Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » Krásnej čtvrtek:-)

PALOUS (Člen)
31.05.2007 12:25:48

Krásnej čtvrtek:-)

Tak jsem ráno vyrazil směr Čurákof.Všechno f cajku a když přijíždím do vesnice u Hradce.Kr.gde se napojuje dálnice tak tam semafory a zácpasickříkám si neva to přežiju a přijedu dýlgooda tak jak se to tak pomalu posouvá tak ke mě přiskočí chlap a říká woe máš prázdnou gumubadtak sem zajel do ulice a co?hever?nemámsmile2tak telefonát jednomu dobrákoj a ten se doplácal za 1.5 hodbigsmilekuwa cíga sem taky neměl tak to byl pech.No a když dorazil tak sem tam šoup sjetou rezervu na kurwy a říkám si do chlumce na tom dojedu páč spátky do HK je sebevraždabadnajednou se tam vokázala kouzelná babička a poudá synku vem to zkratkou tady lesem ať nečekáš na těch semafórech znovabigsmileje tam pěkná cesta lesem a my tam chodíme na procházky a vyjedeš přímo u dálnice.Tak já wůl stará blbá ji poslech a jel jsemgoodkuwa si říkám tankodrom jak kráwa a baba mě sem poslala naschvál že tady zapadnu a bude mět radostgoodnajednou koukám cesta končí a jen samej písek a co teďsurprisedtak sem tam zajel a bácbadsem se zahrabal že?naštěstí tam dělaj dálnici na pardubice a tak sem ze sebe šel udělat wola a tak vzali opla 4x4 a vytáhly mě a tak zas přez autodrom zpětbigsmilekouzelná babička byla zalezlá f baráku tak sem se neměl jak vodvázatsmile2no a tak se tak pomalu dostávám na dálnici a valím na chlumec schánět pneuservisgoodzastavím v chlumci na náměstí a tam zas kouzelnej dědeček a tak se ho ptám kde že nějakej ten servis je?a von na mě to musíš spátky a na jihsurpriseda to neměl říkatbadhofno vím gde je sever natož jih a tak to chudák vodprd aj za babičkubigsmileno a cesta která mě normál trvá tak něco málo přez dvě hoďky se protáhla na šestsmile2to sem zvědavej gdo dneska za mě bude makatbigsmile

Jebat motorky :-)
Mour (Člen)
31.05.2007 12:32:54

Re: Krásnej čtvrtek:-)

bigsmilebigsmile ...když se sere, tak se sere .....jinak asi máš dost času, když napíšeš taklový román bigsmile

Pšán (Člen)
31.05.2007 12:39:23

..a takový krásný den mohl děďula mít..procházka na čerstvém luftu..i dobrý skutek učinil pro bližního svého..a zepsut byl jak financova koza..a tlak mu povyskočil..i arytmie pumpičky se beztak přidala..
..a to vše za dobrotu..smile2
..no pakáž jedna nevděčná..fuck
..pěkně jsi mu ten čtvrtek zkurvil..bigsmile

..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Filous (Člen)
31.05.2007 13:13:43

...a teť si přectaf, kolik hodin ti eště zbejvá do večera surprised ...eště budeš mít zajimavej den bigsmile

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Newada (Člen)
31.05.2007 13:18:42

Hotl prostě buríto má sedět doma bigsmile a vyrážet maximálně jednou tejdně, ale vždy nadohled vot komína. bigsmile

jak dlouho ještě?
Loser (Administrator)
31.05.2007 13:21:14

Kua roman ja vot Balzakabigsmilebigsmile

tak davej bacha ... vecer je jeste dalekobad

I'm a loser baby, so why don't you kill me....
PALOUS (Člen)
31.05.2007 13:26:52

Jo to se mámbigsmileprej burítofuckčouvjek ho vytáhne z kolbenu,cigára vod něj dostane za kilosurpriseda ještě mu firma proplatí naftubigsmile
Fido
Dělám vofafrně neboj to dnes dopadnebigsmilešak už tady končím tak se už jen kochámbigsmile

osiris (Člen)
31.05.2007 13:31:27

...eště nezačal a už končí surprised smile1

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Palino (Člen)
31.05.2007 13:32:10

Moje babička vždycky říká

Kdo doma sedí, o zlé příhodě neví

něco na tom bude

bigsmile

NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
Loser (Administrator)
31.05.2007 13:45:27

Pavel_B12 psal:

Moje babička vždycky říká

Kdo doma sedí, o zlé příhodě neví

něco na tom bude

bigsmile

vogo, a kde bydli ta tvoja moudra babca ... jestli to nahodou nebyla ta, co poslala Palouse do peklabigsmileidontknow

I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Bedřich (Člen)
31.05.2007 16:33:05

Dobrá storybigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmile

přeju pěknej dengood

... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
Baltazar (Člen)
31.05.2007 19:14:37

Woe dostal dneska zakešováno tak je vysmátej bigsmile
a prej den na pussy
ten bude zhulenej bigsmilebigsmilebigsmile

The father of the little princess of the dawn
PALOUS (Člen)
31.05.2007 21:19:52

Baltazar psal:

Woe dostal dneska zakešováno tak je vysmátej bigsmile
a prej den na pussy
ten bude zhulenej bigsmilebigsmilebigsmile

Už sedím v venku,kafíčko lavazza,Huskyho doutníček a se kochám páč zejtra valím na rybačkubigsmile

MAZI (Člen)
31.05.2007 21:28:26

kdybys jel na motce moh si tam bejt dřív ......bigsmilebigsmile

B6 , GSX 1400 , Grizzly 700  :-)
MartysN6 (Člen)
31.05.2007 21:35:18

vydíš za všechno si můžeš sámidontknow
Kdyby si nebyl lemplsmile1 tak přehodíš rezervu dojedeš do Prahy ke mě do servisu a já ti to za kafčo z automatu zalepim bigsmilebigsmile

PALOUS (Člen)
31.05.2007 21:40:34

MartysN6 psal:

vydíš za všechno si můžeš sámidontknow
Kdyby si nebyl lemplsmile1 tak přehodíš rezervu dojedeš do Prahy ke mě do servisu a já ti to za kafčo z automatu zalepim bigsmilebigsmile

noumáně se ucvak ventileksurprisedto je jako noumání?říkaly mě f servisu že josurpriseda to sem ho nigde namlaskbigsmile

MartysN6 (Člen)
31.05.2007 21:47:03

PALOUS psal:

noumáně se ucvak ventileksurprisedto je jako noumání?říkaly mě f servisu že josurpriseda to sem ho nigde namlaskbigsmile

stává se to,bud že je ten bezd.ventil starej a zpuchřelej/leckde ho při přezutí menej/ a nebo si sním někde drbnul.jestli si nerozválel gumu tak to byla oprava do kilča smile1

Bedřich (Člen)
31.05.2007 22:52:55

Můj pneuservisák co výměna pneu (i leto/zima) bere kleště a ventilky trhá a dává novýgoodgood

... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
GSF josef (Člen)
01.06.2007 09:13:13

bigsmilebigsmile

bobule (Člen)
01.06.2007 16:53:41

voe to máš s toho jak furt kleješ, ten nahoře to viděl a poslal na tebe bábu z dědkěmbigsmile

to jebu

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS