Nejsi přihlášen
K.a.s.y.m. (Člen) 16.04.2009 10:31:13 Offline |
Problém s elektrikou
dotaz při ustálený rychlosti 150 na šestku mi to tak po 10 vetřinách jízdy vypne motor tak na 2-3 vteřiny prostě otáčkoměr padne na nulu.Ostatní funguje normálně dál.Zkoušel jsem tuhle rychlost na 4 i 5 a nic to nedělá i jsem při těch asi 7500 ot jel na jiny rychlosti a taky nic.
Tak se ptám.Má Bandit hlídání zařazené rychlosti?Prohlížim schéma a našel jsem tam něco co neni nijak popsaný tuší někdo z vás co to je.Označil jsem to červeně.
Jinak elektriku už jsem prolez skoro celou.dneska ještě budu zkoušet otestovat spínač bočního stojánku ten mi taky nechodí a kouknu na tu destičku co rozsvicí neutrál a omezuje 2 a 3 rychlost a asi i proměřim sensor na polohu škrtící klapky a i proměřim cívky a vysokonapětový kable.Pak už dál nevim.všechny konektory jsem měl rozebraný a vyčištěný.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Re: Problém s elektrikou
Čoveče,neskoušel si zahejbat kabelama co vedou vot chcípáku na řídítkách,jestli tam třeba není nějakej nalomenej káblík,že by s nim jako v té rychlosti pohnul nápor vzduchu,ale to by asi vobčas udělalo třeba při zatáčení,nebo na hrbech,tak fakt nevím. Dělá to pravidelně,jakože pokaždé,nebo jenom sem tam? Skusil bych ten stojánek
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
K.a.s.y.m. (Člen) 16.04.2009 12:07:47 Offline |
VikecB12 psal:Čoveče,neskoušel si zahejbat kabelama co vedou vot chcípáku na řídítkách,jestli tam třeba není nějakej nalomenej káblík,že by s nim jako v té rychlosti pohnul nápor vzduchu,ale to by asi vobčas udělalo třeba při zatáčení,nebo na hrbech,tak fakt nevím. Dělá to pravidelně,jakože pokaždé,nebo jenom sem tam? Skusil bych ten stojánek
odzkoušeno proměřeno.
K.a.s.y.m. (Člen) 16.04.2009 12:08:10 Offline |
Paladin86 psal:Taky bych to ještě zkusim rozjet na 5 na 170 a pak až dát 6. Jestli to fakt dělá jenom při tej 150...
dělá to jen na 6
K.a.s.y.m. psal:Paladin86 psal:Taky bych to ještě zkusim rozjet na 5 na 170 a pak až dát 6. Jestli to fakt dělá jenom při tej 150...
dělá to jen na 6
Já jsem spíš myslel jestli jenom při 150 na 6ku? Nebo na 6ku od 150 vejš? Ještě mě napadlo.... Nejni rychlost 150 a ty otáčky na 6ku chvíle kdy to vybruje víc než jindy?
K.a.s.y.m. (Člen) 16.04.2009 12:41:54 Offline |
Paladin86 psal:K.a.s.y.m. psal:Paladin86 psal:Taky bych to ještě zkusim rozjet na 5 na 170 a pak až dát 6. Jestli to fakt dělá jenom při tej 150...
dělá to jen na 6
Já jsem spíš myslel jestli jenom při 150 na 6ku? Nebo na 6ku od 150 vejš? Ještě mě napadlo.... Nejni rychlost 150 a ty otáčky na 6ku chvíle kdy to vybruje víc než jindy?
ve vibracích jsem nějak rozdíl nepocítil,ale samozřejmně je to taky alternativa která mě napadla.Nějak víc přes 150 jsem to nezkoušel,ale co jsem zkoušel tak to nedělalo..těch 150 je nějakejch zakletejch.A pak je to je dost na když ti v týhle rychlosti zdechne motor.Je to jak kdyby tě někdo chytil nečekaně vzadu za madlo.
Každopádně dneska ještě přejdu všechny možný spínače a čidla co maj vliv na vypnutí motoru.Moc jich neni.A pak půjdu po kabelech který maj na starosti zapalovnání atd.
každopádně mě to pěkně
K.a.s.y.m. :
Ahoj. Troufnu si tvrdit, že je to na 99% policajtem na stojánku.
Měl jsem naprosto identický problém, řešil jsem to i tu jestli chceš mrkni na http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … hp?id=2275 ... řešil to tam Loser a já tam píšu celou svou story.
Ale problém vyřešen po tom, co jsem vyzkoušel vše jsem prostě jen zkusil toho policajta. Domáčkl jsem ho na doraz a zalepil izolačkou, aby furt držel a přešlo to. Takže jsem jen hodil stojánek do svěráku a víc ohnul tu packu, která přitláčí policajta a VYŘEŠENO.
Vím, že to zní až moc fantasticky a jednoduše, ale zkus to a uvidíš sám.
Tímto zpětně dík všem za pomoc.
" Můžu počítat s tím, že jsme přátelé ? "
K.a.s.y.m. (Člen) 16.04.2009 12:59:10 Offline |
Smokie psal:K.a.s.y.m. :
Ahoj. Troufnu si tvrdit, že je to na 99% policajtem na stojánku.
Měl jsem naprosto identický problém, řešil jsem to i tu jestli chceš mrkni na http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … hp?id=2275 ... řešil to tam Loser a já tam píšu celou svou story.
Ale problém vyřešen po tom, co jsem vyzkoušel vše jsem prostě jen zkusil toho policajta. Domáčkl jsem ho na doraz a zalepil izolačkou, aby furt držel a přešlo to. Takže jsem jen hodil stojánek do svěráku a víc ohnul tu packu, která přitláčí policajta a VYŘEŠENO.
Vím, že to zní až moc fantasticky a jednoduše, ale zkus to a uvidíš sám.
Tímto zpětně dík všem za pomoc.
to mám v plánu tak jako tak..a to že je to právě timhle mě napadlo jako jedna z prvních věcí.On totiž už nějakej špatnej je.protože motorka nejde nastartovat když je vyklopenej ať už tam je nebo neni rychlost.
K.a.s.y.m. (Člen) 16.04.2009 13:10:25 Offline |
to smokie:
čéče ty jsi tam napsal to co se ted děje mě a to doslova...Já jsem teda zatim přešel jen celou elektriku.Karbce jsem zamítl rovnou ty by nevypli motor.Ale jinak je to doslovně můj problém.Začnu tím stojánkem Díky
stojánek,nebo čidlo neutrálu. Nefšiml sis náhodou,jestli během toho co to kuckne náhodou neblikne kontrolka neutrálu,že by bylo nějaký pojebaný čidlo...To je podobný,jako kdyš sem já loni řešil tu KLRku,tam to nakomec bylo řídící jednotkou,vyřešil to ignitech za 5tis včetně montáže.
K.a.s.y.m. (Člen) 16.04.2009 13:22:19 Offline |
VikecB12 psal:stojánek,nebo čidlo neutrálu. Nefšiml sis náhodou,jestli během toho co to kuckne náhodou neblikne kontrolka neutrálu,že by bylo nějaký pojebaný čidlo...To je podobný,jako kdyš sem já loni řešil tu KLRku,tam to nakomec bylo řídící jednotkou,vyřešil to ignitech za 5tis včetně montáže.
hele neutrál neblik to vim na 100% jediny co se na budíkách dělo,že otáčkoměr padnul na nulu.
Ještě mě děs řídící jednotkou...to už jsi jak kámoš ten mi řek taky máš ji v dáš 2800 ignitech...tohle řešení budu brát jako poslední Prvně radši projdu všechy spínače vypínače čidla atd.Prostě krok po kroku
K.a.s.y.m. psal:VikecB12 psal:stojánek,nebo čidlo neutrálu. Nefšiml sis náhodou,jestli během toho co to kuckne náhodou neblikne kontrolka neutrálu,že by bylo nějaký pojebaný čidlo...To je podobný,jako kdyš sem já loni řešil tu KLRku,tam to nakomec bylo řídící jednotkou,vyřešil to ignitech za 5tis včetně montáže.
hele neutrál neblik to vim na 100% jediny co se na budíkách dělo,že otáčkoměr padnul na nulu.
Ještě mě děs řídící jednotkou...to už jsi jak kámoš ten mi řek taky máš ji v dáš 2800 ignitech...tohle řešení budu brát jako poslední Prvně radši projdu všechy spínače vypínače čidla atd.Prostě krok po kroku
Jo,taky sem prolezl asi stokrát celou elektriku,skoušel fšechno možný povotpojovat,propojit a furt to blblo,tak mě zbýval snímač horní ůvratě,cívky a zápalko. U tebe bude na 99% zakopanej pes v tom stojánku
K.a.s.y.m. (Člen) 16.04.2009 14:00:38 Offline |
VikecB12 psal:K.a.s.y.m. psal:VikecB12 psal:stojánek,nebo čidlo neutrálu. Nefšiml sis náhodou,jestli během toho co to kuckne náhodou neblikne kontrolka neutrálu,že by bylo nějaký pojebaný čidlo...To je podobný,jako kdyš sem já loni řešil tu KLRku,tam to nakomec bylo řídící jednotkou,vyřešil to ignitech za 5tis včetně montáže.
Ještě mě děs řídící jednotkou...to už jsi jak kámoš ten mi řek taky máš ji v dáš 2800 ignitech...tohle řešení budu brát jako poslední Prvně radši projdu všechy spínače vypínače čidla atd.Prostě krok po krokuJo,taky sem prolezl asi stokrát celou elektriku,skoušel fšechno možný povotpojovat,propojit a furt to blblo,tak mě zbýval snímač horní ůvratě,cívky a zápalko. U tebe bude na 99% zakopanej pes v tom stojánku
doufám,že jo
K.a.s.y.m. :
Je to tam zestručněný, a ty karbce jsem zkusil hned zezačátku, než jsem si všiml, že to prostě na chvíli celý chcípne a spadnou ty otáčky ve vteřině na nulu. Takže jsem šel po vzduchu atd.. Řídící jednotku jsem taky měnil (od kámoše) nepomohlo.
Rovnou to všechno sveď na policajta a ztrestej ho i za mě.
Mě se tehdy tolik ulevilo, že jsem neměl ani sílu mu vynadat
" Můžu počítat s tím, že jsme přátelé ? "
K.a.s.y.m. (Člen) 16.04.2009 14:20:07 Offline |
no z logiky věci vyplívá,že to dělá něco co dokáže vypnout motor a to umí jen policajt.nouzovej vypínač na řidítkách a spínačka a ve finále řídící jednotka.
mu dám pendrekem i za tebe
K.a.s.y.m. psal:no z logiky věci vyplívá,že to dělá něco co dokáže vypnout motor a to umí jen policajt.nouzovej vypínač na řidítkách a spínačka a ve finále řídící jednotka.
mu dám pendrekem i za tebe
...All Cops Are Bastards
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:no z logiky věci vyplívá,že to dělá něco co dokáže vypnout motor a to umí jen policajt.nouzovej vypínač na řidítkách a spínačka a ve finále řídící jednotka.
mu dám pendrekem i za tebe...All Cops Are Bastards
Filous, koukam, ze bys mohl doucovat Inkvizze tu anglictinu, jak tady kdysik psal
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
K.a.s.y.m. (Člen) 16.04.2009 14:59:10 Offline |
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:no z logiky věci vyplívá,že to dělá něco co dokáže vypnout motor a to umí jen policajt.nouzovej vypínač na řidítkách a spínačka a ve finále řídící jednotka.
Yes sir
Loser psal:Filous psal:K.a.s.y.m. psal:no z logiky věci vyplívá,že to dělá něco co dokáže vypnout motor a to umí jen policajt.nouzovej vypínač na řidítkách a spínačka a ve finále řídící jednotka.
Filous, koukam, ze bys mohl doucovat Inkvizze tu anglictinu, jak tady kdysik psal
...tsss...s prstem f prdeli
K.a.s.y.m. (Člen) 16.04.2009 15:25:05 Offline |
Filous psal:Loser psal:Filous psal:
...All Cops Are BastardsFilous, koukam, ze bys mohl doucovat Inkvizze tu anglictinu, jak tady kdysik psal
v čí???? nemyslíš toho co jste se tu o něm v týhle záležistosti jednou bavili
Filous psal:Loser psal:Filous psal:
...All Cops Are BastardsFilous, koukam, ze bys mohl doucovat Inkvizze tu anglictinu, jak tady kdysik psal
Inkvizové,nebo svojí?
VikecB12 psal:Filous psal:Loser psal:
Filous, koukam, ze bys mohl doucovat Inkvizze tu anglictinu, jak tady kdysik psal...tsss...s prstem f prdeli
Inkvizové,nebo svojí?
...ty si taky pjeknej úchyl
K.a.s.y.m. (Člen) 16.04.2009 20:50:32 Offline |
Tak problém vyřešen...byl to fakt asi ten spínač na bočnim stojánku.Přihnul jsem tu packu co ho zamačkává tak aby ho to zamáčklo uplně dovnitř a ne jako jsem to měl,že koukal 5-6 mm ven a je klid
Smokiemu velký dík
K.a.s.y.m. psal:Tak problém vyřešen...byl to fakt asi ten spínač na bočnim stojánku.Přihnul jsem tu packu co ho zamačkává tak aby ho to zamáčklo uplně dovnitř a ne jako jsem to měl,že koukal 5-6 mm ven a je klid
Smokiemu velký dík
To máš kliku. Já jsem měl podovný trabl s elektrikou, taky jsem si myslel, že je to ten spínač a když jsem zjistil tu cenu za nový, udělalo se mi hodně špatně...
