Nejsi přihlášen
chrániče
Zdarec nikde sem to nepohledal nenašel tak se optám.Dovybavuju přítelkyni na mašinu a shledal sem problém v gatích.Kůži moc nechtěla tak se koupil textil.Material je voděodolnej i jak říkají oděru odolnej ale co si budeme povídat není to kůže.
Bundu koženou má takže to neřeším ale chtěl bych ty kalhoty trošku dovybavit na místech kde při pádu hrozí největší riziko
Kolena tam něco málo vyztužené je ale rikal sem si co koupit tohle:
http://eshop.mototrade.cz/chranice-pate … -na-kolena
na to
http://eshop.mototrade.cz/chranice-pate … -kombinezu
nebude to divný na textilu? :D je jako batůžek kůžu nechce a člověk nikdy neví no a eště něco na boky jako stehna
jde o nějaký chrániče co půjdou našít z boku a trošku vylepšit stávající kalhoty ale zas aby nebyla jak robokop :D
ještě mě napadlo ty boky nechat zpevnit kůží co vy na to?
Re: chrániče
...uš vidim, jag se ti celá nakřivo přet každou vyjížďkou strojí do chráničů a pag celou cestu brblá, že ji to tady škrtí a támle řeže...uďáls prostě chybu, měls jí přesvječit, aby si koupila něco vybavenýho a enem se do toho navlíkla, tydle dovýbavy sou dycky napiču a dycky je tam ňáká nevýhoda...a vysvjetluj žencký, že je to pro její dobro, kór esi se eště neválela po asfaltu...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
děda psal:a co na boky nechat našít kůži ?
...bude to vypadat nahovno a pošití kůží stejně moc ničemu nepomůže...moje pani šla v zimě taky do tekstilu, ale se slušnejma koleníma a bočníma chráničema, tag sem zvjedavej, jag jí f tom bude, bo doteť jezdila f kůži...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:děda psal:a co na boky nechat našít kůži ?
...bude to vypadat nahovno a pošití kůží stejně moc ničemu nepomůže...moje pani šla v zimě taky do tekstilu, ale se slušnejma koleníma a bočníma chráničema, tag sem zvjedavej, jag jí f tom bude, bo doteť jezdila f kůži...
ono to chrániče na kolenách má ale ty boky nic moc to mě sere :(
i když sní jezdím jen špacír a zatahám za to jen občas aby si nepripadala jak na skutru tak i tak z toho nejsu nadšenej
osiris psal:...tak ji do těch kalhot kup chráničový kraťasy (vnitřní šortky s chráničema)
to mě taky napadlo ale nevešla by se snima do těch gatí :( má velikost XS :D
![]() |
Banditatom (Člen) 29.03.2013 10:21:07 Offline |
děda psal:osiris psal:...tak ji do těch kalhot kup chráničový kraťasy (vnitřní šortky s chráničema)
měl ses víc pumpnout a koupit kvalitní textil
jak píše osirisej daj se koupit takové trencle s chraničema stojí to prd a oproti těm sračum co jsi tu dal jsou funkční
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
děda psal:osiris psal:...tak ji do těch kalhot kup chráničový kraťasy (vnitřní šortky s chráničema)
...tak toto:
http://www.sportobchod.cz/set-chranicu- … ro-zak.htm
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 29.03.2013 10:55:47 Offline |
nejezdi s ni jako pica a pak bude v pohode i v normalnim textilu.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
![]() |
Banditatom (Člen) 29.03.2013 10:59:42 Offline |
Mour psal:děda psal:osiris psal:...tak ji do těch kalhot kup chráničový kraťasy (vnitřní šortky s chráničema)
...tak toto:
to by bylo i mojí né?
Banditatom psal:Mour psal:děda psal:
to mě taky napadlo ale nevešla by se snima do těch gatí :( má velikost XS :D...tak toto:
to by bylo i mojí né?
..no jasně, to bys viděl jak by si pyšně v tom vykračovala (třeba v Motobaru u Hanky), aby všichni viděli co jí Tomík pěkného koupil
![]() |
Banditatom (Člen) 29.03.2013 11:07:04 Offline |
Mour psal:Banditatom psal:Mour psal:
...tak toto:
to by bylo i mojí né?
..no jasně, to bys viděl jak by si pyšně v tom vykračovala (třeba v Motobaru u Hanky), aby všichni viděli co jí Tomík pěkného koupil
spíš by se mě všici chlamali jak by mě tím řezala po palici
nejezdím sní jako píča :D
jezdím sní tak aby měla kladnej vztah k mašině a jakože má takže chci aby to tak zůstalo.
a jako pejča nejezdím ani sám to jezdím jako PÁN mám přece bandita kurva
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 30.03.2013 10:06:55 Offline |
děda psal:nejezdím sní jako píča :D
jezdím sní tak aby měla kladnej vztah k mašině a jakože má takže chci aby to tak zůstalo.
a jako pejča nejezdím ani sám to jezdím jako PÁN mám přece bandita kurva
tak pak neřeš dodatečný chrániče
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 30.03.2013 10:13:07 Offline |
K.a.s.y.m. psal:děda psal:nejezdím sní jako píča :D
a jako pejča nejezdím ani sám to jezdím jako PÁN mám přece bandita kurvatak pak neřeš dodatečný chrániče
a když se rozbije , najdes si jinou ...zenskejch je na svete vic nez chlapu
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 30.03.2013 10:15:34 Offline |
hlemejzd999 psal:K.a.s.y.m. psal:děda psal:nejezdím sní jako píča :D
a jako pejča nejezdím ani sám to jezdím jako PÁN mám přece bandita kurvatak pak neřeš dodatečný chrániče
a když se rozbije , najdes si jinou ...zenskejch je na svete vic nez chlapu
yebat psal:stejně jsou ty ženský divný... já bych si za sebe teda nesed ani v brnění...
já bych si nesedl za nikoho je to hrozně nepříjemný
mě to stačilo v autoškole[motoškole] když sem si za něj musel na první jízdu sednout [bandit600] a jel a já myslel že umřu :D
Stránky: 1