Nejsi přihlášen
Hadry na motorku údržba
Hoj mam takovej hodně blbej dotaz jak perete textilní strojení na motorky bundy kalhoty na všem co jsem koukal jen na 30 a to si myslim že se nemuže vyprat viděl bych to na šede do automatky ,ale nevim co stoho zbude abych neměl z xxxxl velikost XS nějaký info by se mi šiklo i ohledně impregnací co do toho přidat ohledně voděodolnosti nebo to daváte do čistírny . Sezona na krku a chtělo by to vyjet v čistym .
Nikdo neví, co je smrt, a přece se jí všichni bojí, jako by uznávali, že je největším zlem, třeba je pro člověka největším dobrem.“
K.a.s.y.m. (Člen) 11.03.2013 18:43:29 Offline |
Re: Hadry na motorku údržba
já to neperu..jen co jarní deštík omoči..nejde o to ,že by se to vyprat nemohlo,ale vypránim v jakymkoliv pracim prášku i v tom spešl na tyhle hadry zničíš origo impregnaci a nikdy už to nebude tak nepromokavý jako nový,ale hlavně teplem na těch 30°C zničíš vnitřní membrány na větrání což je v podstatě nějaká guma jak my bylo vysvětleno v 4SR takže pak můžeš jezdit klidně ve vorvaný džízce s chráničema a vyjde to nastejno...já prostě neperu a tak 5-6 letech koupim nový..dýl to stejně nevydrží ať pereš nebo ne.teda podle používání.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Dík za ifo jenže oni ty reflexní pruhy uš jaksy moc bílí nejsou a celkově je to zašlí jede uš třetí sezonu a jarních deštíku zažila několik . Strojení na lyže perem na 40 a místo prašku se dává specialní tekutej prášek s impregnací a všechno zatim přežilo tak nevim jestli tak nevyprat i ty věci na moto a uvidíme co na to ty mebrány .
Nikdo neví, co je smrt, a přece se jí všichni bojí, jako by uznávali, že je největším zlem, třeba je pro člověka největším dobrem.“
Banditatom (Člen) 11.03.2013 19:17:37 Offline |
jak píšeš na tyhle hadry je přímo prací prášek ( používám ho a dunguje) hoď budndu do vany vem si kartáč napusť teplou vodu a hurá do práce opláchni vlažnou vodu nech vysušit a naimpregnuj.
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:jak píšeš na tyhle hadry je přímo prací prášek ( používám ho a dunguje) hoď budndu do vany vem si kartáč napusť teplou vodu a hurá do práce opláchni vlažnou vodu nech vysušit a naimpregnuj.
Nejmenuje se náhodou ten prášek SPORT-WASH ten mam doma a impregnaci dávaš asi normálni na boty ne .
A ještě abych si ušetřil téma na příští rok koupil jsem si dneska ještě koženou bundu ta se namaže normálně asi balzámem na kuži a na věky pokoj ne teda když se občas ještě namaže
Banditatom (Člen) 11.03.2013 19:31:18 Offline |
drakstr psal:Banditatom psal:jak píšeš na tyhle hadry je přímo prací prášek ( používám ho a dunguje) hoď budndu do vany vem si kartáč napusť teplou vodu a hurá do práce opláchni vlažnou vodu nech vysušit a naimpregnuj.
Nejmenuje se náhodou ten prášek SPORT-WASH ten mam doma a impregnaci dávaš asi normálni na boty ne .
jak se to jmenuje nevím ale asi jo... impregnaci kterou koliv na textil
drakstr psal:A ještě abych si ušetřil téma na příští rok koupil jsem si dneska ještě koženou bundu ta se namaže normálně asi balzámem na kuži a na věky pokoj ne teda když se občas ještě namaže
na kůži Renapur-včelí vosk
MRDAT!!!
Banditatom (Člen) 11.03.2013 19:41:03 Offline |
Kožak psal:drakstr psal:A ještě abych si ušetřil téma na příští rok koupil jsem si dneska ještě koženou bundu ta se namaže normálně asi balzámem na kuži a na věky pokoj ne teda když se občas ještě namaže
na kůži Renapur-včelí vosk
lanolín pak je na věky pokoj
Tak dík za info všem co se zůčastnily snad to všechno přežije ve zdravý kuže i textil . Na kuži mě dali nějaký přípravek od 4sr bohužel na něm neni složení :D tak uvidíme .
drakstr psal:Tak dík za info všem co se zůčastnily snad to všechno přežije ve zdravý kuže i textil . Na kuži mě dali nějaký přípravek od 4sr bohužel na něm neni složení :D tak uvidíme .
Je to ze včelího vosku. Loni jsem tím matlal bundu venku a po hodině jsem zjistil, že se na to nalepilo asi tisíc malých mušek, ale jinak to tu kůži dobře zvláční
▀▄▀▄▀▄...sem se to nemělo nikdy dostat...▄▀▄▀▄▀
tachec psal:drakstr psal:Tak dík za info všem co se zůčastnily snad to všechno přežije ve zdravý kuže i textil . Na kuži mě dali nějaký přípravek od 4sr bohužel na něm neni složení :D tak uvidíme .
Je to ze včelího vosku. Loni jsem tím matlal bundu venku a po hodině jsem zjistil, že se na to nalepilo asi tisíc malých mušek, ale jinak to tu kůži dobře zvláční
Tak to je dobrý mušky ještě nelítaj tak to můžu použít .
Stránky: 1