Nejsi přihlášen
Re: Ten dědek Klaus se snad posral..
Ondráš psal:Takže se Ti tu vlastně nežije špatně, ne?
Neřikám, že sem nějaká socka, ale určitě, když bysme neměli tam nahoře takový svině, který nás škubou kde můžou, tak by se mi žilo mnohem líp.
Jinde by si člověk vydělal třeba víc, žil mezi slušnějšíma lidma... atd. atd.
Ale když už si tady něco vybudoval, tak už to neni tak jednoduchý se na všechno vykašlat, sbalit si kufr a vodletět někam kde nikoho neznáš a budeš doufat, že se tam chytíš.
A hlavně už taky nemám jenom jeden kufr
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
Ondráš psal:osiris psal:...no však ono to taky není tak jak jsi to popsal
Alespoň že už se nenadává na to, že za to můžou komunisti.
Mam se dobre. To ze si po 5 letech najdu duvod si zanadavat je normalni..
Holuby do huby mi tu nelitaj ale nepredru se ;-)
Bandit pičo
Ondráš psal:osiris psal:...no však ono to taky není tak jak jsi to popsal
Nene chlape.Do piče to šlo hned po Bílé hoře
Lopatkou mezi kulky,nebo kulku mezi lopatky??
Fresh Man psal:Ondráš psal:osiris psal:...no však ono to taky není tak jak jsi to popsal
Holuby do huby mi tu nelitaj ale nepredru se ;-)
Tys tam jel prznit turistky...do toho bych politiku netahal
"Jen dvě věci na světě smrdí jako ryba, jedna z nich je ryba."
Myšák psal:Fresh Man psal:Ondráš psal:
Alespoň že už se nenadává na to, že za to můžou komunisti.Mam se dobre. To ze si po 5 letech najdu duvod si zanadavat je normalni..
Holuby do huby mi tu nelitaj ale nepredru se ;-)Tys tam jel prznit turistky...do toho bych politiku netahal
ne é, takový Freš určitě, hm, ale určitě nejni
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:Myšák psal:Fresh Man psal:
Holuby do huby mi tu nelitaj ale nepredru se ;-)Tys tam jel prznit turistky...do toho bych politiku netahal
ne é, takový Freš určitě, hm, ale určitě nejni
jo neco takovyho rikala i pani z Jedovnic
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Honzik8719 (Člen) 06.01.2013 00:58:55 Offline |
Fresh Man psal:Haaaa :-o co pak říkala paní z jedovnic? ?? :-o
něco o poslednim obsluhování Bandiťáků a že je tam ted po mateřský a že si pamatuje na jednoho co je na Maltě...zbytek se mi zhlavy vytrousilo
...relativní kochač...
hlemejzd999 (Člen) 06.01.2013 01:05:15 Offline |
vorel psal:bejt z prahy 6 nejednal bych jinak
bejt z Prahy , zastřelil bych se rovnou ...před tim se nedá utéct jinam
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Banditatom (Člen) 06.01.2013 11:03:18 Offline |
hlemejzd999 psal:vorel psal:bejt z prahy 6 nejednal bych jinak
bejt z Prahy , zastřelil bych se rovnou ...před tim se nedá utéct jinam
dobře ty
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom (Člen) 08.01.2013 19:26:48 Offline |
osiris psal:...kdo jste neslyšel jeho čerstvej projev teď na čt, tak zkuste zprávy na jiným kanálu
Na zpravy necumim...mam vysoky krevni tlak... Ve zkratce prosim co vypotil?
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:osiris psal:...kdo jste neslyšel jeho čerstvej projev teď na čt, tak zkuste zprávy na jiným kanálu
Na zpravy necumim...mam vysoky krevni tlak... Ve zkratce prosim co vypotil?
On nic, to zlý novináři a zmanipulovaný lidi, je to útoka na něj, pana jedinečného nedotknutelného, páč se ho fšichni bojí
hlemejzd999 (Člen) 08.01.2013 21:17:34 Offline |
osiris psal:...kdo jste neslyšel jeho čerstvej projev teď na čt, tak zkuste zprávy na jiným kanálu
Vysvětlení prezidentské amnestie nakonec nepřišlo z právnických kruhů. Na veřejnost prosáklo z dobře informovaných zdrojů z okolí Petra Hájka, že Klaus nechtěl říct slovo amnestie. Podle všeho v zamyšlení utrousil pouze: "I'm nasty, yeah!"
Poslední dobou sem ho měl rát,zato,jak jebal do politiků,unie,ekologuvymrdanejch a podobně a von si to takhle na konci posere Jestli mu to stálo zato,ti kdo ho nezatratili za kuponovku ho zatratí za tohle Je to kokot
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Poslední dobou sem ho měl rát,zato,jak jebal do politiků,unie,ekologuvymrdanejch a podobně a von si to takhle na konci posere Jestli mu to stálo zato,ti kdo ho nezatratili za kuponovku ho zatratí za tohle Je to kokot
Přesně
Lopatkou mezi kulky,nebo kulku mezi lopatky??
SLUGI psal:Václav je
přesně tak je to pičus z pičusa
Nechce se mi věřt že něco takovýho udělal takle študovanej člověk bez rozmyšlení, muj názor je ten že dostane nebo dostal vod těch tunelářu uplatek tak velikej že zahodil svojí imidž a čest, teda es nákou někdy měl je to stejnej skorumpovanej zloděj jako celá naše vláda a všechny politycký strany kolem ní
svět je cirkusovej stan
nicola.foxx (Člen) 09.01.2013 13:20:40 Offline |
mi psal:Nechce se mi věřt že něco takovýho udělal takle študovanej člověk bez rozmyšlení, muj názor je ten že dostane nebo dostal vod těch tunelářu uplatek tak velikej že zahodil svojí imidž a čest, teda es nákou někdy měl je to stejnej skorumpovanej zloděj jako celá naše vláda a všechny politycký strany kolem ní
Wogo čestnej politik mi přinde stejná utopie, jako cikán studující vš při zaměstnání
Dyť u nás je politika jenom další odvjetví podnikání
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
mi psal:Nechce se mi věřt že něco takovýho udělal takle študovanej člověk bez rozmyšlení, muj názor je ten že dostane nebo dostal vod těch tunelářu uplatek tak velikej že zahodil svojí imidž a čest, teda es nákou někdy měl je to stejnej skorumpovanej zloděj jako celá naše vláda a všechny politycký strany kolem ní
tak o tom ani nepatrej, kdyz je to spoluzakladatel tunelarstvi a byl jeden z prvnich a zacali porcovat vse co slo
Billy psal:mi psal:Nechce se mi věřt že něco takovýho udělal takle študovanej člověk bez rozmyšlení, muj názor je ten že dostane nebo dostal vod těch tunelářu uplatek tak velikej že zahodil svojí imidž a čest, teda es nákou někdy měl je to stejnej skorumpovanej zloděj jako celá naše vláda a všechny politycký strany kolem ní
tak o tom ani nepatrej, kdyz je to spoluzakladatel tunelarstvi a byl jeden z prvnich a zacali porcovat vse co slo
tady to je polopatě http://www.zvedavec.org/komentare/2013/ … logiku.htm
...a bude hůř!
nicola.foxx psal:mi psal:Nechce se mi věřt že něco takovýho udělal takle študovanej člověk bez rozmyšlení, muj názor je ten že dostane nebo dostal vod těch tunelářu uplatek tak velikej že zahodil svojí imidž a čest, teda es nákou někdy měl je to stejnej skorumpovanej zloděj jako celá naše vláda a všechny politycký strany kolem ní
Wogo čestnej politik mi přinde stejná utopie, jako cikán studující vš při zaměstnání
Dyť u nás je politika jenom další odvjetví podnikání
jaký lidi takový politici, na to nezapomínejte
řikám si hurikán
nicola.foxx (Člen) 10.01.2013 08:27:57 Offline |
Tohle mě pokaždy nasere. Když někdo řekne, že jaký lidi takoví politici, tak mám pak pocit, že jsem všeho schopnej neschopnej lhář, zloděj, podvodník, netáhlo atd..
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
nicola.foxx psal:Tohle mě pokaždy nasere. Když někdo řekne, že jaký lidi takoví politici, tak mám pak pocit, že jsem všeho schopnej neschopnej lhář, zloděj, podvodník, netáhlo atd..
..mno tag každej asik jag se cejtí a podle toho moudra bleje
OOUUJEEEEEEEEE!!!!
karlos100 psal:Billy psal:mi psal:Nechce se mi věřt že něco takovýho udělal takle študovanej člověk bez rozmyšlení, muj názor je ten že dostane nebo dostal vod těch tunelářu uplatek tak velikej že zahodil svojí imidž a čest, teda es nákou někdy měl je to stejnej skorumpovanej zloděj jako celá naše vláda a všechny politycký strany kolem ní
tady to je polopatě http://www.zvedavec.org/komentare/2013/ … logiku.htm
Presne tak , kdyby ho jednou chytli a odsoudili za vlastizradu, dat tem kurvam co maji tvare a jsou videt dozivoti, ale to se tady nikdy nestane, to by se musela ja kurva stat katastrofa ve svete a zmenit na nejakej novej rezim. S novym rozbehem a co si budem rikat zase k takovymu bordelu a porad znova a mozna jeste k horsimu stavu.
a nejvíc mě baví jak ten samolibej zmrd (myslím současnýho prezidenta), jak necítí potřebu svůj čin obhájit a vysvětlit i když proti němu stojí 99,5% republiky ( to půlptocento dělá jeho rodina, rodina Jákla a Hájka a těch sedm tisíc propuštěnejch).
Viz jeho včerejší prohlášení.
Nejvíc mě na tom doprdele sere, že to byl zase míč zdarma na polovinu levice Dyš ty kokoty z čssssd poslouchám, tak jim prostě musí každej zakejvat, kurva dopiče to sem se zase nasral
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:a nejvíc mě baví jak ten samolibej zmrd (myslím současnýho prezidenta), jak necítí potřebu svůj čin obhájit a vysvětlit i když proti němu stojí 99,5% republiky ( to půlptocento dělá jeho rodina, rodina Jákla a Hájka a těch sedm tisíc propuštěnejch).
Nejvíc mě na tom doprdele sere, že to byl zase míč zdarma na polovinu levice Dyš ty kokoty z čssssd poslouchám, tak jim prostě musí každej zakejvat, kurva dopiče to sem se zase nasral
proc by to mel obhajovat? Do toho udajnyho pul procenta me muzes taky klidne pripsat. Sice za nim nestojim, ale zaroven nestojim ani proti nemu
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Loser psal:XJelen psal:a nejvíc mě baví jak ten samolibej zmrd (myslím současnýho prezidenta), jak necítí potřebu svůj čin obhájit a vysvětlit i když proti němu stojí 99,5% republiky ( to půlptocento dělá jeho rodina, rodina Jákla a Hájka a těch sedm tisíc propuštěnejch).
Nejvíc mě na tom doprdele sere, že to byl zase míč zdarma na polovinu levice Dyš ty kokoty z čssssd poslouchám, tak jim prostě musí každej zakejvat, kurva dopiče to sem se zase nasralproc by to mel obhajovat? Do toho udajnyho pul procenta me muzes taky klidne pripsat. Sice za nim nestojim, ale zaroven nestojim ani proti nemu
asi máš pravdu, proč bych vám to měl vysvětlovat, udělal jsem to protože můžu a vy si všichni můžete políbit prdel, bo ty dva měsíce už mě neposerete, stejně jsem ještě neskončil a ještě něco vám ukážu
Strýcfajtr !!!
vysvetlovani a obhajovani jsou dve ruzny veci. Soudce taky nikde (vetsinou) neobhajuje vysi trestu, ktery udelil v zakonem stanovenem rozmezi. Proste ma pravo dat trest na spodni hranici, na horni hranici nebo nekde mezi. Je to jen na nem
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
XJelen psal:Loser psal:XJelen psal:a nejvíc mě baví jak ten samolibej zmrd (myslím současnýho prezidenta), jak necítí potřebu svůj čin obhájit a vysvětlit i když proti němu stojí 99,5% republiky ( to půlptocento dělá jeho rodina, rodina Jákla a Hájka a těch sedm tisíc propuštěnejch).
Nejvíc mě na tom doprdele sere, že to byl zase míč zdarma na polovinu levice Dyš ty kokoty z čssssd poslouchám, tak jim prostě musí každej zakejvat, kurva dopiče to sem se zase nasralproc by to mel obhajovat? Do toho udajnyho pul procenta me muzes taky klidne pripsat. Sice za nim nestojim, ale zaroven nestojim ani proti nemu
asi máš pravdu, proč bych vám to měl vysvětlovat, udělal jsem to protože můžu a vy si všichni můžete políbit prdel, bo ty dva měsíce už mě neposerete, stejně jsem ještě neskončil a ještě něco vám ukážu
Prezentovatelne vysvetleni neni, tak proto
řikám si hurikán
XJelen psal:Loser psal:XJelen psal:a nejvíc mě baví jak ten samolibej zmrd (myslím současnýho prezidenta), jak necítí potřebu svůj čin obhájit a vysvětlit i když proti němu stojí 99,5% republiky ( to půlptocento dělá jeho rodina, rodina Jákla a Hájka a těch sedm tisíc propuštěnejch).
že se rozčiluješ,brašule
prostě dal generální pardon svejm kámošům,co se jim nedařilo prastarý podvody
zamést pod koberec A s nima se svezli holt ostatní šmejdi,no..
že se necháte tím běsněním kriplů z pseudozpráv vůbec nakazit
a že to nahrává oranžovo-rudejm je jasný,ale ti stejně pravici válcujou
i bez toho.. a jako prostýho pobíječe much se mě to dotýká,jen pokud
mi z nějakýho důvodu ztrpčujou život,nebo plánovitě omezujou mojí
osobní svobodu.. svět se stal Orwelovským,lepší to nebude,tak se není
třeba ani divit ani rozčilovat..
...a bude hůř!
hlemejzd999 (Člen) 10.01.2013 12:51:39 Offline |
karlos100 psal:svět se stal Orwelovským,lepší to nebude,tak se není
Teď už zbývá jen poslední možnost, když už ty tuneláře nechtěj zašít do báně a to zákon o prokázání nabytí majetku, ale jelikož toho se zleva ani zprava nejspíš nedočkáme, tak už zbývá jen Viva la Revolution
Comandante Che Guevara Hasta Siempre http://www.youtube.com/watch?v=SSRVtlTwFs8
Lepší někdy, než nikdy.
karlos100 psal:XJelen psal:Loser psal:proc by to mel obhajovat? Do toho udajnyho pul procenta me muzes taky klidne pripsat. Sice za nim nestojim, ale zaroven nestojim ani proti nemu
že se rozčiluješ,brašule
Že tim potřeboval pomoct ještě než skončí svejm kámošům je jasný a v podstatě se to dalo čekat, že se tim svezou i jiní je jasný, jen mi kurva vadí, že si ten píčus nedal ani snahu to udělat tak aby to celý nebylo donebevolající a v podstatě je mu u prdele co si o tom ostatní myslí. Tohle prostě načmáral ve špindlu v aprés ski pod Hromovkou mezi jízdama, ale od hlavy státu bych předpokládal dotažení do posledních detailů, tak aby to minimálně vypadalo jako úkon prezidenta republiky.
a to posraný Bavorsko nás pořád nechce přiojit posraný 4km co by jim to kurva udělalo?
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:karlos100 psal:XJelen psal:
asi máš pravdu, proč bych vám to měl vysvětlovat, udělal jsem to protože můžu a vy si všichni můžete políbit prdel, bo ty dva měsíce už mě neposerete, stejně jsem ještě neskončil a ještě něco vám ukážuže se rozčiluješ,brašule
třeba ani divit ani rozčilovat..Že tim potřeboval pomoct ještě než skončí svejm kámošům je jasný a v podstatě se to dalo čekat, že se tim svezou i jiní je jasný, jen mi kurva vadí, že si ten píčus nedal ani snahu to udělat tak aby to celý nebylo donebevolající a v podstatě je mu u prdele co si o tom ostatní myslí. Tohle prostě načmáral ve špindlu v aprés ski pod Hromovkou mezi jízdama, ale od hlavy státu bych předpokládal dotažení do posledních detailů, tak aby to minimálně vypadalo jako úkon prezidenta republiky.
a to posraný Bavorsko nás pořád nechce přiojit posraný 4km co by jim to kurva udělalo?
bys chtěl za vládkyni vidlačku merkelovou
...a bude hůř!
Drakoxxl psal:Teď už zbývá jen poslední možnost, když už ty tuneláře nechtěj zašít do báně a to zákon o prokázání nabytí majetku, ale jelikož toho se zleva ani zprava nejspíš nedočkáme, tak už zbývá jen Viva la Revolution
Comandante Che Guevara Hasta Siempre http://www.youtube.com/watch?v=SSRVtlTwFs8
Draku,na revoluce dneska už nikdo nemá koule
...a bude hůř!
Ale dá se udělat revoluce aji v dnešní době,jenom nám to média jaksi neřekla,místo toho nás masírujou nepodstatnejma pičovinama... Doporučuju přečíst,je to důkaz že to jde a že si můžou lidi vládnout,aniž by to byl komunizmus. http://www.informacezbrna.cz/clanky/spo … -7113.html
VikecB12 psal:Ale dá se udělat revoluce aji v dnešní době,jenom nám to média jaksi neřekla,místo toho nás masírujou nepodstatnejma pičovinama... Doporučuju přečíst,je to důkaz že to jde a že si můžou lidi vládnout,aniž by to byl komunizmus. http://www.informacezbrna.cz/clanky/spo … -7113.html
čekal jsem kdo vytáhne Island ale kámo,jim se to revoltuje,je jich třistatisíc, všichni se vzájemně znají a třičtvrtě jsou příbuzný
se domluvili v neděli u pivka,že vyfakujou bankéře a jiný zloděje
...a bude hůř!
karlos100 psal:VikecB12 psal:Ale dá se udělat revoluce aji v dnešní době,jenom nám to média jaksi neřekla,místo toho nás masírujou nepodstatnejma pičovinama... Doporučuju přečíst,je to důkaz že to jde a že si můžou lidi vládnout,aniž by to byl komunizmus. http://www.informacezbrna.cz/clanky/spo … -7113.html
čekal jsem kdo vytáhne Island ale kámo,jim se to revoltuje,je jich třistatisíc, všichni se vzájemně znají a třičtvrtě jsou příbuzný
se domluvili v neděli u pivka,že vyfakujou bankéře a jiný zloděje
Šak u nás taky chodí dost lidí na pifka I já sem patříval mezi ně...
VikecB12 psal:karlos100 psal:VikecB12 psal:Ale dá se udělat revoluce aji v dnešní době,jenom nám to média jaksi neřekla,místo toho nás masírujou nepodstatnejma pičovinama... Doporučuju přečíst,je to důkaz že to jde a že si můžou lidi vládnout,aniž by to byl komunizmus. http://www.informacezbrna.cz/clanky/spo … -7113.html
se domluvili v neděli u pivka,že vyfakujou bankéře a jiný zlodějeŠak u nás taky chodí dost lidí na pifka I já sem patříval mezi ně...
Viktore,nebul,pifko ti nemůže uškodit,jen nesmíš dát bečku za víkend..
lidskejch vosum za večer a bude to ok..
...a bude hůř!
Loser psal:vono zase vopatrne s tou revoluci. Che Guevaru bych do toho radsi moc netahal. Abysme se nedostali opet tam, kde uz jsme jednou byli
Tak jak rikas. Mam celkem alergii na čegevaru. Lidi ho nosej na tričku tlavhaj picoviny a vubec nevědí co zpusobil a kolik lidí zahubyl..
Bandit pičo
Loser psal:vono zase vopatrne s tou revoluci. Che Guevaru bych do toho radsi moc netahal. Abysme se nedostali opet tam, kde uz jsme jednou byli
Tak jak rikas. Mam celkem alergii na čegevaru. Lidi ho nosej na tričku tlavhaj picoviny a vubec nevědí co zpusobil a kolik lidí zahubyl..
Bolševika na ně
Bandit pičo
Tak je to tady, teď mě volala šéfová z brigády, že jsem asi někoho zamknul na chodbě před posilkou, nemohl se dostat do posilovny, ani ven, tak utekl po střeše...když by domovník nenechal klíč u vikýře, tak by nepláchnul.
Doufám, že mě příště nepřetáhnou po palici...
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
No hlavně, že ti opravdu těžcí zločinci budou potrestáni
Deník má k dispozici interní dokument Kanceláře prezidenta republiky, který ilustruje hradní debatu kolem amnestie.
Z dokumentu vyplývá, že poradci zvažovali, zda amnestie dopadne na dva lidi, které Václav Klaus nemá v lásce - na dělníka Pavla Vondrouše, který loni vystřelil na prezidenta z airsoftové pistole, nebo na olomouckého řidiče autobusu Romana Smetanu, který pomaloval volební plakáty. Dopad na kauzy ekonomické kriminality se v dokumentu nerozebírají, píšou LN.
Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/amnestii-prezide … _domaci_hv
The father of the little princess of the dawn
Tak toe jasný,že se museli zaměřit na tyhle dva gaunery,ti sou totiž společnosti hrozně nebezpeční,mají totiž mozek v hlavě a chtějí ho používat a to je pro vladnoucí třídu nepřijatelný
čurák
VikecB12 psal:...mají totiž mozek v hlavě a chtějí ho používat...
Namalovat tykadla na reklamu na autobuse... To vyžaduje opravdu vysokou inteligenci.... U sedmi nebo osmiletého dítěte.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Tak bych chtěl Klausovi taky poděkovat,v ulici vykradli 4 baráky a já jsem bez kola za který jsem dával 17000,že děkuju Klausíkuz Bytízu jsi prej pustil 500 zmrdů,tak proč by chodili daleko,Příbram maj nejblíž
Stránky: 1 2