Nejsi přihlášen
veryangryman (Člen) 06.02.2013 11:06:59 Offline |
STK 2013
Zdarec všem!
Potřeboval bych pomoct - nemáte někdo tip, kam zajet na technickou? Končí mi v dubnu a mám problém s tim, že mám na bandasce 60ky gumy misto 70. Potřebuju to do měsíce prodat, protože odjíždim a chtěl bych předtím udělat novou STK.
Nevíte o někom, kdo nebude řešit píčoviny , jako je rozměr gumy a dá nálepku, protože mašina je jinak v cajku? Ideálně někde v Praze / okolí. Díky moc!!
Re: STK 2013
veryangryman psal:Zdarec všem!
Potřeboval bych pomoct - nemáte někdo tip, kam zajet na technickou? Končí mi v dubnu a mám problém s tim, že mám na bandasce 60ky gumy misto 70. Potřebuju to do měsíce prodat, protože odjíždim a chtěl bych předtím udělat novou STK.
Nevíte o někom, kdo nebude řešit píčoviny , jako je rozměr gumy a dá nálepku, protože mašina je jinak v cajku? Ideálně někde v Praze / okolí. Díky moc!!
Dej tam to co tam patri a nebo to riskni na STK a pak si to das znovu
veryangryman (Člen) 06.02.2013 15:55:37 Offline |
luboss psal:policie pátrá radí informuje
Lubossi zrovna od tebe bych cekal konstruktivnejsi prispevek..
Kdybych mel moznost tam aspon na otocku dat ty 70 a vyuzil to, tak to nebudu resit... Ale protoze to resim, tak tu moznost asi nemam
Jinak diky za tip...
veryangryman (Člen) 06.02.2013 17:44:00 Offline |
Aha, takže když do profilu vyplnim nějaký nesmysly, tak bude situace hned lepší a rázem se stanu důvěryhodným? Aha, tak to jo... na příště se poučím.
A myslim, že je celkem evidentní, že mi nejde o nějaký ochcávání s doma postavenou koloběžkou, která si řiká o průser. Nicméně to je asi fuk.
veryangryman psal:Aha, takže když do profilu vyplnim nějaký nesmysly, tak bude situace hned lepší a rázem se stanu důvěryhodným? Aha, tak to jo... na příště se poučím.
A myslim, že je celkem evidentní, že mi nejde o nějaký ochcávání s doma postavenou koloběžkou, která si řiká o průser. Nicméně to je asi fuk.
...tagže dyš ti poradim stk f Ostravje a ty budeš s Chebu, tag pojedeš do Ostravy??? ...přemejšlej
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:veryangryman psal:Aha, takže když do profilu vyplnim nějaký nesmysly, tak bude situace hned lepší a rázem se stanu důvěryhodným? Aha, tak to jo... na příště se poučím.
A myslim, že je celkem evidentní, že mi nejde o nějaký ochcávání s doma postavenou koloběžkou, která si řiká o průser. Nicméně to je asi fuk....tagže dyš ti poradim stk f Ostravje a ty budeš s Chebu, tag pojedeš do Ostravy??? ...přemejšlej
no a pak přijede PÁJA z Ostravy ti dát do huby, žes proflák kouzelnou STK na internetu
jo a do Chebu určitě nee!!!
Strýcfajtr !!!
pulmotor psal:Jen dement dá takovouhle info sem
Proboha lidi zapněte mozek a nedělejte PRÚSERY ještě těm pár rozumnejm lidem který zústávaj solidární
STK Komat Dolni Trebonin u Ceskych Budejovic - hlavni cesta do C.Krumlova
jardagsf byvaly zamestnanec sveho byvaleho zamestnavatele milujici
MOTO KOZZI GRISO
jardagsf psal:pulmotor psal:Jen dement dá takovouhle info sem
Proboha lidi zapněte mozek a nedělejte PRÚSERY ještě těm pár rozumnejm lidem který zústávaj solidárníSTK Komat Dolni Trebonin u Ceskych Budejovic - hlavni cesta do C.Krumlova
jardagsf psal:pulmotor psal:Jen dement dá takovouhle info sem
Proboha lidi zapněte mozek a nedělejte PRÚSERY ještě těm pár rozumnejm lidem který zústávaj solidárníSTK Komat Dolni Trebonin u Ceskych Budejovic - hlavni cesta do C.Krumlova
až za hrob
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:jardagsf psal:pulmotor psal:Jen dement dá takovouhle info sem
jardagsf byvaly zamestnanec sveho byvaleho zamestnavatele milujiciaž za hrob
Mužu jen doporučit takovejm co todle vlákno založil
svět je cirkusovej stan
Stránky: 1