Nejsi přihlášen
Telefon...:(
Sem trochu v pasti, bo sem změnil operátora a myslel si, že founy už se dávno neblokujou....no a ono hovno moje nokia E5 je blokovaná....dopátral jsem se že na krabici by měl bejt nějakej kód, ale krabici už dávno nemám....takže sem asi v píči :(
Takže jestli někdo ví jak to ZADARMO odblokovat sem s tim.
A jestli to nejde co si mám koupit za foun? Telefony mě nebavěj, chci to na volání na internet sem tam, když něco hledám a sem tam mail. Hlavní je abych to nemusel každej den nabíjet. Pohotovostní režim by byl fajn aspoň přes 600 hodin a aby to vydrželo sem tam nějakej ten pád....a samo že za skorodarmo.... 5litrů max (a to mě musí fakt oslovit)
ci fix a to mi ta E5 fakt vyhovuje
Re: Telefon...:(
http://www.alza.cz/caterpillar-cat-b10- … 3god9ksAqQ
neni to za bůra ale mně se to líbí
to jebu
![]() |
nicola.foxx (Člen) 21.02.2013 19:09:49 Offline |
bobule psal:http://www.alza.cz/caterpillar-cat-b10-d364093.htm?kampan=adw1_dsa-alza&gclid=COGTucHmx7UCFUUV3god9ksAqQ
neni to za bůra ale mně se to líbí
Hesky pjekne
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
nejlepší mobil a vydrží tejden...
http://www.gagbay.com/gag/nokia_3310-11586/
Lepší první v pekle, než druhej v nebi...
Lihy psal:Sem trochu v pasti, bo sem změnil operátora a myslel si, že founy už se dávno neblokujou....no a ono hovno moje nokia E5 je blokovaná....dopátral jsem se že na krabici by měl bejt nějakej kód, ale krabici už dávno nemám....takže sem asi v píči :(
A jestli to nejde co si mám koupit za foun? Telefony mě nebavěj, chci to na volání na internet sem tam, když něco hledám a sem tam mail. Hlavní je abych to nemusel každej den nabíjet. Pohotovostní režim by byl fajn aspoň přes 600 hodin a aby to vydrželo sem tam nějakej ten pád....a samo že za skorodarmo.... 5litrů max (a to mě musí fakt oslovit)
ci fix a to mi ta E5 fakt vyhovuje
rozumím temu dobře, že to máš blokovaný jen na jednoho operátora? woe šak to ti odblokujů na počkání téměř f každý prodejně founů za kilo
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Lachtan psal:nejlepší mobil a vydrží tejden...
http://www.gagbay.com/gag/nokia_3310-11586/
jo
MRDAT!!!
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 22.02.2013 06:26:17 Offline |
Koldan psal:Lihy psal:Sem trochu v pasti, bo sem změnil operátora a myslel si, že founy už se dávno neblokujou....no a ono hovno moje nokia E5 je blokovaná....dopátral jsem se že na krabici by měl bejt nějakej kód, ale krabici už dávno nemám....takže sem asi v píči :(
ci fix a to mi ta E5 fakt vyhovujerozumím temu dobře, že to máš blokovaný jen na jednoho operátora? woe šak to ti odblokujů na počkání téměř f každý prodejně founů za kilo
tak nejak me ted nedavno prehravali celej soft za dve kilca ta nevim proc byto neumeli odblokovat za jeste min.jen si zazalohuj radsi kontakty nez s tim pujdes neco delat
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
huskyb12 psal:Lihy psal:co třeba tohle?
Samsung Galaxy Xcovermá ho Svatej a muj mladej - ten tvrdí, že je pomalej ...
jj,jak říká pán nademnou, je pomalej,ale mně stačí. Taham ho po stavbach,takže samej prach,spadnutí na zem atd.,ale porad funguje. Kluci ho třeba na celej večer hodili do pulitru piva a nic se mu nestalo a dokonce zkoušeli zabodnout nuž do displeje,taktéž nic.
Akorat mam nekdy problem se signalem.
Amen. . .
Lihy psal:co třeba tohle?
Samsung Galaxy Xcover
Mam ho doma. Jestli ti nevadi ze je to trochu pomalejsi, sem tam se sekne a tak...proste zadny delo, ale navigace a internet na tom funguje. Vydrzi to ale celkem dost...takze i moje zachazeni. S nejakou extra vydrzi baterky ale nepocitej...
"Jen dvě věci na světě smrdí jako ryba, jedna z nich je ryba."
Tak jsem to pořešil tim samym modelem za tašku hrušek od kámoše bo se mu válel doma....vadil mu českej soft a anglická klávesnice....prostě na některejch klávesách to psalo jiný znaky než byly na tlačítkách :) ...klávesnice sem prohodil a hotovo
Takže pohoda. Mail si přečtu, nemusim se učit nic novýho a baterka mi vydrží tejden, v případě nevolání 14 dní
Stránky: 1