, že eště něco dá
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Šedá eminence (Člen) 07.12.2012 14:45:11 Offline |
Filous psal:Billy psal:Billy psal:tudiz to netahne vodu a tudiz kdyz to nalejes plny tu nadrz tak to co ? nerezivi a co jeste ?
já mám v B6 origo z 2004
Ten na nějž se zapomnělo:-)
Filous psal:Billy psal:Billy psal:
...v K5 taky origo, ale to jí filipe nevyndávám
Zdenda psal:Taky od letoška seru na plnou nádrž. Navíc si myslim, že i přes různý stabilizátory a podobný píčoviny ten benzín kvůli biosložkám atd. do jara degraduje a já na jaře radši doplním plnou čerstvym než jezdit na nějakej uleželej sráč.
...tím svým příspěvkem jsem ale zdendo nechtěl říct, že to není dobrý, mít plnou, tam jde o to, že to co je pod hladinou (dá se říct čehokoliv mimo kyseliny), tak nereziví i když to není ošetřený, totiž i na většině fungl nádržích (třeba ale naopak např. triumph je má vylitý plastem) jsou zevnitř neošetřený plochy v okolí svárů a tak tam to klidně může žrát liška (tam jsou ku prospěchu věci benzínový výpary, kde, nejsem chemik, je asi míň kyslíku)
...benzín ti za těch pár měsíců nedegraduje natolik abys to na jaře poznal, musel bys nechat nádrž otevřenou, ale v zavřený tu rychlou degradaci zbržďuje uzavřenej prostor a v něm jednou nahromaděný ty výpary, který nevytěkávaj stále nový
hlemejzd999 (Člen) 07.12.2012 16:01:57 Offline |
Kelly01 psal:mám plnou každý rok a tyhle kydy mne neděsí
mam každej rok tolik , kolik mi tam zustane po posledni jizdě a neděsí mně to taky
Banditatom (Člen) 07.12.2012 16:06:33 Offline |
rez v nádrži mě neděsí...ale opětovné čištění vstřikovačů jóó
Mno.Když mi bylo 15 járů, tak otec vyštrachal Pionýra z kůlny...po oprášení slámy a zjištění že v nádrži je houno sme tam nalili něco beneli.Ten fechtl stál 10 let pod kolnů a nádrž nezrezla.Jezdil mi dalších 5 roků než sem ho prodal za 4 litry slivovice.Tož mi tady nemelte něco o rzi,bo je to podle mého zase cipovina ""made in motorkáři.cz""
Dojedu,odstavím na rok vyrazím....ale s plnou nádrží se možná vyjíždí líp
Lopatkou mezi kulky,nebo kulku mezi lopatky??
osiris psal:Zdenda psal:Taky od letoška seru na plnou nádrž. Navíc si myslim, že i přes různý stabilizátory a podobný píčoviny ten benzín kvůli biosložkám atd. do jara degraduje a já na jaře radši doplním plnou čerstvym než jezdit na nějakej uleželej sráč.
...tím svým příspěvkem jsem ale zdendo nechtěl říct, že to není dobrý, mít plnou, tam jde o to, že to co je pod hladinou (dá se říct čehokoliv mimo kyseliny), tak nereziví i když to není ošetřený, totiž i na většině fungl nádržích (třeba ale naopak např. triumph je má vylitý plastem) jsou zevnitř neošetřený plochy v okolí svárů a tak tam to klidně může žrát liška (tam jsou ku prospěchu věci benzínový výpary, kde, nejsem chemik, je asi míň kyslíku)
...benzín ti za těch pár měsíců nedegraduje natolik abys to na jaře poznal, musel bys nechat nádrž otevřenou, ale v zavřený tu rychlou degradaci zbržďuje uzavřenej prostor a v něm jednou nahromaděný ty výpary, který nevytěkávaj stále nový
Sem vůbec netušil, že si chtěl něco říct. To jebu letos sem to prostě nestihnul tak budem na suchu
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
hlemejzd999 (Člen) 07.12.2012 21:24:05 Offline |
no jo ..ja musim zejtra vyndat baterku , dyk je jí tam kosa , jak v chlívku
Banditatom (Člen) 08.12.2012 08:30:09 Offline |
hlemejzd999 psal:no jo ..ja musim zejtra vyndat baterku , dyk je jí tam kosa , jak v chlívku
kup jí čepičku a vatáček
Bandaska umytá,nádrž plná,ale to mám furt,sedadlo vodvežený na přešití do DDT a chtěl bych trochu přeleštit svody,už sou fakt nechutný No a při umejvání sem si fšimnul praskliny na sváru na givi padácích. Pamatuju,kdyš sem je montoval,tak nebyla jedna díra na šroub uplně přesně,takže byl padák dost napruženej a po dvou sezonach to prasklo. Takže sundaný,zavařit,nechám to asi opískovat a znova stříknout. Desky a řetězofka ještě neco dají,gumy na příští sezonu mám,takže si udělám asi radost tím ukazatelem kvaltu a naskladním si volej a filtr. Najeto 41000km.
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Bandaska umytá,nádrž plná,ale to mám furt,sedadlo vodvežený na přešití do DDT a chtěl bych trochu přeleštit svody,už sou fakt nechutný No a při umejvání sem si fšimnul praskliny na sváru na givi padácích. Pamatuju,kdyš sem je montoval,tak nebyla jedna díra na šroub uplně přesně,takže byl padák dost napruženej a po dvou sezonach to prasklo. Takže sundaný,zavařit,nechám to asi opískovat a znova stříknout. Desky a řetězofka ještě neco dají,gumy na příští sezonu mám,takže si udělám asi radost tím ukazatelem kvaltu a naskladním si volej a filtr. Najeto 41000km.
ta ma jenom 27 tacku najeto, kurva porad jak nova . 3 roky po sobe sem najel houby, ale ta radost z teho kdyz se mam jit povozit je neskutecna
Filous psal:...a Tony fčera vodzimoval...dopo slyšim f továrně vytočenej štyrvál, řikam si co je to za magora a votpoledne ho potkam na cestě spátky na kruháku za Poděbradama...no magor
těžkej pacijent,no...já sem jenom malinkej,dneska 2x ulicí sem a tam,chytil na cinknutí,bez zbytečnejch formalit...až na ten origo vejfuck..jináč pocitově,i přesto že sem se svez jenom kousek,řek bych že to bude príma pane Klíma
...kdo lže ten krade,kdo krade může i zabít...
Kim psal:Filous psal:...a Tony fčera vodzimoval...dopo slyšim f továrně vytočenej štyrvál, řikam si co je to za magora a votpoledne ho potkam na cestě spátky na kruháku za Poděbradama...no magor
těžkej pacijent,no...já sem jenom malinkej,dneska 2x ulicí sem a tam,chytil na cinknutí,bez zbytečnejch formalit...až na ten origo vejfuck..jináč pocitově,i přesto že sem se svez jenom kousek,řek bych že to bude príma pane Klíma
ty už to máš kompletní?
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
nety psal:Kim psal:Filous psal:...a Tony fčera vodzimoval...dopo slyšim f továrně vytočenej štyrvál, řikam si co je to za magora a votpoledne ho potkam na cestě spátky na kruháku za Poděbradama...no magor
ty už to máš kompletní?
uplně ne,ale finále se blíží
...kdo lže ten krade,kdo krade může i zabít...
Banditatom (Člen) 01.02.2013 16:04:26 Offline |
Kim psal:kouknu do vobčanky jak sem na tom
místo do vobčanky necheš se optat na poštu estliva už ti nepřišel důchod
Stránky: 1