Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » GSF 1250 kdo ho mate?

sten (Člen)
07.05.2007 12:46:47

GSF 1250 kdo ho mate?

zdravim, je tu nekdo, kdo tohle uz zakoupil a najel na tom neco? - chtel bych to poridit na pristi sezonu...   

- prosim jen nazory toho, kdo na tom jel (i kdyz vas asi moc nebude..)

dik
                                         sten

neveřím ničemu co krvácí pět dní a neumře
Loser (Administrator)
07.05.2007 13:10:38

Re: GSF 1250 kdo ho mate?

poradne se zaregistruj ... pak jsou zde lidi ochotnejsi

a mimochodem, spousta jich je ted na srazu, takze je zde o odborniky nouzebad

I'm a loser baby, so why don't you kill me....
sten (Člen)
07.05.2007 14:56:35

To Loser:
   dik, už jsem to napravil,  tak snad nekdo napise ...
   Jestli ale na tom srazu bude moc beer tak to bude trvat nez budou mit naladu se sem kouknout a neco psat.

čest

Loser (Administrator)
07.05.2007 15:07:16

no hlavne bych rekl, ze na tom srazu jsou vseci bez netu, takze se sem nemaji ani jak podivat. Meli by dorizt zitra navecer.... pripadne az ve stredu ...

toz tak

škardík (Člen)
07.05.2007 16:18:43

helelůzr wogo co že tam nejsi??idontknow

viz avatar:)
Loser (Administrator)
07.05.2007 16:22:19

vogo, ani se neptej ... angina jak pussy

škardík (Člen)
07.05.2007 16:24:31

Loser psal:

vogo, ani se neptej ... angina jak pussy

Ty wogo ty seš lůzrbigsmilebigsmilebigsmile

Loser (Administrator)
07.05.2007 16:26:41

mne bylo jasny, ze se neco posere, ale s timhle jsem nepocital

kua, zase tady zasirame forum blbostmaidontknowidontknow

škardík (Člen)
07.05.2007 17:51:25

Loser psal:

mne bylo jasny, ze se neco posere, ale s timhle jsem nepocital

kua, zase tady zasirame forum blbostmaidontknowidontknow

Já ne, to tyfuckbigsmile

Mirek D (Člen)
08.05.2007 20:58:17

Filous ho jezdil na Suzuki day, tak vydrž do zejtra a von jistě poreferuje... .

Autobus je taky Suzuki... .
sten (Člen)
08.05.2007 21:07:52

To Mirek D:
jo dik, snad sem neco Filous pisne...   - a doufam ze nebude posledni kdo k tomu ma co rict good

osiris (Člen)
08.05.2007 22:17:04

...jezdil ho i malduv synek, rikal ze jde za plynem lip a plynuleji nez klasika

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
sten (Člen)
08.05.2007 22:29:53

To osiris:
   diky za dobrou zpravu good   (ale od strikacky se dalo cekat ze to bude takovy ucesanejsi ... )   

kurník ... - už aby sem naběh ten filous a rek narovinu co a jak ...      bigsmile

Filous (Člen)
09.05.2007 08:37:34

...bohužel nejezdil smile2 ...díky ranímu dešti se začalo jezdit dýl a já ho měl mít hnet na první jízdu a tym že se ráno nejezdilo sem vo něj vopuch bes náhrady smile2 ...ale spravil sem si chuť gixerama, vobvzlášť sedumpade goodgoodgood

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
sten (Člen)
09.05.2007 10:51:32

To Filous:
   aj ta krajta tygrovatá - to je smůla ...     Ten déšť mi sere uz tejden a tet jeste tohlebad
   Jó gsx-r dedmpade ....  - verim ze ses vyradil - ja ji mam taky a naprosta spokojenostgood

Tak snad sem zabrousi nekdo kdo na tom vrčel ...   help

inkvizitorr (Administrator)
09.05.2007 11:01:57

sedumpade, ááááááááááách, to je mazelgood stoprocentní vokruhovej verkcojg, lepší než litr, geniálně zpřevodovaný, celej staďák na jeden kvaltgoodgoodgood

http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotkydiskuze/inkviz/filous750.jpg

doba je temná...
Filous (Člen)
09.05.2007 11:19:37

...ani nevim, žes mě fotil surprised ...to mam další vobrázek do sbírky GSXR bigsmile

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
sten (Člen)
09.05.2007 11:20:00

To inkvizitor:
   mas naprostou pravdu no, - ten litr uz je hlavne moc ...   
   k ty sedumpade si muzes i hodne dovolit a za nejakou chybku te hned neda prez pazoury jak ten litr...
   Jeste k tem prevodum - rozetu mam origo počet zubu a kolecko u motoru mam o jeden zub mensi - neveril jsem jak to bude moc znat a jak se to zlepsi - je to letadlo a krasne se to sbira i od spodu - nadheragood

Pritahnete sem nekoho kdo jezdil na ty 1250 bo se zblaznim ...         help

inkvizitorr (Administrator)
09.05.2007 11:29:29

jasně, správný nastavení dělá hodně, pojedu teď testovat do brna r6 zpřevodovanou přímo na brněnskej vokruh tak sem na to zvědavej smile1

doba je temná...
sten (Člen)
09.05.2007 13:18:32

To inkvizitor:
   mno ja myslim ze to je jasny - ta sestka bude kvičet jak píchlí podsvinče a pojede to jako krava !  - oci jak tenisáky a tep jak dostihová kobyla až z toho slezeš... good

shanejte nekoho s 1250 ....
                                   zatim čest já

sten (Člen)
22.05.2007 16:50:57

idontknow tak co porad nikdo ??? help  gsf 1250

pavel dolínek (Člen)
22.05.2007 17:11:03

sten mas dobrej podpisgoodsmile1

"una storia italiana"
sten (Člen)
22.05.2007 17:15:04

pavel dolinek:
   dik, ty zas uši ...   bigsmilebigsmilegood

Billy (Člen)
22.05.2007 17:47:48

Tak ja aspon vyuziju stena jestli by me nekdo poradil jak je na tom s zivotnosti 750 GSX-R rv. 01-03, kolik se na tom da nalitat, jestli je to drzak a nebo se to sype. To sami jestli nekdo mel i novejsi typ 04 ale tak je zas jina cennova hladina a tak nevim jestli jeste pockat rok na banditovy a jit do 02-03. Vim ze jsme na B foru ale hodne lidi to urcite pojezdilo tak treba nekdo rekne svuj nazor. Dik good

" Co to děláte?? Provádím vtipný úhybný manévr "
http://www.youtube.com/watch?v=UKzNVMzQy4w
sten (Člen)
22.05.2007 18:35:51

čau Billy:
   ja mam rok 00, koupil jsem ji v srpnu 2005 a měla najeto 22tis km.   Tet ma najeto něco málo prez 46tis km a vse ok - normal servis co to ma mit nic vic.
Jediny co tam mam "navíc" je takovej malej lazenej špačík (koncovka výfuku) a o zub menší kolečko u motoru - jinak vše série.

GSX-R můžu jen doporučit a nemůžu říct křivýho slova. - kdybych chtel další motocykl silniční, tak vítězí GSX-R750 - i před GSX-R 1000 (můj nazor)

další věc je na jakej kus narazíš ...  jsou lidi, ktery to točí na 13tis/ot jen proto, že videj na školní busový zastavce 5 blond kousků s 3-kama kozama a kratkyma sukynkama a je jim jedno, že maj studenej motor jak psí čumák !!! - todle nemůže vydržet sebelepší motorka (osobně tyhle situace řešim tak, že když se oteplí a začne se to svlíkat používám pod helmou klapky na oči jak maj pivovarský kobyly tzn. že to netočim za studena a nemam zdeformovanou nádrž od stojícího ptáka bigsmilegood )   
   taky je životnost biku predem jasna, kdyz koupis motocykl od nekoho kdo to už ma delší čas jen na "ful gast" na okruh do brna, bo stim pada na kušnu na letisti kdyz dela hlouposti po zadnim - predním ...

proste kdyz to koupis od nekoho trochu rozumnyho, kdo se o to staral, tak ti to službu splní a vydrží to (ale nic nedrží   věčně) - i když suzuki skoro jo.

závěrem: ja veřim, že u jednoho majitele gsx-r vydrží 100tis  než se vysype něco velkyho (pro ty co si myslí že jsem dement a maj uplne opacnej nazor, tak to klidně napište ale ja neodepisuju - byl by to nekonečnej příběh...bad)     

gsx-r 750 je raketa, mooc good good   ale snad bude gsf 1250s - časy se mění ...

osiris (Člen)
22.05.2007 18:47:49

...jako každá jiná motorka, že jo smile1
...ač nerad, tak se slzou v oku říkám, že gsxr je podvozkově pozadu oproti r1 smile2

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
marcoo (Člen)
22.05.2007 20:31:13

pavel dolínek psal:

sten mas dobrej podpisgoodsmile1

to má ze sauth parku nebo jak se to píše.surprised

marcoo (Člen)
22.05.2007 20:37:32

Jinak mám b650 stříkajdu a jediný co shledávám je teda pomalejší rozjezd než u karbce ale zato je pohodlný projíždění zatáček a kruháčů.prostě držíš a neškube tudíýž nemusíš furt machrovat se spojkou.Další je hydraulická spojka takže budeš mít nádobku nejen na brdy ale i na spojku.Jo a je to vodník.A má to vejfuk jak od liazky.U mě vydržel tejden.Hned byl laďák a ten zvuk je brutální.To i jeden známej valil bulvu.surprised
ale jede krásně.

MartysN6 (Člen)
22.05.2007 20:46:15

kucí ,příští tejden v pátek bych měl testovat b1250. na B12 2001 jsem jel tak jsem zvědavej na rozdílsurprised

každopádně dám vědítgood

sten (Člen)
22.05.2007 20:50:51

marcoo psal:

Jinak mám b650 stříkajdu a jediný co shledávám je teda pomalejší rozjezd než u karbce ale zato je pohodlný projíždění zatáček a kruháčů.prostě držíš a neškube tudíýž nemusíš furt machrovat se spojkou.Další je hydraulická spojka takže budeš mít nádobku nejen na brdy ale i na spojku.Jo a je to vodník.A má to vejfuk jak od liazky.U mě vydržel tejden.Hned byl laďák a ten zvuk je brutální.To i jeden známej valil bulvu.surprised
ale jede krásně.

ok dik, jasne ze prvni a jediny co na B1250 udelam je 1/ koncovka
2/ motokrosovy řiditka
3/ padaky (trubkovy - né ty "bambule")

jinak 1250 ...   nebe a dudy s porovnanim s 650 ale to je jasny ...   

- neni mozny ze to jeste nikdo nekoupil z tech kdo sem chodi ... idontknowsmile2

MartysN6 (Člen)
22.05.2007 21:00:56

sten psal:

- neni mozny ze to jeste nikdo nekoupil z tech kdo sem chodi ... idontknowsmile2

bude to tak,voni se totiž nák exrea neprodávaj, v Pražskym KONTU zatím udali jen jeden kus/kdo chtěl kupovat,bral vyprodeje K6 se starym motorem/

no jsem na to zvědavej,je to velkej favorit na nástupce za mojí B6smile1

sten (Člen)
22.05.2007 21:03:27

MartysN6 psal:

kucí ,příští tejden v pátek bych měl testovat b1250. na B12 2001 jsem jel tak jsem zvědavej na rozdílsurprised

každopádně dám vědítgood

no tak snad to klapne a pisnes mi sem co a jak - jestli ti B1250 "chutnalo"   good

marcoo (Člen)
22.05.2007 21:06:52

STAN: Ty origo řidítka docela jdou.Jsou dostatečně široký až mě to překvapilo.Taky jsem měl políčeno na jiný ale po svezení sem od nich upustil.Nejdřiv jsem si celou motkou nebyl jistej a teď si ji nemůžu vynachválit.poslouchá jak má.Podřazení ve vysokejch rychlostech není vubec problém a kolo se nekousne.Maji to teď vychytaný.good

Koldan (Člen)
23.05.2007 07:38:06

to sa mi nekůsne ani na starýsurprised
je to divný,že je to v prodeji jaků dobu a nikdo to nemá,možná to svěčí vo tom,že sice přišli s novů mašinů,ale že to už nejni taký držák jag původní vzducháčidontknow

Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
MartysN6 (Člen)
23.05.2007 09:28:36

Koldan psal:

to sa mi nekůsne ani na starýsurprised
je to divný,že je to v prodeji jaků dobu a nikdo to nemá,možná to svěčí vo tom,že sice přišli s novů mašinů,ale že to už nejni taký držák jag původní vzducháčidontknow

myslím že na spekulace jestli to je nebo není držák je trochu brzo smile1

Billy (Člen)
23.05.2007 10:33:27

Jeste wotazka STENE proc chces jit z GSX-R 750 na b 1250 me to laka prave opacne ale, taky sem premejslel samo o b12, ale to gsx-r jako mladyho xichta me laka nejak vic, ale je fakt ze zas na B12 bude pohodli kdyz budu chtet jet nekam dal.

sten (Člen)
23.05.2007 12:36:58

Billy psal:

Jeste wotazka STENE proc chces jit z GSX-R 750 na b 1250 me to laka prave opacne ale, taky sem premejslel samo o b12, ale to gsx-r jako mladyho xichta me laka nejak vic, ale je fakt ze zas na B12 bude pohodli kdyz budu chtet jet nekam dal.

to je možná právě ono - ty uz si nahace zkusil a pokukujes po silnicce, proste si casem kazdej vybere to co se mu libi a co mu "chutná" nejvic i kdyz mezi tim odjezdi spoustu motocyklů různejch druhů ...  - např. já : ve 12letech vybrečená nula-pětka JÁWAgood pak jsem našel s kamošem ve stodole ČZ 125 péráka pak byla ČZ380 motokros pak XT 600 (do tet vse bez papouchů) no a pak gsx-r - skok jako krava, ale byla to prdel...  B1250S se mi libi a myslim ze mi bude vyhovovat pro muj momentalní styl ježdění i když asi každou vyjižďku postesknu po gsx-r.   
   Taky je to dany prachama bad  - mit je tak mam DR-Z400E, gsx-r 750 a B1250S  ale porát kuwa v ty sportce ne a né vyhrat dopussy
   Tak asi tak nejak ... 
       jestli se ti do toho gsx-ra chce tak do toho jdi nebudes litovat a kdyz na to skočíš z B6 tak si na první měsíc ber na vyjížďky plenu na prdel a brynďák pod hubu - buseš slintat blahembigsmile -  - ja z toho byl taky vyplesklej jak malej kluk  - a jsem do tet je to good motocyklgoodbigsmile

