Nejsi přihlášen
...pilotí Bramboráků sou sympaťácí
...jezdim s tymdle na prdeli plechofky:
...a dneska f Práglu při popojíždění f koloně přes Čerňák se za mě povjesilo ňáký Bávo, myslim že Scarver a najednou na mě začne blikat, tag koukam do spjetnýho, spolujestkyně ukazuje na zadek auta a vobá zdravjej...tag sem je taky vodmávnul, dršku vot ucha k uchu a měl sem hnet heskej den ...to já jen tag, prostě sem vám chtěl jako říct, že sme jakože populární a že nás maj rádi i germánofilové
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
inkvizitorr (Administrator) 23.05.2007 18:05:02 Offline |
Re: ...pilotí Bramboráků sou sympaťácí
Loser psal:bych chtel taky takovou nalepku
je měl vjetnamec i na horách, dybys nebyl furt zlitej a zhulenej tak sis jí tam moh vyzvednout
doba je temná...
osiris psal:martysovi: tudlenc lacinou myslels ?
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … itlogo.jpg
Nemas jeste nejakou skladem?
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
Pavel_B12 psal:osiris psal:martysovi: tudlenc lacinou myslels ?
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … itlogo.jpgNemas jeste nejakou skladem?
...posli mi mejlem adresu
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
No mám z tej samolepky to Pičo na každej straně podsedlofky pod nápisem bandit a do třetice na svjetle fzadu a na semaforech se lidi kochajjediná maminka to nechápe ale otec mě říkal že sem taky piča tak ať to tam nechám
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:No mám z tej samolepky to Pičo na každej straně podsedlofky pod nápisem bandit a do třetice na svjetle fzadu a na semaforech se lidi kochajjediná maminka to nechápe ale otec mě říkal že sem taky piča tak ať to tam nechám
JJ otec moc dobře ví co zplodil Má recht!
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Zdenda psal:PALOUS psal:No mám z tej samolepky to Pičo na každej straně podsedlofky pod nápisem bandit a do třetice na svjetle fzadu a na semaforech se lidi kochajjediná maminka to nechápe ale otec mě říkal že sem taky piča tak ať to tam nechám
JJ otec moc dobře ví co zplodil Má recht!
Ty jich dostaneš
Jebat motorky :-)
Stavros Niarchos (Člen) 24.05.2007 06:12:46 Offline |
Pro Filouse:
škemrám , smutně koukám.Nešla by také poslat předloha na můj e-Mail. Nechám vydělat místní reklamku a polepím rejdařství. Slávu Bandit Pičo! je přeci třeba šířit jako zvěrozvěstové víru do celého Mira.
Díky, díky, díky.
Když to nejde po dobrém, dělej to násilím. Jestliže se to ulomí, šlo o vadnou součástku.
Stavros Niarchos psal:Pro Filouse:
škemrám , smutně koukám.Nešla by také poslat předloha na můj e-Mail. Nechám vydělat místní reklamku a polepím rejdařství. Slávu Bandit Pičo! je přeci třeba šířit jako zvěrozvěstové víru do celého Mira.
Díky, díky, díky.
...maš to tam...
Tom psal:To Filous nebo Řek: Kucí pošlete mi taky prosím tu předlohu na mail. Ať můžu trošku vytapetovat auta
Budu vám velice zavázanej a okolí myslim taky
díky
...mrkni do schránky...
Filous psal:Tom psal:To Filous nebo Řek: Kucí pošlete mi taky prosím tu předlohu na mail. Ať můžu trošku vytapetovat auta
díky...mrkni do schránky...
to FIlous: taky prosim, prosim
Žij okamžikem, protože ta chvíle co právě prožíváš, se už nikdy nevrátí!
Roman :) psal:Filous psal:Tom psal:To Filous nebo Řek: Kucí pošlete mi taky prosím tu předlohu na mail. Ať můžu trošku vytapetovat auta
díky...mrkni do schránky...
to FIlous: taky prosim, prosim
...letí...
inkvizitorr psal:Loser psal:bych chtel taky takovou nalepku
je měl vjetnamec i na horách, dybys nebyl furt zlitej a zhulenej tak sis jí tam moh vyzvednout
Kua a jak to mam cuchat, ze to tam vjetnamec dovezl? Jak predeme postavej chlast, tak me nic jinyho nezajima.
Proc nemel postavenej stanek treba v kurarne (kde jsem travil nejvic casu)?
Safra, tak mi poslite taky na mejl nekdo ty vobrazky, ja uz si to necham nekde vyrobit!
