Nejsi přihlášen
nechce nastartovat
zdar chlapi bol som dnes nastartovat svojho bandita a nechce naskocit dal som na 10 min PRI a potom normal benzinovy kohutik zozaciatko akoby mala snahu chytit aj zakaslala zo trikrat a potom len tocil starter a nic co z tym??? asi som ju prechlastal asi von sviecky a skusit znova ze? predtym isla bez problemov
Re: nechce nastartovat
sniper270 psal:zdar chlapi bol som dnes nastartovat svojho bandita a nechce naskocit dal som na 10 min PRI a potom normal benzinovy kohutik zozaciatko akoby mala snahu chytit aj zakaslala zo trikrat a potom len tocil starter a nic co z tym??? asi som ju prechlastal asi von sviecky a skusit znova ze? predtym isla bez problemov
A co baterka - jak ta je na tom - máš ji řádně nabitou? Člověk si říká, že když to točí, tak to musí být v pohodě, ale slabší baterka bude jen točit a už nedokáže hodit pořádnou jiskru, aby to chytlo.
▀▄▀▄▀▄...sem se to nemělo nikdy dostat...▄▀▄▀▄▀
K.a.s.y.m. (Člen) 02.03.2013 17:04:27 Offline |
a jééé je..vykouklo sluníčko a už se startuje
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 02.03.2013 17:05:42 Offline |
sniper270 psal:zdar chlapi bol som dnes nastartovat svojho bandita a nechce naskocit dal som na 10 min PRI a potom normal benzinovy kohutik zozaciatko akoby mala snahu chytit aj zakaslala zo trikrat a potom len tocil starter a nic co z tym??? asi som ju prechlastal asi von sviecky a skusit znova ze? predtym isla bez problemov
máš slabou baterku a v důsledku toho jsi ulil svíce
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
to jsem zkoušel, ale má přidřený kolečka, tak to jde na hovno... karbec jsem vypustil, jiskru to dává... akorát nevim jak je na tom ten benzín s olejem... (1:50) může to dělat bordel? když by tam byl dýl? já nevim jak tam dlouho je... tak jestli to mám vypustit a dát novej?
yebat psal:já zas nemůžu nahodit centrálu co jsem dneska dostal...
Ted vážně,jak už tu někdo řikalbud neni co zapálit nebo to neni čim zapálit.Nevim jak je ta centrála stará,ale jestli má plechovou nádrž,tak určitě neni stále plná.Ze zkušenosti vim,že je to plný odloupaný barvy,rezu a bordelu,
sniper270 psal:noo davajte rady co z tym preco sa uchlastala? teda si myslim ze sa uchlastala viac som z tym nic nerobil nebol cas z TA ckom som take nieco nepoznal
Zkus si při tom dlouhym startování ubrat sytič, aby se tak neulejvala . To je to nejjednodužší co mužeš udělat. A nech si jí trošku vohřát na sluníčku.
těžko říct, je to einhall 850 (nebo tak nějak...) nádrž plná neni,benzín tam je... odkalil jsem to... asi koupim novej benál a zkusim to zejtra prubnout znova, ještě zkusim pořádně očistit a vysušit svíci... teď na to seru... mám jinou práci...
Šáhni do nádrže a otři to zevnitř kolem hrdla,jestli budeš mít něco na prstech,bude to někde ucpaný.Některý centrály maj průtokový šrouby,kde je síto(tu tvoji neznám)Jestli ne,tak nejčastěji svíčka,nebo kondenzátor a nebo třeba jen přejet smirkem kladívko.
Stránky: 1