Nejsi přihlášen
záslepky madla Suzuki Bandit 650 2007
Chtěl sem se zeptat jestli neprodavaj, zaslepky na podsedlovku, když se odmontuje madlo zustanou tam díry , tak me napadlo jestli na to neco nedelají, skoušel sem hledat všude možne na netu ale nic sem neobevil, tak jestli už ste to nekdo delal tak budu rad za pomoc..
Bandit 650 2007
Re: záslepky madla Suzuki Bandit 650 2007
milanchat psal:Chtěl sem se zeptat jestli neprodavaj, zaslepky na podsedlovku, když se odmontuje madlo zustanou tam díry , tak me napadlo jestli na to neco nedelají, skoušel sem hledat všude možne na netu ale nic sem neobevil, tak jestli už ste to nekdo delal tak budu rad za pomoc..
vyplň si profil
Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
K.a.s.y.m. (Člen) 04.08.2012 10:47:35 Offline |
víš proč ti nikdo neporadí??? protože neví co...nemáš tam ani motorku ani model.takže to doplň a možná ti někdo poradí
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Asi se mu tady nelíbí A nebo mu někdo z vás poslal odpověď mailem Přiznejte se, kterej to byl?
Občas mi muj anděl stážný nestačí... Ale vyždycky mě zase tak nějak dožene nebo zastavim a počkám na něj...(posledně jsem čekal ve škarpě)
Navážu na dotaz, budu montovat nosiče, tím pádem potřebuju sundávat madla spolujedce. Ty stávající zátky tím asi vykurvím, je něco běžně v prodeji co tam narvat místo nich? Nebo zaplnit černým silikonem a kašlat na to?
Banditatom (Člen) 29.01.2013 14:46:28 Offline |
gerrik psal:Navážu na dotaz, budu montovat nosiče, tím pádem potřebuju sundávat madla spolujedce. Ty stávající zátky tím asi vykurvím, je něco běžně v prodeji co tam narvat místo nich? Nebo zaplnit černým silikonem a kašlat na to?
jak slyším zapatlat černým silikonem krve by se ve mě nedořezal který zátky myslíš? ty pod madlama nebo ty cublíky v imbusu?
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
..s těma profilama už je to vo trapasu..
Zvlášť od těch, který jsou tu chvíli, dostali výmrd a teď už se cejtěj jak mazáci
Když si zajdeš do Almia nebo podobnýho krámu se spojovacím materiálem, tak tam maj záslepky na trubky a různý profily po pár korunách(doslova)..v černym plastu..možná i tenhle průměr..
PURE NAKED BIKE!
Bacha, na černej silikon na lepení oken mi nešahejte, mám z něj domodelovaný urezlý lemy blatníků, zatmelený různý díry a i jinde je nenahraditelný
Když se pěkně zahladí dělá pěkný výplně, tak bych se toho na ratbajku nebál
God Save The Queen!
Kelly01 psal:Bacha, na černej silikon na lepení oken mi nešahejte, mám z něj domodelovaný urezlý lemy blatníků, zatmelený různý díry a i jinde je nenahraditelný
Když se pěkně zahladí dělá pěkný výplně, tak bych se toho na ratbajku nebál
...a co s nim přilepíš, to neutrhneš
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Banditatom (Člen) 29.01.2013 19:40:49 Offline |
Filous psal:Kelly01 psal:Bacha, na černej silikon na lepení oken mi nešahejte, mám z něj domodelovaný urezlý lemy blatníků, zatmelený různý díry a i jinde je nenahraditelný
Když se pěkně zahladí dělá pěkný výplně, tak bych se toho na ratbajku nebál...a co s nim přilepíš, to neutrhneš
... No ale pruser nastava kdyz se pokousis o demontazvetsinou znicis vse kolem
gerrik psal:jj, ty cublíky v imbusu, zkusím ten krám se spojovacím matrošem
Myslíš něco takového.
http://www.dum-motocyklu.cz/doplnky-/k-5/pg-2/
I pád na hubu je pohyb vpřed.
Banditatom (Člen) 30.01.2013 18:59:13 Offline |
Lajoš psal:gerrik psal:jj, ty cublíky v imbusu, zkusím ten krám se spojovacím matrošem
Myslíš něco takového.
http://www.dum-motocyklu.cz/doplnky-/k-5/pg-2/
drahý to maj jak diť to stojí páru haléřů?!
Zdravim chlapy, nejak sem se k tomu minukej rok nedostal tak az tehle to asi vyresim silikon ten se mi moc nelibi ale jak sem na to koukal tak naka ta zaslepka z toho plastu pujde udelat a ti kteri psaly ze nevedi o jakou motorku jde ze neni napsana v mim profilu, tak v nadpisu tohoto tematu je to napsane jinak diky za napady
Bandit 650 2007
Stránky: 1