Billy (Člen)
23.05.2007 13:37:01

Porad o tym premyslim a sem na 75% rozhodnutej ze do toho pudu, jen me trosku lame ten rocnik 04´ libi se mi jak starsi typ tak ten novejsi 04kovej, ale zatim co sem hledal 750 gsx-r tak sem tam se vyskytne neco na pohled podle fotek ze by to minimalne stalo za skouknuti a zajeti pro ni. Jinak je toho hromada polehanyho cucim po plastech barvach origo neorigo, svod cernej nebo nerezovej. rv 02 s cernym a ruzny tuningy ve me nebudi duveru na fotkach a urcite zase pojedu se skusenym mechosem kterej taky jezdi sice starsi gsx-r 1100 ale jinak masiny sem tam dela kdyz sem u nej na dilne tak uz vi co jak ma vypadat. nemate nekdo jeste origo zbarveni v barve zluto cerna kombinace rok po roce 00-04, mam jenom variace modro-bile ale cerno zluta nevim kde co presne ma bejt. Dik
      PS: Tusim ze to bude na GSX-R 750 mazec videl sem jak jede GSX-R 600 SRAD jeste rok 99 a leti to. Plynku asi pribalim  smile1, na jednu stranu se me nechce B6S zbavovat pac sme tedka delali ventily na jare seridily podtlaky vymena svicek a vzduch filtru. A rozovdy opravdu puvodni a 19 000 km podle stavu tachometru tomu napovidaji ze to tak opravdu je, sice jsem mel takovej mensi problem s ladakem ze se me zdalo ze to melo propad ale po vymene filtru a svicek a serizeni a sestelovani ventilu to jede jak ma a slape pekne. Tak nevim a je mi ji lito i kdyz si uz bych chtel neco silnejsiho mam ji 2 roky sice minulej rok sem jezdil pul sezony pac sem nemel jeste papiry a bylo skarede ze zacatku. Kdyz vezmu za jaky cenny se prodavaj ja kupoval za 115 000,- ted se prodava muj rok cca 85-90 000 a to koupis klidne mrdku. mam tam tedka uplne novy gumy metzelery Z6 najeto na nich na sade cca 1000 km. a taky minulej rok novou baterku. Tak ted babo rad idontknow

Billy (Člen)
23.05.2007 13:38:19

jo a rok vyroby 00´ lehla neni, plasty nevareny a pridal bych k tomu i origo lauf.

Meloun (Člen)
23.05.2007 13:48:49

Teda Bille...po tobě to číst je vočistec!surprisedbigsmile
Jedno hooodně dlouhý souvětíbigsmilebigsmilebigsmile

PURE NAKED BIKE!
Billy (Člen)
23.05.2007 13:53:32

Tak si zvykejte smile1 kurna ja sem asi zvyklej z prace co tady pisu ty technicky zpravy bigsmile, vyblejt to na papir taky je drina smile1

sten (Člen)
31.05.2007 21:00:20

To MartysN6

tak povidej trochu neco vic, co? bigsmile

MartysN6 (Člen)
31.05.2007 21:29:20

sten psal:

To MartysN6

Co tě zajímá:
jak už jsem psal vedle motor fachá výborně, na starý B12 jsem jel ale tohle jede ješte trochu líp.Bylo to fungl nový tak jsem jim to nechtěl kurvit takže sem to netočil přes 7tis ale záběr od 2do7 tis.je fakt brutus.co se týče rámu tak ten má bejt zpevnenej aspon suzuki to tvrdí surprisedjá to neměl za tech víc než 50km kde vyzkoušet.smile1jinak fakt nic převratnýho.

Myslím že když se vyměněj ridítkasick a vejfuck tak z toho bude pěkná silná motorkagood

sten (Člen)
01.06.2007 08:19:52

bigsmile

MartysN6 psal:
sten psal:

To MartysN6

Co tě zajímá:
jak už jsem psal vedle motor fachá výborně, na starý B12 jsem jel ale tohle jede ješte trochu líp.Bylo to fungl nový tak jsem jim to nechtěl kurvit takže sem to netočil přes 7tis ale záběr od 2do7 tis.je fakt brutus.co se týče rámu tak ten má bejt zpevnenej aspon suzuki to tvrdí surprisedjá to neměl za tech víc než 50km kde vyzkoušet.smile1jinak fakt nic převratnýho.

Myslím že když se vyměněj ridítkasick a vejfuck tak z toho bude pěkná silná motorkagood

tak ok dik, kroutak musi bejt nadhernej no, jinak o tom ramu - že je zpevnenej, o tom jsem neslysel, ale jestli jo, tak jedine dobre. Je mi jasny ze to chce vrčet na tom dyl abys mohl poreferovat vic. Škoda ze ti to nepůjci treba na tyden bigsmile 
   - jo a riditka a koncovka budou asi samozrejmosti u kazdyho kdo to poridi ...
                 dik, uz te nebudu trapit, jen pisni jestli te tam neco za tu chvilku nevyhovovalo bo dokonce nesralo, jestli ne, tak uz na to kasli

čest good

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS