Nejsi přihlášen
Schumi to má za sebou:-)
Dnes ráno se Schumi dočkala a konečně nám porodila další generaci motorkářekcituji z sms(bylo to příšerný ale trvalo to jen 3 hodinyjmenuje se Lucinkamá všechno v pořádku a mě se f tom fofru taky nic nestihlo natrhnout,tak budu moct brzo jezdit)no řekněte není to kus?v neděli vlítne na stránky tak ji pěkně pogralulujtesi to zaslouží
Jebat motorky :-)
Re: Schumi to má za sebou:-)
PALOUS psal:Dnes ráno se Schumi dočkala a konečně nám porodila další generaci motorkářekcituji z sms(bylo to příšerný ale trvalo to jen 3 hodinyjmenuje se Lucinkamá všechno v pořádku a mě se f tom fofru taky nic nestihlo natrhnout,tak budu moct brzo jezdit)no řekněte není to kus?v neděli vlítne na stránky tak ji pěkně pogralulujtesi to zaslouží
Tož teda taky gratulace.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
PALOUS psal:Dnes ráno se Schumi dočkala a konečně nám porodila další generaci motorkářekcituji z sms(bylo to příšerný ale trvalo to jen 3 hodinyjmenuje se Lucinkamá všechno v pořádku a mě se f tom fofru taky nic nestihlo natrhnout,tak budu moct brzo jezdit)no řekněte není to kus?v neděli vlítne na stránky tak ji pěkně pogralulujtesi to zaslouží
OBROVSKÁ GRATULACE a oběma přeju jen vše nej
momentalně zavostalej
osiris psal:...to by musela bez kapot, páč ty má ještě u mě (už to nestihla)
...hodně zdraví oběma
...no tag pojede nahatá, no bóóóóže, nebuť zas tak cimprlich, navíc dyš nemá nic natrženýho, tag se nemusí bát žádnejch poryvů vjetru, né???
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Velká gratulace Schumi i Lucince.
Oběma hlavně zdravíčko a trpělivost.
S tou motorkou chvíli počkej. Ona bez tebe neodjede.
Nějáký čas budeš ráda, že se postaráš sama o sebe a o malou.
Hormony jsou svině.
Dej se brzy do kupy a opatruj malou.
Všechno má svůj čas.
Zdraví Datlovci.
inkvizitorr (Administrator) 25.05.2007 11:50:52 Offline |
gratulace voboum buchtám
doba je temná...
Holky moc štěstíčka a zdarvíčka a samo srdečné gratulace, vítejte do toho spolku motorkářskejch bláznů
Vzdáte-li se kouření, pití a milování, nebudete ve skutečnosti žít déle, ale jen vám to tak bude připadat. Sigmund Freud
Spidermila (Člen) 28.05.2007 09:54:42 Offline |
Gratulujeme holky!
A přejeme hlavně hodně zdraví a radosti
Milan s Hankou
AHOJ!!!
Všem moc děkuju za přání. Chtěla jsem vám poslat fotky, ale už od čtvrtka převážně jen vartuju u postýlky a dojímám se tím, jak je krásná....stíhám jen přebalovat, krmit, uspávat a vyřizovat nejnutnější úklid...je to trochu kolotoč, ale baví mě to.
Tenhle týden bych ráda odchytla Osiho doma a vyzvedla plasty, pak je musí jeden pán přimontovat (rozebírání mi šlo, dát to zpátky je už oříšek nad moje schopnosti), a pak si ty zatáčky hned pojedu projet. Jsem zvědavá, jak mi to půjde. Zatím jsem řídila jen auto - s Lucinkou jsem jela jak s porcelánem (samotnou jsem se překvapovala), ale dneska jsem byla v Brodě na nákupu a to už jsem jela normálně...tak uvidíme, jak to půjde...jsem po tom všem trochu zpitomělá, tak snad sebou zas neříznu...
Jinak nevím, kdo to psal - ale Lucinka rozhodně odřená od žádného pádu není!!! Jen ji asi už zkušenosti naučily a umí se pěkně prosadit, když něco chce. Myslím, že tu nikdo neošidí.
Takže až budete mít cestu do Brodu - dejte vědět, ráda vás uvidím a doufám, že se s vámi už i kousek svezu.
Schumi psal:AHOJ!!!
Všem moc děkuju za přání. Chtěla jsem vám poslat fotky, ale už od čtvrtka převážně jen vartuju u postýlky a dojímám se tím, jak je krásná....stíhám jen přebalovat, krmit, uspávat a vyřizovat nejnutnější úklid...je to trochu kolotoč, ale baví mě to.
Tenhle týden bych ráda odchytla Osiho doma a vyzvedla plasty, pak je musí jeden pán přimontovat (rozebírání mi šlo, dát to zpátky je už oříšek nad moje schopnosti), a pak si ty zatáčky hned pojedu projet. Jsem zvědavá, jak mi to půjde. Zatím jsem řídila jen auto - s Lucinkou jsem jela jak s porcelánem (samotnou jsem se překvapovala), ale dneska jsem byla v Brodě na nákupu a to už jsem jela normálně...tak uvidíme, jak to půjde...jsem po tom všem trochu zpitomělá, tak snad sebou zas neříznu...
Jinak nevím, kdo to psal - ale Lucinka rozhodně odřená od žádného pádu není!!! Jen ji asi už zkušenosti naučily a umí se pěkně prosadit, když něco chce. Myslím, že tu nikdo neošidí.
Takže až budete mít cestu do Brodu - dejte vědět, ráda vás uvidím a doufám, že se s vámi už i kousek svezu.
...no tag aš zas vyrazíš, tag buť vopatrná i za ní!!! (ježišmarjá, to sem zas chytrej )...jo a dyš se f sobotu moc nezreju na rodiný slávje, tag v neděli budu tam u vás na kopci, tagže to dáme šeskrát nahóru dólu a zas povalíš kójit, cóóó???
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:Schumi psal:AHOJ!!!
Takže až budete mít cestu do Brodu - dejte vědět, ráda vás uvidím a doufám, že se s vámi už i kousek svezu....no tag aš zas vyrazíš, tag buť vopatrná i za ní!!! (ježišmarjá, to sem zas chytrej )...jo a dyš se f sobotu moc nezreju na rodiný slávje, tag v neděli budu tam u vás na kopci, tagže to dáme šeskrát nahóru dólu a zas povalíš kójit, cóóó???
V neděli je brzo
To asi nebudu mít motorečku ještě pospravenou.... Ale fakt bych jela...
PALOUS psal:Sem si už včera říkal kde že seš?Už nem myslel že si vyjela někde ze zatáčky na kolínkoale ve dvou stopách?Prostě záhul noa se brzo uvidíme
Tak pošli SMS nebo zavolej.
Záhul to je. Už vím, jak se hubne po porodu: Nestíháš se ani najíst...
Stránky: 1