Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » STK 2013

veryangryman (Člen)
06.02.2013 11:06:59

STK 2013

Zdarec všem!

Potřeboval bych pomoct - nemáte někdo tip, kam zajet na technickou? Končí mi v dubnu a mám problém s tim, že mám na bandasce 60ky gumy misto 70. Potřebuju to do měsíce prodat, protože odjíždim a chtěl bych předtím udělat novou STK.
Nevíte o někom, kdo nebude řešit píčoviny pussy, jako je rozměr gumy a dá nálepku, protože mašina je jinak v cajku? Ideálně někde v Praze / okolí. Díky moc!!

luboss (Člen)
06.02.2013 11:38:11

Re: STK 2013

policie pátrá radí informuje surprised

enduro-team.cz | ... a B12 trochu z nostalgie, ale hlavně pro radost! KTM rulezz :-))
Billy (Člen)
06.02.2013 11:57:57

veryangryman psal:

Zdarec všem!

Potřeboval bych pomoct - nemáte někdo tip, kam zajet na technickou? Končí mi v dubnu a mám problém s tim, že mám na bandasce 60ky gumy misto 70. Potřebuju to do měsíce prodat, protože odjíždim a chtěl bych předtím udělat novou STK.
Nevíte o někom, kdo nebude řešit píčoviny pussy, jako je rozměr gumy a dá nálepku, protože mašina je jinak v cajku? Ideálně někde v Praze / okolí. Díky moc!!

Dej tam to co tam patri a nebo to riskni na STK a pak si to das znovu

" Co to děláte?? Provádím vtipný úhybný manévr "
http://www.youtube.com/watch?v=UKzNVMzQy4w
Brkos (Člen)
06.02.2013 15:06:37

Jed na stk trilobit za uvalama smer kolingood

veryangryman (Člen)
06.02.2013 15:55:37

luboss psal:

policie pátrá radí informuje surprised

Lubossi zrovna od tebe bych cekal konstruktivnejsi prispevek..

Kdybych mel moznost tam aspon na otocku dat ty 70 a vyuzil to, tak to nebudu resit... Ale protoze to resim, tak tu moznost asi nemam idontknow

Jinak diky za tip...

luboss (Člen)
06.02.2013 16:51:44

mno tak když se podíváš do svého profilu, kde neni NIC, tak Ti asi nikdo nenabídne technickou s "problemovym" strojem ... co myslis?

enduro-team.cz | ... a B12 trochu z nostalgie, ale hlavně pro radost! KTM rulezz :-))
Mour (Člen)
06.02.2013 17:37:22

....a taky blázen by na internetu napsal kde je "dobrá" technická surprisedidontknow

veryangryman (Člen)
06.02.2013 17:44:00

Aha, takže když do profilu vyplnim nějaký nesmysly, tak bude situace hned lepší a rázem se stanu důvěryhodným? Aha, tak to jo... na příště se poučím.

A myslim, že je celkem evidentní, že mi nejde o nějaký ochcávání s doma postavenou koloběžkou, která si řiká o průser. Nicméně to je asi fuk. bad

Baltazar (Člen)
06.02.2013 17:45:20

asik nějakej diverzant
viz inzerát na zbraně
jsem blondýna a sháním devítku, nemám ZPbigsmile

The father of the little princess of the dawn
Filous (Člen)
07.02.2013 08:42:10

veryangryman psal:

Aha, takže když do profilu vyplnim nějaký nesmysly, tak bude situace hned lepší a rázem se stanu důvěryhodným? Aha, tak to jo... na příště se poučím.

A myslim, že je celkem evidentní, že mi nejde o nějaký ochcávání s doma postavenou koloběžkou, která si řiká o průser. Nicméně to je asi fuk. bad

...tagže dyš ti poradim stk f Ostravje a ty budeš s Chebu, tag pojedeš do Ostravy??? ...přemejšlejidontknow

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
XJelen (Člen)
07.02.2013 08:51:19

Filous psal:
veryangryman psal:

...tagže dyš ti poradim stk f Ostravje a ty budeš s Chebu, tag pojedeš do Ostravy??? ...přemejšlejidontknow

no a pak přijede PÁJA z Ostravy ti dát do huby, žes proflák kouzelnou STK na internetu bigsmile
jo a do Chebu určitě nee!!! evil

Strýcfajtr !!!
Kelly01 (Člen)
07.02.2013 09:36:19

Je to vůlasssmokin

God Save The Queen!
Kožak (Člen)
07.02.2013 12:37:53

jak anděl....:)

MRDAT!!!
Antihero (Člen)
07.02.2013 16:21:48

...dneska lidi co nenajdou na netu, nemají.surprised

There's a pie in the sky when you die.
pulmotor (Člen)
07.02.2013 16:49:12

Jen dement dá takovouhle info semidontknowidontknowidontknowidontknowidontknowidontknowidontknowidontknow
Proboha lidi zapněte mozek a nedělejte PRÚSERY ještě těm pár rozumnejm lidem který zústávaj solidárníheadshakeheadshakeheadshake

Není ostuda se jako blbec narodit ,ostuda je jako blbec umřít.
Brkos (Člen)
07.02.2013 18:30:52

Já jsem mu napsal kam jezdim já a nikdy jsem neměl s ničim problém. Ale žádná korupce tam nefunguje, jen jsem tam spokojenej

jardagsf (Člen)
07.02.2013 21:21:26

pulmotor psal:

Jen dement dá takovouhle info semidontknowidontknowidontknowidontknowidontknowidontknowidontknowidontknow
Proboha lidi zapněte mozek a nedělejte PRÚSERY ještě těm pár rozumnejm lidem který zústávaj solidárníheadshakeheadshakeheadshake

STK Komat Dolni Trebonin u Ceskych Budejovic - hlavni cesta do C.Krumlova

jardagsf byvaly zamestnanec sveho byvaleho zamestnavatele milujicisurprisedbigsmilebigsmilebigsmile

MOTO KOZZI GRISO
Mour (Člen)
07.02.2013 22:19:19

jardagsf psal:
pulmotor psal:

jardagsf byvaly zamestnanec sveho byvaleho zamestnavatele milujicisurprisedbigsmilebigsmilebigsmile

bigsmilebigsmile

XJelen (Člen)
08.02.2013 08:52:32

jardagsf psal:
pulmotor psal:

až za hrob bigsmile

Strýcfajtr !!!
mi (Člen)
08.02.2013 09:11:57

XJelen psal:
jardagsf psal:
pulmotor psal:

až za hrob bigsmile

Mužu jen doporučit takovejm pussy co todle vlákno založil bigsmile

svět je cirkusovej stan

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS