Nejsi přihlášen
Re: Sytič
Jak se ti to podařilo? to jsi s tím tak dlouho kinklal?
zkus třeba www.partsdepot.cz nebo www.motopuzzle.cz a jim podobný, tadyto se asi nikomu válet doma nebude...
Bandit 4EVER!!!
Když už jsme u toho sytiče, dneska jsem přišel k mašině, že jí nabrnknu, nestartoval jsem jí něco přes měsíc, chci vzít za sytič a ani se nehne, dával jsem i dost síly, ale pořád v horní poloze a dolu s nim nehnu ani o píď Nevíte někdo, co s tim?
Do ničeho se radši neseru, vono to nějak funguje samo
VikecB12 psal:Pomoz tomu přímo na karbecách,může to byt nějaký zatuhlý. Kdyš to ani tam nepujde,tak je něco špatně
No, toho se právě bojim na těch karbecech mě to nenapadlo, tak zejtra zkusim a uvidim
Banditatom (Člen) 05.03.2013 20:10:00 Offline |
Kettiv psal:VikecB12 psal:Pomoz tomu přímo na karbecách,může to byt nějaký zatuhlý. Kdyš to ani tam nepujde,tak je něco špatně
No, toho se právě bojim na těch karbecech mě to nenapadlo, tak zejtra zkusim a uvidim
na karbecích je lišta která spojuje karbeci... na stařence mi to lanko skorodovalo
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Nikdo není dokonalý, i hovno má své mouchy.
Tak sytič sem nakonec rozhejbal aneb hrubá síla zvítězila všechno sem to promazal, akorát mam problém s tim, že po stažení sytiče se úplně nevrátí, takže asi lanko v hajzlu, protože ta lišta na karbecích fachá v cajku,... eště zkusim stříkačkou fouknout trochu maziva do toho lanka a když nic, tak buďto koupim nový, nebo se na to vyseru a vrátim to dycky rukou
Stránky: 1