Nejsi přihlášen
Prší...
Včera jedem, Račice kouknu málo motorek zatím... tak, že jako jedem Litoměřice, 10 km před se zvedá vítr jako prase, obracíme letíme Liběchov situace s deštěm vypadá dobře, dáváme Dubou, cesta zpět hned za dubou déšť, moc prima zatačky, lepší by byla pramice. v Tupadlých potkávam Martyse plave na druhou stranu.... :o)
Dnes vyrážím na plochou dráhu Mšeno sedíme koukáme na mraky nad náma a občas někdo pronese, z toho nepoteče. najednou první kapka a už se zase jelo. (plavalo)..
přestává mě bavit pořád něco sušit....
*** Co mi není rovno, po tom je mi ho*no ***
Re: Prší...
to Zdenák:
veslovat v doubí slalom je na
- ja letos jestě nezmok, což je divny, protože lóni jsem toho najezdil snad vic po vodě než-li po suchu ...
na ty plochy draze se aspon ale neprasilo do kelímku s pivem ne ???
počasí je nevyzpytatelná potvora (něco jako ženská )
neveřím ničemu co krvácí pět dní a neumře
Zdenák psal:Včera jedem, Račice kouknu málo motorek zatím... tak, že jako jedem Litoměřice, 10 km před se zvedá vítr jako prase, obracíme letíme Liběchov situace s deštěm vypadá dobře, dáváme Dubou, cesta zpět hned za dubou déšť, moc prima zatačky, lepší by byla pramice. v Tupadlých potkávam Martyse plave na druhou stranu.... :)
Vogo celej tejden se těším že to vemu na chalupu přes Dubouj , do Mělníka sucho ,v želízech leják jak svin a ten me doprovázel až do Mnich.hradište ale vynahradil jsem se ti v sobotu a dneska s Myšákem na železnaku,frýdlantu atd .
MartysN6 psal:Zdenák psal:Včera jedem, Račice kouknu málo motorek zatím... tak, že jako jedem Litoměřice, 10 km před se zvedá vítr jako prase, obracíme letíme Liběchov situace s deštěm vypadá dobře, dáváme Dubou, cesta zpět hned za dubou déšť, moc prima zatačky, lepší by byla pramice. v Tupadlých potkávam Martyse plave na druhou stranu.... :)
Vogo celej tejden se těším že to vemu na chalupu přes Dubouj , do Mělníka sucho ,v želízech leják jak svin a ten me doprovázel až do Mnich.hradište ale vynahradil jsem se ti v sobotu a dneska s Myšákem na železnaku,frýdlantu atd .
Tak sem vcera dobyl druhou metu po stupackach a v jedny ostrejsi u zeleznaku sem vzal asfalt tim padakem Musel sem si na chalupu pro cisty trenky Mel si pravdu..je to jak nemoc
"Jen dvě věci na světě smrdí jako ryba, jedna z nich je ryba."
Myšák psal:Tak sem vcera dobyl druhou metu po stupackach a v jedny ostrejsi u zeleznaku sem vzal asfalt tim padakem Musel sem si na chalupu pro cisty trenky Mel si pravdu..je to jak nemoc
Ale bylo to na tobě vidět ta radost, nicméně víš co bude následovat---sundáš ty drahý padáky
MartysN6 psal:Myšák psal:Tak sem vcera dobyl druhou metu po stupackach a v jedny ostrejsi u zeleznaku sem vzal asfalt tim padakem Musel sem si na chalupu pro cisty trenky Mel si pravdu..je to jak nemoc
Ale bylo to na tobě vidět ta radost, nicméně víš co bude následovat---sundáš ty drahý padáky
a takova drahota to byla
"Jen dvě věci na světě smrdí jako ryba, jedna z nich je ryba."
Stránky: 1