Dik
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Jo, jo, někerý piloti bramboráků sou prej sympaťáci, sem vo tom taky už slyšel
Tyjo Filousi čim to leštíš, z tý fotky se dá číst celej příběh Alenky za zrcadlem:
je krásně jasný jarní den (stromy sou eště zelený), teplota kolem 12 stupňů (máš bundu, ale už bez čepice), bezvětří (vlasy ti nevlajou)
do teď sem si teprv všim toho data dole, sem čolek
no a vzadu za ohradou je hráz rybníka?
trochu problém mi dělá to asischodiště s těma trubkama, že by to byl dvůr ňáký fabriky?
Tajnej:
...čéče, ty seš dešifrátor ...enem ta hrás rybnika nejni hrás rybnika, ale břech řeky Jizery a schody vedou k nám do továrny...a leštim leštěnkou vot Analu, teda vot Aralu ...i motyku, bo co sem skoušel, tag tedle puding je na černou nejlepčí, stačí to napatlat, nechat zaschnout a rukávem flanelový košile přeblejsknout
Vojta:
...z výše uvedenýho vyplývá, že máš bludišťáka
vOjTaB6 psal:Filous!!!!: jakou leštěnku vot Análu??? By se mi hodila na Black Prince , protože starej dobrej Autopoliš uš mi došel a nic novýho není tak dobrý
...no prostě takovou béžovou v modrý piksle ...dyš nezapomenu, tag to vyfotim, ale myslim, že uš jí stejnag neseženeš, bo Anál uš tady distribuuje enem voleje a náplně do motoru a tudle kosmetiku uš tady snat zamázli
Filous: zkus Sonax v černý barvě
http://www.sonax.cz/web/image_cla/11248 … stenka.jpg
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
...nic tajnýho woeeee, píšu vám to furt profi leštěnka 3M Finesse-it (i uremcanej furat už před ní smeká a klaní se až k zemi )
...dál jen na rychlý přelítnutí a proti nalepení much perfektně funguje leštící vosk bez abraziva MAFRA Carlux
Sem to chtel vcera trochy nablejskat, abych dneska nedelal v Olmiku vostudu, ale bohuzel jsem nekde potratil ten pripravek, co jsem predtim pouzival na chrom.
Ale protoze jsem Mekgajvr a ferda mravenec v jedny vosobe, tak jsem doma holkam slohnul Pronto na sklo,kov, plasty, atp. A svete div se - vsechen chrom se blejskal jak nikdy pred tim a kdyz sem tim vylestil i svetlo, tak to vypadalo, ze tam neni zadny sklo
Od ted uz jen Pronto Multi
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
To Osiris - nemáš prosím ještě nějakou zbylou nálepku v kredenci pro Jíru a druhou pro jeho starého, skoro nemohoucího otce? ...mimochodem,včera na jeho B6 poprvé v životě letěl 180! ...za mým výfukem Předtím v autě nejvýš 150, večer to povídal každýmu na potkání , stává se z něho dobrej Bandit
BMW Pičo! :-)
jírovi: abychom si rozuměli, já mám ty samolepky motorky s nápisem bandit (včetně tý předlohy), ale jestli myslíš samolepku s nápisem bandit pičo, tak to můžeš koupit jen na srazu
ps: jestli chceš tu s motorkou, tak mi to pošli mejlem a napiš výběr barvy - bílá, šedá, černá (vč. adresy pro zaslání poštou, nebo jestli chceš poslat jen tu předlohu a necháš si to vyrobit sám, předlohu mám vytvořenou buď jako jpg obrázek, nebo jako cdr soubor v křivkách pro corel k výrobě)
osiris psal:vorel psal:Osi, vogo, začíná se to nějak loupat
...mlč woe, nebo bude průser
Identifikace je jasná, na detailech záleží u motorek, které máme v garáži
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
Lihy psal:Vorel vogo už si taky simpaťák nebo stále simpaťák čekatel :)
...myslim, že eště sYmpaťák čekatel, bo podle toho jag sme spolu naposlet mluvili, tag tipuju, že právje teť ňákej tureckej gastarbajtr montuje ten divnej motór naplacato do rámu
vorel psal:děte v , vobá
sem náhodou fčera viděl v nymburkovi ten R1200R se sedřenejma vochranejma lištama na válcích, vogo, prej z vokruhu
...no to nejni zas taková machrovina, bo u tohodle divnomotóru naplacato musíš ty hrnky vodřít i dyš se votáčíš na silnici ...apropó, teť vocať vodjel Míra D a nechal ti tady u mě dáreček, tag se tady u mě pro to co nejdříf staf
Filous psal:for Vorel:
...hele, dyby náhodou ti k tomu peklostroji nedali manuál, jag se na tom jezdí, tag Pšán ti ho sehnal a tady ho máš:
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … omics2.jpg
...dyštag si to vytiskni a vos to sebou
SV 1000S
Stránky: 1