Naštěsí byl trábl jinde
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
K.a.s.y.m. (Člen) 17.04.2009 07:24:56 Offline |
Bedřich psal:Jo a ta věc v tom schema je patrně kontrolka rezervy
tak to tam můj rok ještě nemá tak proto to neznám
no ten spínač stojí asi 1300,ale nechá se to na konektroru jen proklemovat a dá se jezdit i bez něj
hlemejzd999 (Člen) 25.11.2011 13:45:45 Offline |
libac22 psal:to Bedřich : díky za meil tam to je vidět parádně s tím to už snad spáchám
pro mě by to šéma muselo bejt tlustejma čarama jak kanalizační přípojka a stejně bych se v tom prd vyznal
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 psal:libac22 psal:to Bedřich : díky za meil tam to je vidět parádně s tím to už snad spáchám
pro mě by to šéma muselo bejt tlustejma čarama jak kanalizační přípojka a stejně bych se v tom prd vyznal
hele dělej s tím něco nebo se za chvíli nevyznáš ani v tomhle
Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
hlemejzd999 (Člen) 25.11.2011 16:40:04 Offline |
libac22 psal:hlemejzd999 psal:libac22 psal:to Bedřich : díky za meil tam to je vidět parádně s tím to už snad spáchám
hele dělej s tím něco nebo se za chvíli nevyznáš ani v tomhle
http://www.wallpaper.cz/primo/ir2/snekm … 0xc720.jpg
to ještě de ....horší už je tohle....
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
bandit650s (Člen) 02.03.2013 15:44:25 Offline |
Dobrý den pánové,dlouho už jsem tady nebyl přihlašenej,ale pročítam si to tady. Měl bych prosbu,poradit s problémem. Bandit 1200 S r.v.2005 ,je to ten s čočkami 2000-2005 ,když se pustí blikače na jednu nebo druhou stranu tak pohasínají svetla jak vzadu tak vpředu,není to tak strašné ale je to vidět . Chová se to jako špatná kostra,ale co jsem mohl to jsem zkontroloval a na nic nepřišel. Prklemoval jsem kostru kablem přímo z baterky na svorkovnici a žádná změna.Už jsem s tím v koncích,poradíte někdo? díky za názory a rady,pokud to někdo už řešil a má zkušenost.
Nejhezčí svět je ze sedla Bandita
bandit650s (Člen) 02.03.2013 22:17:37 Offline |
perfektně startuje ,baterku jsem pravidelně dobíjel,dělalo to už na podzim,stejne pri zhasnutem i běžícím motoru,nevím jak s tím pohnout
bandit650s (Člen) 03.03.2013 10:19:50 Offline |
myslíš ten co zapíná světla nebo blinkry,je pravda že ten co zapíná varovné blikače zlobí,musí se dát do správné polohy,aby blikaly obě strany,jinak bliká jen levá strana.Baterka je přesně rok stará,včera jsem to trápil dobu pořád svítí světla a bez motoru a pak to krásně chytlo,bez známek vybití světly.Když jsem připojil nabíječku jako další zdroj,tak taky žádná změna.Kolik mám naměřit to dobíjení? Jako u auta 13,8-14V ?
bandit650s (Člen) 03.03.2013 11:08:26 Offline |
Ten spínač světel tam vlastně ani není,rozsvěcuje se to automaticky,místo něj je tam spínač varovných blinkrů. Nějaké relé co rozsvěcí světla by to nemohlo dělat? Kde ho mám hledat? díkes
bandit650s (Člen) 03.03.2013 12:51:48 Offline |
Dobře,aspon vím kde to hledat,díky
mr.BSE psal:podle mne je to velkym odběrem,kterej způsobuje prechodak. rozeber přepínač blinkru a ten spínač varovnejch a vycisti to tam
bandit650s (Člen) 04.03.2013 12:36:01 Offline |
problém není v kostře,ale v + ,když při zapnutych svetlech a blinkrech proklemuju + na baterce ke svorkovnici u zadniho svetla kde je + ke svetlu ,pohasínání zmizí. Ty spínače jsem prostříkal,rozchodil jsem spínač varovek,blikaji uz obě strany,ale ty svetla bez uspěchu.Myslím že světla zapíná spínací skřínka,ale jenom si to myslím.Aby nebyla vada tam.
Stránky: 1